Meliska super że wszystko ok
Madziu dobrze ze jes zadowolona z wizyty, to tez mega pomocne, jak lekarz podpasuje.
co do DHA, to ja biore od 12 tyg ten femibion natal 2 , jest łaczony z własnie z kwasami dha.
Mój gin jak najbardziej zlecał po wywiadzie co lubie jesc i itd..
a ja niestety oprócz jakiś tłuszczów typu olej rzepakowy do sałatek , innych produktów zaiwerjacych omegi zbytnio nie lubie, ai rybek , ani orzechów.. wiec myśle ze tak jedna tabletka dziennie nie powinna szkodzic.
To czekamy na 6.10, bedzie dzien wizyt, i Zula ma wtedy , ja zresztą też
Zula no pamietam ze pisałas, ale były chyba rózne typy, Tymek i Karolinka bardzo ładnie
)
Co do ceny to myśle że to bardzo dużo, ja co prawda mam w pakiecie, ale na połówkowe poleciałam do jednego z najlepszych specjalistów w Wawie i płaciłam 250, chyba ze to za 400, masz moze z echo serca ?
chociaz chyba usg bliźniacze są zawsze droższe ?
A co do spodni to Dziewczyny polecam!!
taki same odkupiłam od koleżanki i są super wygodne i ładnie wyglądaja.
i tak jak piszę Zula, materiał wygląda jak dzins, ale jest elestyczny,
ja mam rozmiar 36, a aktualnie waże 67 kg i jeszcze sie mieszcze
)
Pietrucha jeśli jedziesz samochodem i na miejscu to bedzie taki koncert kameralny"na siedząco" to ja bym chyba pojechała,
nie można tylko siedziec w domu i zamartwiac, dobrze Ci to zrobi, chwila relaksu dla Mamy i fasolki:-)
a ja dopóki sie jeszcze sprawnie tocze ruszam własnie dokupić reszte szpargałów do torby ciążowej..
pieluchy dla młodego i siebie
, te majtki siatkowe i inne cuda wianki, troche mnie to wszystko przeraża