reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja mam kota w domu chorego na serce. Nigdy nie wychodził z domu. Jest ze mną 3.5 roku. Jak badałam toxo to jej nie miałam. A kilka lat temu miałam koty dworowe i toxo. Więc nie wiem czy to od kotów cy od brudnych owoców. Bo lubiłam zrywać z działki owoce i je brudne jeść.

Mój kot też pełno sierści zostawia. Ale jak ma się zwierzaka to nieuniknione.
Myślę że jak się dba o niego szczepi,..itd.. to bakteria taki zwierzak nie ma.

Dziś mam wizyte u Paśnika zobaczymy co nowego wymyśli. Trochę się boję.

reklama
Właśnie trzeba się z tym liczyć bo sierść itd. I ja chociaż uwielbiam kotki pieski i jak jadę do rodzinki to się pobawię [emoji4] tak osobiście w domu u siebie bym nie miała . Mam tu u mamy ale swoje miejsce mają [emoji3]

Ja miałam okazję iść teraz 16go do Pasnika bo pytała dziewczyna czy chciałabym wizytę. Ale zrezygnowałam...bo wiem ze jak już tam pójdę to dostanę milion badań i inne zalecenia jak teraz mam. No i tez się boję trochę jego leczenia przyznam :/ z reszta jego chce zostawić sobie na czarną godzinę
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@kas90 mnie moja lekarka powiedziała , że mam iść do szpitala i właśnie powiedzieć , że przyszłam na ktg oczywiście uprzedziła, że będą miny dzikie walić i pytać po co itd ja mam powiedzieć, że mam 2 anioły i lekarz kazał. I tak też zrobiłam wszystko było jak mówiła ale podłączyły mnie chyba nawet na 35-40 min potem poszły z tym zapisem do lekarza on przyszedł powiedział , że jest w porządku i mam jechać do domu. Nawet zapytał jak często mam przychodzić ja , że raz z tygodniu to poprosiły, żeby przyjeżdża o 14 lub trochę później bo wtedy jest obiad i teraz w tym tygodniu jadę drugi raz. Jesteś Kochana miło mi , że się o mnie martwiłaś :*

@kiciula trzymam kciuki za wizytę

@bea25ta jesteś najlepszą powyginaną ciężarną ;):D!! Niestety muszę Cię zmartwic mnie też tak dobrze szło nózka na nożkę i ubierałam buciki a teraz mam ciężko z nóżką na nóżkę a ogolić nogi uchuchu masakra a tak dobrze mi szło.

W załączeniu:
Pierwsza zabawka ma szeleszczące uszy i sukienkę kupiłam wczoraj i jeszcze 2 spiochy i koszulki haha tak przy okazji bo kupowałam prezent dla szwagierki córki urodziła się we środę mimo jej wieku prawie 45 lat jest zdrowa

Załączniki

• IMG_20171010_090744.jpg
    IMG_20171010_090744.jpg
    450,6 KB · Wyświetleń: 57
@roxie123 - fajnie, że masz nowy plan działania :))

@pixi.nova - mam nadzieję, że dzisiaj już lepszy humor i dzień ;* masakra, z tym, co Ci VET o kocie powiedział :O

@roxie123 - ja osttanio jak wiecie pożegnałam mojego 14 letniego Maksia - to był york od małego z nami, a teraz mamy jeszcze Zuzię (to też york mutant) ale ze schorniska, jechaliśmy po nią specjalnie 300 km bo urzekła nas jej historia, a była mocno schorowana. Do czego dążę - oba pieski nie mają sierci, mają włosy i nigdzie nic nie gubią :)
Ale co kto lubi, wiadomo, na sile nie ma co przekonywac :) Dla mnie dom bez psa to nie dom, lubie mieć mordkę która zawsze się cieszy z powrotu do domu :)

@marshia o której wizytujesz? ;) trzymam kciuki i aż mam ciarki, wiem, że pewnie się ogromnie stresujesz i sama czekam z niecierpliwoscia!!! <3 jestem z Wami kochana! Musi MUUUUUSI być dobrze! i będzie! <3

cześć dziewczyny,
dawno mnie tu nie było i nie mam szans na przeczytanie wszystkich postów, a jest ich milion :(
pytanko mam, jak to jest z cyklami bezowulacyjnymi? pierwszy raz mi się taki przytrafił, być może przez estrofem, bo brałam od 3dc a on podobno hamuje owulacje.. w każdym bądź razie miesiączka spóźnia się już 5 dzień.. nigdy tak nie miałam :( i nie wiem co dalej.. chciałabym nowy cykl, nową szansę a tu duuupa

@marshia kciuki zaciśnięte ✊

Dziekuje dziewczyny,ktore mi odpisaly,
moze macie racje i to wina nasienia meza jest naprawde kiepskie,nasienie bylo dokladnie badane badanie rozszerzone,nic nie wyszlo.poza 0%ruchliwosci i 2%prawidlowych plemnikow,dziwne maz moj lekarz tez zreszta,mega dba o.diete,wysportowany,sam sie dziwi czemu ma takie wyniki ma 43lata.On nie chce slyszec o in vitro uwaza ze skoro.poraniam nie ma sensu bo bedzie to samo.Szkoda gadac nie mam juz sily do Niego,tu w Niemczech podejscie jest takie podobne do Anglii,ciaz do 12 tyg to nie ciaza,jak prawidlowa to sie utrzyma.Nie umiem sie poddac,bede probowala z wlewami lub szczepionkami.jak to wykorzystam i sie nie uda to odpuszcze.Przykro mi tak latwo zachodze w ciaze i moje szczescie trawa okolo miesiaca a potem ciaza obumiera zawsze kolo.7 tyg.Jeszcze jedna rzecz mnie zastanawia ale nikt mnie nie slychal zaden lekarz,zawsze w ciazy kolo 5 tyg zaczna mnie bolec w pachwinie prawej i uciska to ba prawa noge az mi dretwieje.Nie mialam histeroskopii nigdy ale tez nigdy nie mialam lyzeczkowania tu zawsze daja tabletki na oszyszczenie po poronieniu i potem.kontrola i nie ma w tak wczesnych ciazach lyzeczkowan,musialam sie wygadac komus,fajnie ze jest to forum ja juz nikim nie rozmawiam o moich problemach nie mam.sily juz na to.

@Marthi mają włosy ale trzeba być przyzwyczajonym [emoji4] osobiście gdybym miała mieć kiedyś psinke to taka mini mini [emoji16] a wizyta ok ... zobaczymy za miesiąc co tam monitorek pokaże
@7Martynka88 ja znawca nie jestem ale czasami w cyklu bezow lubi sie zrobic torbielka nie zawsze oczywiscie . Ja miałam i dostałam dupka na 7 dni wtedy

Dziękuje dziewczyny za kciukasy. Wizytuję o 16:30. 7 godzin......
Troszkę dziś w drodze do pracy spanikowałam, pomyślałam, ze tydzień temu miglo nic nue być, bo może beta już zaczęła spadać w międzyczasie od jeszcze poprzedniego tygodnia. Tak było w maju przecież. Także im bliżej wizyty, tym więcej przebitek w myślach, ze może być różnie. Ciagle tłamszę te myśli jyz w 1 sekundzie i wciąż wizualizuję wiecie co :) Ale zaczynam mieć stresa :(
@roxie123 ja brałam clo przez 6 cykli. Nie zaszłam, chociaż pecherzyki rosły i pękały. Ale na forach są tysiące wypowiedzi dziewczyn, które na clostilbegycie zaskoczyły.

Koleżanka w pracy do mnue. Co się tak stresujesz??? Co ma być to będzie. Jak bedzue dobrze, to ok, jak nie to za muesiac spróbujesz Znowu.
Rece opadają. Zna miją historię. Oczywiście nie ma dzieci i nigdy jeszze w ciąży nie była. I ma 28 lat.

reklama
@marshia wychodzimy z nastawieniem ze jest dobrze! Chociaż rozumiem Twój stres... sama bym siedziała pol dnia w wc przed taka wizytą .
Pamiętaj że bez względu na to co usłyszysz musisz sobie poradzić . Nawet gdyby nie daj Bóg coś poszło nie tak... nie odpuscisz ...
Całym serduchem życzę Ci abyś usłyszała ten wyjątkowy dźwięk ♡

Mi lekarz powiedział że ma mi wyrównać cykl i poprawić jajeczka [emoji4]zobaczymy co z tego będzie
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry