reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
Dziewczyny ja tak z innej beczki ten
Link do: Dywan ze sznurka, okrągły dywan ze sznurka, dywan na szydełku, dywan dziergany, dywan w stylu skandynawskim, dywan ze sznurka bawełnianego
Czy ten
Link do: Dywan 120cm w GWIAZDY GWIAZDKI koło kółko okrągły
Dla mnie przydatne dziękujemy @kas90
Link do: Dywan ze sznurka, okrągły dywan ze sznurka, dywan na szydełku, dywan dziergany, dywan w stylu skandynawskim, dywan ze sznurka bawełnianego
Czy ten
Link do: Dywan 120cm w GWIAZDY GWIAZDKI koło kółko okrągły
Dla mnie przydatne dziękujemy @kas90
Marthi
@ovli22 hahah kolejna szalona
@roxie123 - bedzie tak jak napisalas, jestem pewna! ;*
Porzeczka, ja bym brala gwiazdeczki = Link do: Dywan 120cm w GWIAZDY GWIAZDKI koło kółko okrągły <3 <3 <3
@roxie123 - bedzie tak jak napisalas, jestem pewna! ;*
Porzeczka, ja bym brala gwiazdeczki = Link do: Dywan 120cm w GWIAZDY GWIAZDKI koło kółko okrągły <3 <3 <3
@roxie123 ja tu zaraz wyciagne z ciebie szczegłóy
PS dywan w gwiazdki
PS2 @Marthi twój post nie był przez nikogo edytowany także wiesz... tylko znak zostaje :*
tak tak, a pod spodem tylko koronki ale prosze, tego sobie już nie wyobrażaj
PS dywan w gwiazdki
PS2 @Marthi twój post nie był przez nikogo edytowany także wiesz... tylko znak zostaje :*
dżoł
@marshia ja nk robilam tuz przed okresem. Pozniej nie badalam. Teraz dr Pasnik tez nie kazal powtarzac. Cytokin nie zlecil [emoji17]ja na Twoim miejscu bym nic nie robila, bo to nie sa male pieniadze a moze dr ich wg „nie potrzebowac”. Widzisz ja tez o malo co nie porobilam sama badan, tych co dziewczyny mi napisaly a dr nawet polowy nie zlecil.
@bertha trzymam kciuki za jajka.
@Porzeczka1234 jak dla mnie to drugi [emoji7]
Dzis bylismy tylko oddac krew, juz wracamy. Zapisalam sie na nast. wizyte. Pierwszy wolny termin dopiero na 7.11 [emoji22]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@bertha trzymam kciuki za jajka.
@Porzeczka1234 jak dla mnie to drugi [emoji7]
Dzis bylismy tylko oddac krew, juz wracamy. Zapisalam sie na nast. wizyte. Pierwszy wolny termin dopiero na 7.11 [emoji22]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
marshia
@Marthi nie stresuj się Absolutnie nie pomyślałam nic złego
Psikus i tyle to naprawdę wyglądało jak forma pocieszenia
@dżoł dzięki. To zapisuję się na 1 wolny termin. Nk zrobię na pewno. Napisz mi plus na priw co Ci jeszcze zlecił.
@Maciejka78 nie bierz do siebie mojej sytuacji. U Ciebie musi być dobrze i już przecież ktoś w końcu musi zaskoczyć prawidłowo. Zła passa nie może trwać non stop objawów się nie doszukuj- jak pisze @Porzeczka1234 na objawy tak naprawdę jest za wcześnie. A z drugiej strony - ja objawy mam - i co z tego.... objawy to nie wyznacznik Piersi zaczną bolec, teraz to objaw stresu. Tez mi czasem odpuszczały, a teraz bolą tak, ze nawet nie muszę ich dotykać. Czuję je cały czas. Trzymam kciuki za Ciebie jutro niezmiennie
Psikus i tyle to naprawdę wyglądało jak forma pocieszenia
@dżoł dzięki. To zapisuję się na 1 wolny termin. Nk zrobię na pewno. Napisz mi plus na priw co Ci jeszcze zlecił.
@Maciejka78 nie bierz do siebie mojej sytuacji. U Ciebie musi być dobrze i już przecież ktoś w końcu musi zaskoczyć prawidłowo. Zła passa nie może trwać non stop objawów się nie doszukuj- jak pisze @Porzeczka1234 na objawy tak naprawdę jest za wcześnie. A z drugiej strony - ja objawy mam - i co z tego.... objawy to nie wyznacznik Piersi zaczną bolec, teraz to objaw stresu. Tez mi czasem odpuszczały, a teraz bolą tak, ze nawet nie muszę ich dotykać. Czuję je cały czas. Trzymam kciuki za Ciebie jutro niezmiennie
Ostatnia edycja:
iveo
@Porzeczka1234 dywanik w gwiazdki jest śliczny
Tak przy okazji nie wiesz czy po szczepieniach są jakieś przeciwwskazania do lykania aspiryny?
@marshia te głupie objawy są i przy dobrej ciąży i przy duphastonie
Chociaż jak było źle to ja zawsze czułam ich zanik mimo łykania duphaston i luteiny
Dziewczyny czy po szczepieniach mialyscie takie straszne osłabienie? Ja po ostatnim ledwo zyje
Tak przy okazji nie wiesz czy po szczepieniach są jakieś przeciwwskazania do lykania aspiryny?
@marshia te głupie objawy są i przy dobrej ciąży i przy duphastonie
Chociaż jak było źle to ja zawsze czułam ich zanik mimo łykania duphaston i luteiny
Dziewczyny czy po szczepieniach mialyscie takie straszne osłabienie? Ja po ostatnim ledwo zyje
reklama
Podziel się: