reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 - podchodzę do tego tematu już z większym spokojem i pokorą, więc może niebawem... ;) nie chcę gadać i zapeszać, ale już się chyba tak nie boję i nie panikuję, przepracowałam w głowie też chyba już temat zastrzyków, których się turbo bałam, więc jest lepiej ze mną w tej kwestii :D

@marshia - nie ma za co dziękować, bo Ty po prostu taka jesteś! ;* i ja osobiscie wierze, ze nasze dobre zyczenia i moc wplyna tez na to, ze we wtorek zobaczysz maleńki cud <3
Drogo cos ten panel tarczycowy... ja place zwykle ok 60 zl w labo w Poznaniu za tsh, anty tpo, anty tg, ft3 i ft4.

reklama
@roxie123 tak na komórki nk intralipid.Tylko mnie zastanowiło, że zobaczcie niektóre leki już tak dawno wprowadzone w poronieniach to dlaczego lekarze o tym nie mówią nie rozumiem tego i oczywiście na heparynie była

@marshia kochana tak mocno trzymam za Was kciuki za zarodeczek z bijacym serduszkiem. Niech Cię mdłości dopadną, żyganie i zgaga i wszystkie plagi pierwszego trymestru aby tylko było dobrze. Wiem , że panikujesz ja też ale wierzę w kropka musi być dobrze innej opcji w tej chwili nie bierzemy pod uwagę i koniec.

Ps tsh 16?

@Marthi widzę po wpisach , że zaczynasz być gotowa super cieszę się bardzo. Apropo zastrzykow źle się wczoraj wkułam i boli jak cholera ale do zniesienia mała koie a to wynagradza nawet takie efekty specjalne.

Załączniki

• IMG_20171006_105533.jpg
    IMG_20171006_105533.jpg
    290,6 KB · Wyświetleń: 58
@Porzeczka1234, to cudownie!!
Jak mi gin robił ktg, to się stresowałam, bo długo szukał gdzie serduszko bije :o

My mamy już wszystko gotowe i w końcu nie myślę nocami, co łapać ze sobą, jakby mnie wzięło! Najgorsza jest torba, jak mnie na oddziale z taką gigantyczną zobaczą, to zapytają czy na wczasy przyjechałam, hahaha:D

A marshi tsh to nie wynik, ale cena:D

@marshia, ja na pierwszych usg też nie dałam rady patrzeć w monitor! Do tej pory się stresuję usg, mimo, że czuję ruchy. Takie już z nas matki wariatki.

@kas90 ale się uśmiałam super to ja też muszę pakować co nieco. Tak mnie się poród śnił ale nie mój może szwagierki nie wiem dokładnie. Także schiza dopada. Ja też kupiłam taką torbę nie wiem czy mnie na oddział wpuszczą haha

@marshia a myślałam , że taki wynik haha. Powiem Ci coś we środę moja szwagierka lat 44 w styczniu 45 ,urodziła zdrową corkę. Trzeba wierzyć mocno wierzyć , że się uda

@Porzeczka1234 To niesamowite, ze za chwilke juz Twoj porod!!! :):) Tak sie ciesze!!
Co do Wizyty niestety nie udalo mi sie nadal dodzwonic. W przyszylm tygodniu bede u Pasnika to podejde najwyzej osobiscie i sie umowie. O ile w czwartek jest tam czynne ok 14?
@marshia Ja jestem pełna wiary! :)✊✊✊ Zobaczysz, ze bedzie dobrze kochana.
@magda1208 Trzymam kciuki aby teraz sie udalo!
@Marthi Moze ktos tu niedlugo bedzie mial dobre wiesci :p:p:D

@magda1208 ten progesteron dobrze wrozy. Powyzej 10 wskazuje ze byla owulacja, a moze nawet wiecej [emoji110][emoji110][emoji110]

@Porzeczka1234 oddychaj pelna piersia. Dobrze ze serce malej pieknie bije. Wy juz gotowe, a u nas meble rozkrecone czekaja na ciag dalszy malowania. Jakos nie mam weny.

@marshia a my co chwile bedziemy odswiezac forum z oczekiwaniem na cud [emoji8] Kochana o latach nie mysl choc wiem ze sie nie da, bo siedza na karku i strasza. Walcz poki sil starczy, poki masz jajeczka. A moze po prostu bedziesz sie cieszyc malenstwem. A omdlenia i zawroty glowy to objawy ciazy. Zmeczenie tez.

@Roxi123 a ty czego sie boisz. Jak mnie pytaja o dzieci kiedy ja to co prawda ze swieczkami w oczach, ale wprost mowilam, ze dwoje juz mam, ale nie zyja. Ludzie sie wtedy zmieniaja, otwieraja opowiedaja swoje historie. I dowiafujesz sie ilu to spotyka. Nie boj sie swojego zycia

@kas90 ty masz plan do porodu? Torba spakowana... ja chyba ze stresu przed nie spakuje [emoji53]

Mlody od switu wariuje. Chyba uzmyslowil sobie ze coraz mniej miejsca. Zaszalalam i zrobilam placki z jablkami. Jaki teraz spokoj w brzuchu. Chyba smakowalo [emoji4]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@magda1208 ten progesteron dobrze wrozy. Powyzej 10 wskazuje ze byla owulacja, a moze nawet wiecej [emoji110][emoji110][emoji110]

@Porzeczka1234 oddychaj pelna piersia. Dobrze ze serce malej pieknie bije. Wy juz gotowe, a u nas meble rozkrecone czekaja na ciag dalszy malowania. Jakos nie mam weny.

@marshia a my co chwile bedziemy odswiezac forum z oczekiwaniem na cud [emoji8] Kochana o latach nie mysl choc wiem ze sie nie da, bo siedza na karku i strasza. Walcz poki sil starczy, poki masz jajeczka. A moze po prostu bedziesz sie cieszyc malenstwem. A omdlenia i zawroty glowy to objawy ciazy. Zmeczenie tez.

@Roxi123 a ty czego sie boisz. Jak mnie pytaja o dzieci kiedy ja to co prawda ze swieczkami w oczach, ale wprost mowilam, ze dwoje juz mam, ale nie zyja. Ludzie sie wtedy zmieniaja, otwieraja opowiedaja swoje historie. I dowiafujesz sie ilu to spotyka. Nie boj sie swojego zycia

@kas90 ty masz plan do porodu? Torba spakowana... ja chyba ze stresu przed nie spakuje [emoji53]

Mlody od switu wariuje. Chyba uzmyslowil sobie ze coraz mniej miejsca. Zaszalalam i zrobilam placki z jablkami. Jaki teraz spokoj w brzuchu. Chyba smakowalo [emoji4]

Plan jest taki, że jak mnie złapie do jadę na Kopernika :D A jak nie złapie w terminie, to już będziemy wtedy coś myśleć z dr. Mam z nią cały czas kontakt telefoniczny jak coś. Kazała dzwonić, gdybym rodziła. W razie gdyby zaistniała nagle potrzeba cesarki, to jeśli ona bedzie gdzieś w szpitalu, to mi zrobi, jeśli nie, to lekarz dyżurny.Póki co nie ma przeciwwskazań do sn, więc tego się trzymam :)

Je też wczoraj smazyłam racuchy!

reklama
@kas90 [emoji38] niezly plan [emoji1] co byscie tylko zdazyli. Zastanawiam sie czy nie rodzic na kopernika. Skad wziac dobrej opinii. A rodzic bedziesz z polozna?

Do góry