reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roxie123 ja tu zaraz wyciagne z ciebie szczegłóy :D
@nafoczka inspektor gadżet lubię go głównie jego płaszcz :p wyobrażam sobie teraz Ciebie w nim :D

@roxie123 oby to był znak oby :)

@Marthi ja myślałam , że to celowe tzn wiesz , że skończy się tak jak poniżej myślę , że nikt tu nie ma pretensji do Ciebie
tak tak, a pod spodem tylko koronki :D ale prosze, tego sobie już nie wyobrażaj :p
PS dywan w gwiazdki

PS2 @Marthi twój post nie był przez nikogo edytowany także wiesz... tylko znak zostaje :*

@marshia ja nk robilam tuz przed okresem. Pozniej nie badalam. Teraz dr Pasnik tez nie kazal powtarzac. Cytokin nie zlecil [emoji17]ja na Twoim miejscu bym nic nie robila, bo to nie sa male pieniadze a moze dr ich wg „nie potrzebowac”. Widzisz ja tez o malo co nie porobilam sama badan, tych co dziewczyny mi napisaly a dr nawet polowy nie zlecil.
@bertha trzymam kciuki za jajka.
@Porzeczka1234 jak dla mnie to drugi [emoji7]
Dzis bylismy tylko oddac krew, juz wracamy. Zapisalam sie na nast. wizyte. Pierwszy wolny termin dopiero na 7.11 [emoji22]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Marthi nie stresuj się :) Absolutnie nie pomyślałam nic złego :)
Psikus i tyle :) to naprawdę wyglądało jak forma pocieszenia :)
@dżoł dzięki. To zapisuję się na 1 wolny termin. Nk zrobię na pewno. Napisz mi plus na priw co Ci jeszcze zlecił.
@Maciejka78 nie bierz do siebie mojej sytuacji. U Ciebie musi być dobrze i już :) przecież ktoś w końcu musi zaskoczyć prawidłowo. Zła passa nie może trwać non stop :) objawów się nie doszukuj- jak pisze @Porzeczka1234 na objawy tak naprawdę jest za wcześnie. A z drugiej strony - ja objawy mam - i co z tego.... objawy to nie wyznacznik :) Piersi zaczną bolec, teraz to objaw stresu. Tez mi czasem odpuszczały, a teraz bolą tak, ze nawet nie muszę ich dotykać. Czuję je cały czas. Trzymam kciuki za Ciebie jutro niezmiennie ♥️

Ostatnia edycja:
@Porzeczka1234 dywanik w gwiazdki jest śliczny
Tak przy okazji nie wiesz czy po szczepieniach są jakieś przeciwwskazania do lykania aspiryny?
@marshia te głupie objawy są i przy dobrej ciąży i przy duphastonie
Chociaż jak było źle to ja zawsze czułam ich zanik mimo łykania duphaston i luteiny

Dziewczyny czy po szczepieniach mialyscie takie straszne osłabienie? Ja po ostatnim ledwo zyje

reklama
Do góry