Cześć Dziewczyny
Do wszystkich starających - dziewczyny jakie macie prolaktyny? ja wierze że na szybkość zaciążenia wpływa głownie prolaktyna, wcześniej miałam 27 - czyli prawie pod granicą gornej normy i lekarz wtedy nie kazał jej zbijać; cudowałam, brałam różne wspomagacze nic to nie dawało (wiesiołki, żele i in.), jak zaczełam brać castagnus (takie ziołowe tabletki na zbijanie prolaktyny) zaciążyłam w tym samym cyklu! castagnus nie jest na receptę, to ziółko
teraz też wierze że jak zbiję prolaktyne to od razu zaskocz
Nut4nut ja z ostatniego badania miałam prolaktyny 24,6... gin nic nie zlecił :-( ale na własną rękę castagnus zakupiłam jakby co na następny cykl... oby nie był potrzebny
Aditko mi też zlecono fraxi gdyby się udało ;-) więc nie jesteś sama na forum
Z encortonem ja także ciągle się zastanawiam... nikt do tej pory o nim nie wspomniał, ale chyba w razie ciąży będę go brać na własną rękę... jakby coś bedzie mogła któraś pomóc z receptami na niego???
Mi teraz pozostało czekanie... 2 tygodnie niepokoju, wiary, nadziei... aż boją się pomyśleć o kolejnym rozczarowaniu :-(... tym razem cykl minitorowany, podglądany... w czwartek na wizycie zatoka Douglasa wypełniona płynem, widoczne ciałko żółte... więc owulka była, prolaktyna nic nie wstrzymywała... ehhh proszę o modlitwę, dobre fluidy, kciuki :-(
Madziu ciągle o Tobie myślę... wierzę, że wszystko u ciebie będzie ok!!!