@anetkruczek to źle Cię zrozumiałam przepraszam tak to prawdziwym cud.
@marzycielka81 trzymam kciuki daj znać co i jak.
@kas90 mi odkąd powiedzieli, że mała za mała jest to przestałam się przejmować co jem ile to ma kalorii itd jem śniadanie drugie śniadanie obiad , kolację i jakiś smakołyk ale nie przesadzam częściej owoc się staram wyluzowałam po prostu schudne po i tyle. Wiesz ja platki zawsze jadłam teraz lubię kanapki , jajecznicę, kiełbasa na gorąco mąż się śmieje , że to smaki jego bobinka preferuje. 13 kg prawie na plusie prócz tego że czuję się już jak mały grubasek to jest spoko. Mąż mówi że pieknie wyglądam w ciąży, mama ostatnio powiedziała , ze dobrze że w brzuch idzie a nie w dupeeee haha to delektuje się tym stanem.
@mickey* mnie się wydaje , że mąż może być dawcą szczepień ten wynik nie wskazuje czy trzeba brać steryd czy nie on nie ma nic z tym wspólnego
@roxie123 piekne schody chociaż wolę styl nowocześniejszy ale obiektywnie są super. Kochana nie obraź się ale Ty jeszcze Masz możliwość leczenia nie zawsze wystarczy steryd i heparyna i chodź wiem , że oddalasz te myśli od siebie wszystkich możliwości nie wykorzystałaś ale jesteś jeszcze bardzo młoda mam nadzieję , że te inne metody nie będą Ci potrzebne. I wiesz kiedyś mi ksiądz powiedział, że wiara jest bardzo ważna i dobrze , że zawierzam Bogu ale z medycyny nie wolno mi zrezygnować i mam walczyć
@pixi.nova poniedziałek, środa po 14 wtorek od 12-14