reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Madziu, tak bardzo się cieszę, ja wierzę w Twoje Dzieciątko :) Gogac, wspaniale, chciałabym bardzo znów, zobaczyć taki widok :*
Pietrucho kochana, przynieś nam dobre wiadomości :*:*

Truskaweczko, super, że mąż już wraca :) czasem jest bardzo dobrze, tak stęsknić się za Drugą Osobą, bo jakie wspaniałe są wtedy powitania :)

:*

reklama
hej hej!!!

Gogac – spełnienia marzeń moja droga! Uśmiechu na każdy dzień! Dzień dobrych wiadomości;*
Magda – aaaa;))) piękna betka!! ;-) Rośnijjjj rośnij!
Truskawka - mój małż za miesiąc będzie ;) Więc też się nie mogę doczekać! A tydzień zleciiiii szybciutko!
Moja Fasola ma się dobrze!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Serduszko pięknie bije, dzidziuś młodszy o tydzień.
A ja leżę i pachnę, bo krwiak jest nadal...
Dziękuję za kciuki, modlitwy :*:*:*:*

MisiejekWOW!!!!!!!
To rewelacyjna wiadomość, też bym chciała aby moja laleczka tak rosła. Zawsze to człowiek lepiej się czuje że w razie w Skarb duży i silny! :-)
A mój mąż mnie wykończy! Nim on na 100% wybierze imię to ja siwa będę! Już nie Hania a Zuzia :-) Tylko nie wiem na jak długo :-)
Właśnie siedzę w poczekalni i czekam na moją P gin i coś się spóźnia.

Dziękuję ślicznie!!!! :*

misiejek - kawał chłopa! A może jakieś zdjęcie mamusi - z dobrymi fluidami?:)
alokin - czekamy na dobre wieści :* A tak to już jest z facetami...

Moje ulubione imiona już tu są widzę, bo i Kubuś i Jaś ;-)

Całuję Was mocno :*

No powiem Wam że przestraszyłam sie że taki duży, ale lekarz uspokoił że wszystko jest w granicach normy i jesli nie ma cukrzycy ciazowej, a test obciążenia wyszedł mi idealnie, to nie ma powodów do niepokoju, po prostu duży chłop bedzie :)
moze lepiej że ma wskazanie do tej cesarki, bo jak dobije do 5 kg, to z sn było by cieżko;-)

Pierucha moje zdjecie heh?, ja jestem dzikus pod tym wzgledem, jakos nigdy swoich zdjeć nie lubiałam, teraz niby maz sie zarzekał ze bede miec takie sesje brzuszkowe, a poki co żadnego nie mam:-p
Choć powiem Wam nieskromnie , ze dawno tak sie dobrze nie prezentowałam, zero pryszczy, włosy nie wypadaja, paznokcie mocne..;-);-) szkoda tylko że po porodzie podobno wszystko odwraca,:shocked2:

Pietrucha to który to tydzień ?,szkoda ze nie macie suwaczków, ale rozumiem ze pokaże sie w swoim czasie :)

Alokin to daj znac jak po wizycie, a co do meza to przynajmniej ładne te imiona wybiera :)

reklama
Misiejku ciaza piekny okres ja wlasnie jestem w trakcie wypadania wlosów za niedługo bede łysa! waga suepr i najazniejsze powyzej 1 kg :)
alokin czekam

Do góry