reklama
bobasek1990
Fanka BB :)
Oglądałam mecz i powiem Wam że gdyby nie goście to namowilabym mojego M na takiego golaaa jak chyba @marshia dostała od swojego męża heh dzisiaj 12dc przy hsg doktor powiedział że owu będzie czwartek piątek więc działamy dalej
Wczoraj poczytalam wasze wypowiedzi na temat pustego pęcherzyka i trochę pprzesledzilam fora znalazłam wypowiedzi dziewczyny która miała 5 razy puste jajo a teraz ma dwójkę dzieci można można więc @roxie123 i inne starające się wszystko przed nami. Wiem że każda już by chciala teraz bo to czas najwyższy też tak myślę po stratach ta chęć posiadania dziecka jest jeszcze większs ale proszę, o jedno zdrowe dziecko i będę czekać ile sie da. Zawsze chciałam mieć trójkę a teraz, po przejściach proszę Boga o jedno.
Wczoraj poczytalam wasze wypowiedzi na temat pustego pęcherzyka i trochę pprzesledzilam fora znalazłam wypowiedzi dziewczyny która miała 5 razy puste jajo a teraz ma dwójkę dzieci można można więc @roxie123 i inne starające się wszystko przed nami. Wiem że każda już by chciala teraz bo to czas najwyższy też tak myślę po stratach ta chęć posiadania dziecka jest jeszcze większs ale proszę, o jedno zdrowe dziecko i będę czekać ile sie da. Zawsze chciałam mieć trójkę a teraz, po przejściach proszę Boga o jedno.
marshia
@bobasek1990 no u mnie we wtorek okaże się czy to był prawdziwy gol .
Tak się wtedy wydawało wszystko pięknie i idealnie, a teraz strach przed tym pustym jajem po raz drugi tam się czai
Meczu dziś nawrt nie oglądaliśmy - zbyt nudny
@roxie123 daj sobie weekend i wracaj do nas w pon z informacją jaki plan
Tak się wtedy wydawało wszystko pięknie i idealnie, a teraz strach przed tym pustym jajem po raz drugi tam się czai
marzycielka81
Bea25ta:-)
U mnie wichura straszna. Nie mamy pradu ani wody. Latarki i internet zostal:-) hehehe. Mi cykl zwariowal dzis wiecej krwi wyglada, ze dostane okres w 23 dc.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie wichura straszna. Nie mamy pradu ani wody. Latarki i internet zostal:-) hehehe. Mi cykl zwariowal dzis wiecej krwi wyglada, ze dostane okres w 23 dc.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
bobasek1990
Myślę że to był prawdziwy gol i za kilka lat razem pokopiecie piłkę życzę Ci tego bardzo@bobasek1990 no u mnie we wtorek okaże się czy to był prawdziwy gol .
@marzycielka81 dobrze ze internet jest jak trzeba bedzie Was ratowac to napisz nam tutaj a my tyrkniemy gdzie trzeba.
@roxie123 ja jestem z tych dusigroszow. Badania praktycznie na nfz innych ana anty plemnikom ani kirow czy allo nie robilam bo wiedzialam ze ta droga nie dla mnie.Na drogie leczenie forsy brak a ja poronienia dopoki mnie nie zmoenia w potwora ze zlamana psychika to bede probowac dozczesliwej ciazy. Pilnuj sobie to tsh ft3,ft4, prolaktyne to dadza ci na nfz i latwo uregulujesz i zajdziesz w ciaze z happy finishem.
@roxie123 ja jestem z tych dusigroszow. Badania praktycznie na nfz innych ana anty plemnikom ani kirow czy allo nie robilam bo wiedzialam ze ta droga nie dla mnie.Na drogie leczenie forsy brak a ja poronienia dopoki mnie nie zmoenia w potwora ze zlamana psychika to bede probowac dozczesliwej ciazy. Pilnuj sobie to tsh ft3,ft4, prolaktyne to dadza ci na nfz i latwo uregulujesz i zajdziesz w ciaze z happy finishem.
Funia90
@kas90 ja chyba zaczne brac codziennie,sama nie wiem,ciagle sie wacham no boje sie krwiaka:/
destino mi mowila,ze acard uposledza plytki i raz na 2-3 dni wystarczy.
Musze podjac jakas decyzje:/
@Porzeczka1234 jak wstaniesz jutro to nalisz mi prosze czy masz wiedze na temat tego czy acard moze wplywac na d-dimery i fibrynogen[emoji4]
@Destino oj to masz komu oddawac kasiorke.
A nie masz szans na kardiologa na nfz?pewnie terminy odlegle
@bobasek1990 trzymam kciuki.
Ps ja tez marzylam zawsze o trojce dzieciaczkow
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
destino mi mowila,ze acard uposledza plytki i raz na 2-3 dni wystarczy.
Musze podjac jakas decyzje:/
@Porzeczka1234 jak wstaniesz jutro to nalisz mi prosze czy masz wiedze na temat tego czy acard moze wplywac na d-dimery i fibrynogen[emoji4]
@Destino oj to masz komu oddawac kasiorke.
A nie masz szans na kardiologa na nfz?pewnie terminy odlegle
@bobasek1990 trzymam kciuki.
Ps ja tez marzylam zawsze o trojce dzieciaczkow
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@marshia - a ja nie uwazam ze jak masz tsh w normie to bez sensu badac dalej tarczycowe. Ja niby mialam w normie tsh i ft3 i ft4 ale gin sie uparl na przeciwciala. No i wyszlo antytg 500 czy 600 przy normie do 50. Endokrynolog od razu przypisal mi eutyrox. Urehulowalam i jakims cudem zaszlam i donosilam ale kontrolowalam czesto bo mi w ciazy tsh zaczelo tez szalec. Nie wiem czy przez to sid udalo bo ha mialam niewydolnosc cialka zoltego przez to ze przez guza organizm nis wytwarzal progesteronu. Bralam tez duze dawki duphastonu i jakos sie udalo dobrze zagniezdzic.
reklama
Porzeczka1234
@bobasek1990 @Funia90 my też chcieliśmy trójkę !!!
@Funia90 ja osobiście tego nie wiem szczerze mówiąc ja ze swojego doświadczenia mogę powiedzieć , że mi fraxi obniżyło d-dmiery
@bea25ta no super waga niezła kluska haha moja była chudsza o 60 gram w tym czasie.
@Destino dla mnie to dalej abstrakcja 2300 gram dzidziusia takie nierealne. I ty się doczekasz zobaczysz.
Zrobiłam ten crp i jest 7,0 a norma do 5 kurw... myślałam , że zjadę z paniki napisałam do mojej dr i powiedziała , że wyniki w normie ale co przeżyłam w 2 godziny to moje ale z mężem zdecydowaliśmy że zrobię sobie na własną rękę sama za tydzień powtórkę.
@Funia90 ja osobiście tego nie wiem szczerze mówiąc ja ze swojego doświadczenia mogę powiedzieć , że mi fraxi obniżyło d-dmiery
@bea25ta no super waga niezła kluska haha moja była chudsza o 60 gram w tym czasie.
@Destino dla mnie to dalej abstrakcja 2300 gram dzidziusia takie nierealne. I ty się doczekasz zobaczysz.
Zrobiłam ten crp i jest 7,0 a norma do 5 kurw... myślałam , że zjadę z paniki napisałam do mojej dr i powiedziała , że wyniki w normie ale co przeżyłam w 2 godziny to moje ale z mężem zdecydowaliśmy że zrobię sobie na własną rękę sama za tydzień powtórkę.
Podziel się: