reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Gogac Spełnienie marzeń!!!
Agus MAdzia Kciuki
Aditko jak narzyczony mojej córki sie dziś ma
Alokin Zula Misiejek MAtko jak wam mało zostało do końca!!!!!!!!!!
Gosiu wiesz cos wiecej o tym swoim wirusie
Truskawko Kobieto ty to jesteś spełnieniem marzeń do swojego męza .Twoej posty tryskaja zawsze nawet w najgorszych momentach swego życa pozytywna energia. Uwielbiam
MIMI hop hop ?
Pozdrwiam Was wszytskie moje drogie bez wyjatków

JEEEEEST - 435 po 47 h z 144,6.

Dziękuję, dziękuję....i jeszcze raz dziękuję za Wasze wielkie serducha. Truskaweczko Tobie szczególnie - pomogło i Tobie też pomoże.

Gogacku - Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spełnienia marzeń i tego jednego wielkiego, które już się spełnia.
Trzymam kciuki za dzisiejsze usg, niech dzidziuś współpracuje z lekarzem i zrobi mamie najpiękniejszy prezent urodzinowy.

Madzia, więcej wiary, będzie dobrze!
Truskawko ja miałam przegrodę na 1/3 macicy i mimo to mój Szymonek ulokował się w większej części i przetrwał i urodził się o czasie tylko tyle że przez cc bo nie mógł się odwrócić, teraz mam przegrodę usunietą a immunologia się posypała, w środę jadę na powtórkę MLR, potem Dubrawski.
Gogac i ja przyłączam się do życzeń, spełnienia marzeń i dużo ciepła i wsparcia od bliskich.

Magda! Jejku jejku!!!!! Aż się popłakałam... Strasznie wrażliwa jestem i jak już się emocjonalnie zwiążę przeżywam bardzo! Nawet nie wiesz jak się cieszę! Pamiętaj.... o czym Ci napisałam:-)

Ja powolutku zbieram się do pracy.... Kolejna nocka i już za Tydzień mój T wraca :-D JESTEM SZCZĘŚLIWA
Buziaki ślę Wam dziewczynki!!!

reklama
magdach ja to po prostu czułam, że będzie dobrze cudne wieści:-)

ja właśnie wróciłam z usg wszystko jest ok dzieciątko kręciło sobie fikołki podczas usg:-) ale niestety na pranatalne trochę za wcześnie będzie dopiero 3 października, szyjka ok 4cm więc leżeć plackiem nie muszę gin powiedział, że jak na razie nie ma sie do czego przyczepić

dziękuję wszystkim za życzenia to są moje najszczęśliwsze urodziny:-)

Pietrucha czekam na wieści od ciebie;-)

Do góry