Alusia właśnie a co z lutką i dupkiem? Jakieś dawki załatw sobie na pewno. Progesteron mówi o wydolności ciałka żółtego. Jeśli do tej pory nie badałaś, to zbadałabym teraz. W Diagnostyce kosztuje 25zł. Nie jestem pewna jak przelicza się fraxi do clexanne, możliwe że Enya ma rację. Ja na Twoim miejscu zaczęłabym od odpowiednika clexanne 0,6 choć u mnie wiem po prostu że jestem gęsta i raczej nie zaszkodzi mojemu organizmowi, nie jestem pewna co Ci tu doradzić. Może encotron bierz tak jak Magda 7,5?
Truskawko jeszcze mi się jedna nasunęło, zastanawiałaś się nad zastrzykami z Bhcg? Mnie proponowały je 2 lekarki, wiem że nasz Koszyczek też chce je brać. Co do dawek to chyba też rzuciłabym wszystko na jedną szalę.
Enya witaj i jeszcze raz przyjmuj najszczersze gratulacje, nie będę się rozpisywać żeby się nie rozbeczeć ze wzruszenia przed komputerem.
Felcia pisz częściej bo martwię się jak milczysz. W ogóle pisałam na prv że studiowałyśmy w podobnym czasie ten sam kierunek na tej samej uczelni![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Mimi odezwij się.
Madzia buziaczki, odpoczywaj i nie rozmyślaj za dużo:-)
Gogać przesyłam spóźnione życzenia. Doszłaś już tak daleko, że teraz wszystko musi być już dobrze, tak się z tego cieszę!
Pozdrowienia dla Wszystkich!
Truskawko jeszcze mi się jedna nasunęło, zastanawiałaś się nad zastrzykami z Bhcg? Mnie proponowały je 2 lekarki, wiem że nasz Koszyczek też chce je brać. Co do dawek to chyba też rzuciłabym wszystko na jedną szalę.
Enya witaj i jeszcze raz przyjmuj najszczersze gratulacje, nie będę się rozpisywać żeby się nie rozbeczeć ze wzruszenia przed komputerem.
Felcia pisz częściej bo martwię się jak milczysz. W ogóle pisałam na prv że studiowałyśmy w podobnym czasie ten sam kierunek na tej samej uczelni
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Mimi odezwij się.
Madzia buziaczki, odpoczywaj i nie rozmyślaj za dużo:-)
Gogać przesyłam spóźnione życzenia. Doszłaś już tak daleko, że teraz wszystko musi być już dobrze, tak się z tego cieszę!
Pozdrowienia dla Wszystkich!
Ostatnia edycja: