Zula ja nie ma już w lux medzie, zmienili nam na coś co sie zowie opieka medyczna pzu i szczerze maja tam taki bałagan,
że tylko moje prenatalne w 12 tyg wyłapali że powinno być za kaskę, ale tylko dlatego ze miałam łączone z testem pappa.
Z reszta usg zapisując sie nie wychylam sie zbytnio który to tydzień, dopiero na wizycie stawiam lekarza przed faktem i poki co mam wszystkie za darmo;-)
a co do Twojego , to jak z echem serca i u takiej dobrej specjalistki to może jednak warto..
u nas samo echo kosztuje chyba 150 zł.
Truskawko jak macie fundusze, to może warto upierac sie przy tych wlewach, jak sie zabezpieczyć to ze wszystkich stron, ja tak sobie też myśle że MLR tez nie spadł Ci do 0
To życze w takim razie owocnych starań
i oby sie udało tak szybko jak zawsze :-):-)
Na jakims wątku o APS , czytałam o Dziewczynie , której dopieroclaxane 0,8 pomógł , Ty widze teraz tez bedziesz miec większą dawkę,
musi sie udać
)
Felicia dobrze że sie odezwałaś, super zę u Was wszystko w porzadku, zdawaj relacje cześciej :-)
Madziu ja w tej ciazy, nie czułam nic!!! , zadnego kłucia, ciagniecia itd, nie mowiąc juz.. o mdłościach i reszcie,
jedyne co to troche piersi, ale to też bez szału..
i jak widac, akurat ta bezobjawowa jest udana , wiec Ty tez badz dobrej myśli:-)
Chociaz wiem jak sie denerwujesz, bo ja juz mega schiz dostawałam przez ten brak objawów