reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Madziu, tak bardzo się cieszę, ja wierzę w Twoje Dzieciątko :) Gogac, wspaniale, chciałabym bardzo znów, zobaczyć taki widok :*
Pietrucho kochana, przynieś nam dobre wiadomości :*:*

Truskaweczko, super, że mąż już wraca :) czasem jest bardzo dobrze, tak stęsknić się za Drugą Osobą, bo jakie wspaniałe są wtedy powitania :)

:*

reklama
hej hej!!!

Gogac – spełnienia marzeń moja droga! Uśmiechu na każdy dzień! Dzień dobrych wiadomości;*
Magda – aaaa;))) piękna betka!! ;-) Rośnijjjj rośnij!
Truskawka - mój małż za miesiąc będzie ;) Więc też się nie mogę doczekać! A tydzień zleciiiii szybciutko!
Moja Fasola ma się dobrze!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Serduszko pięknie bije, dzidziuś młodszy o tydzień.
A ja leżę i pachnę, bo krwiak jest nadal...
Dziękuję za kciuki, modlitwy :*:*:*:*

MisiejekWOW!!!!!!!
To rewelacyjna wiadomość, też bym chciała aby moja laleczka tak rosła. Zawsze to człowiek lepiej się czuje że w razie w Skarb duży i silny! :-)
A mój mąż mnie wykończy! Nim on na 100% wybierze imię to ja siwa będę! Już nie Hania a Zuzia :-) Tylko nie wiem na jak długo :-)
Właśnie siedzę w poczekalni i czekam na moją P gin i coś się spóźnia.

Dziękuję ślicznie!!!! :*

misiejek - kawał chłopa! A może jakieś zdjęcie mamusi - z dobrymi fluidami?:)
alokin - czekamy na dobre wieści :* A tak to już jest z facetami...

Moje ulubione imiona już tu są widzę, bo i Kubuś i Jaś ;-)

Całuję Was mocno :*

No powiem Wam że przestraszyłam sie że taki duży, ale lekarz uspokoił że wszystko jest w granicach normy i jesli nie ma cukrzycy ciazowej, a test obciążenia wyszedł mi idealnie, to nie ma powodów do niepokoju, po prostu duży chłop bedzie :)
moze lepiej że ma wskazanie do tej cesarki, bo jak dobije do 5 kg, to z sn było by cieżko;-)

Pierucha moje zdjecie heh?, ja jestem dzikus pod tym wzgledem, jakos nigdy swoich zdjeć nie lubiałam, teraz niby maz sie zarzekał ze bede miec takie sesje brzuszkowe, a poki co żadnego nie mam:-p
Choć powiem Wam nieskromnie , ze dawno tak sie dobrze nie prezentowałam, zero pryszczy, włosy nie wypadaja, paznokcie mocne..;-);-) szkoda tylko że po porodzie podobno wszystko odwraca,:shocked2:

Pietrucha to który to tydzień ?,szkoda ze nie macie suwaczków, ale rozumiem ze pokaże sie w swoim czasie :)

Alokin to daj znac jak po wizycie, a co do meza to przynajmniej ładne te imiona wybiera :)

reklama
Misiejku ciaza piekny okres ja wlasnie jestem w trakcie wypadania wlosów za niedługo bede łysa! waga suepr i najazniejsze powyzej 1 kg :)
alokin czekam

Do góry