reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia jak byłam w ciàży to jeden włos dziennie jak wypadł to było dobrze! A po -tragedia.dywan z włosów można upleść:) także to na pewno efekt ciąży:)
Encorton działa na mnie niestety kiepsko;) łaknienie większe:)
Dzis mam 18dc. Owulka zawsze 14-15 dzień. Teraz jej nie czułam. Dziś tak boli mnie brzuch jak przy owulacji:/ możliwe to, żeby tak się cykl przesunął?? Bobosexy były ale tak szybko by tam się nic nie dzialo jeszcze:/
P.s. dzis me dziecię śpi poza domem. Chciałam kupić bilety na botox ale wszystko porezerwowane:/ Także jest okazja by wyrwać się z chaty a tu ból. Czy dziś jest piątek trzynastego??

Ostatnia edycja:
reklama
@Porzeczka1234 Dziękuję kochana jak zawsze za miłe słowo. Ty również jesteś sympatyczną,miłą osobą . Ze mną to tak nie do końca , że miła potrafię być zołzą i to czasami aż za bardzo . Wówczas pojawiają się wyrzuty sumienia . Staram się walczyć z tą moją drugą naturą . Często rozmawiam o tym z księdzem i proszę Boga o pomoc .Wiara stanowi dla mnie silne oparcie fundament, na którym mogę oprzeć własne życie. Oczywiście jak każdy człowiek miewam chwile zwątpienia.W modlitwie jednak odnajduję spokój.
Na pewno straszna ze mnie gaduła. Nasze spotkanie to mieszanka stresu paniki i po części nieśmiałości. Cieszę się , że w końcu wasze największe marzenie się spełni.
@marshia Wierzę, że środa okaże się szczęśliwa i nie podlega to dyskusji.
@pixi.nova Kochana odpocznij daj sobie czas .
@roxie123 @burczuś Cały czas kibicuję .

Pixi.nova pozwol sobie na lzy i smutek. Na przezycie na zalobe. Dobrze, ze jestes juz w domku. Zgadzam sie co do Polnej w Poznaniu i cisnienia na zabieg.

Kas piekny kacik

Marthi zdrowka. U mnie tez caly firma zadzumiona. Ja mam mega katar.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@burczuś komórka jajowa po owulacji żyje 24 h (chociaż wg niektórych opracowań zdolna do zapłodnienia jest tylko przez 12 h). Także zapas jest :) Jak mąż ma szybkie plemniory to dadzą radę :) trzeba liczyc, ze jest wśród wszystkich jakus Superman z turbo doładowaniem ;)
Do lozka marsz! Tym bardziej, ze dzieci nie ma. A "gdy nie ma dzieci w domu, to.... jesteśmy niegrzeczni" ;)

Botoks ma fatalne recenzje. Ja zarezerwowałam na jutro bilety, ale odpuszczamy. Idziemy Zactydzien na nowego Blade Runnera z harissonem Fordem ♥️♥️♥️ (My Love.... wiem dla niektórych tutaj pewnie stary. Stary, ale jary ;) ) na botoks poczekamy na canal lub hbo.

Do góry