reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@kas90 Super kącik .
@Porzeczka1234 Jeszcze chwilka i mała bydluniowa będzie z wami więc proszę mi się tu nie stresować. Ciuszki piękne .
@burczuś Jak to mówią pozory mylą he he . Zostałam wychowana w tradycyjnych wartościach choć pewnie to również kwestia osobowości .i to jak spostrzegamy życie .
@roxie123 Kochana nieustannie kibicuję .Głowa do góry wierzę , że i do ciebie wkrótce uśmiechnie się szczęście. Czasami musi być ciężko aby później móc w pełni docenić to co się ma. Pan Bóg ćwiczy naszą cierpliwość bo my chcemy wszystko na już.
@dżoł @mała79 @Czarna-mała @marzycielka81 @bobasek1990 i pozostałe staraczki .
Za was również nieustannie trzymam kciuki .
@ovli22 Czekam na pozytywny test.

Staram się podchodzić z zimną głową co chwilę dochodzi jakiś nowy problem więc nie wiem co tam los dla mnie trzyma w zanadrzu. Czekam co czas przyniesie bo jak już wiemy na wiele spraw nie mamy wpływu.
Pytałam panią doktor o estradiol i ma tak prawo być tak jak pisały niektóre z was. Po fazie pęknięcia pęcherzyków estradiol ulega spadkowi i zamienia się w progresteron.
Co do pryszczy to od kiedy biorę encorton mam podskórne grudki na czole czasami policzkach i dekolcie. Strasznie wypadają mi włosy i mam wilczy apetyt.

reklama
@pixi.nova dokaldnie tak samo uwazam ,ze szpitale wola zabieg bo bardziej im sie oplaca.
Ja mialam tez gleboko zaaplikowane i zadzialaly uff...
Ciesze sie ,ze juz w domku,jedz i odpoczywaj[emoji5]

@Marthi i inne dziewczyny dziekuje za komplementy heh ,zawsze mi sie nie podobaly moje usta,od dzis zmieniam podejscie[emoji5]

@roxie123 ciesze sie kochana z Twojego podejscia[emoji8]

My zaraz dopiero wyjezdzamy [emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@kas90 Super kącik .
@Porzeczka1234 Jeszcze chwilka i mała bydluniowa będzie z wami więc proszę mi się tu nie stresować. Ciuszki piękne .
@burczuś Jak to mówią pozory mylą he he . Zostałam wychowana w tradycyjnych wartościach choć pewnie to również kwestia osobowości .i to jak spostrzegamy życie .
@roxie123 Kochana nieustannie kibicuję .Głowa do góry wierzę , że i do ciebie wkrótce uśmiechnie się szczęście. Czasami musi być ciężko aby później móc w pełni docenić to co się ma. Pan Bóg ćwiczy naszą cierpliwość bo my chcemy wszystko na już.
@dżoł @mała79 @Czarna-mała @marzycielka81 @bobasek1990 i pozostałe staraczki .
Za was również nieustannie trzymam kciuki .
@ovli22 Czekam na pozytywny test.

Staram się podchodzić z zimną głową co chwilę dochodzi jakiś nowy problem więc nie wiem co tam los dla mnie trzyma w zanadrzu. Czekam co czas przyniesie bo jak już wiemy na wiele spraw nie mamy wpływu.
Pytałam panią doktor o estradiol i ma tak prawo być tak jak pisały niektóre z was. Po fazie pęknięcia pęcherzyków estradiol ulega spadkowi i zamienia się w progresteron.
Co do pryszczy to od kiedy biorę encorton mam podskórne grudki na czole czasami policzkach i dekolcie. Strasznie wypadają mi włosy i mam wilczy apetyt.

Oj Madzia chyba się nie doczekamy tego pozytywnego testu ;) [emoji85][emoji85][emoji85]

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

A ja Wam powiem, ze po encortonie apetyt dużo mniejszy. Wczeszjuej jadłam co 3 godziny, teraz zmuszam się, żeby jeść co 4 - żeby zachować regularność. Schudłam (yeaaaaah) - dziś aż z ciekawości mierzylam spidnie, w które nie wchodziłam od 2 lat.... i wszystkie zapielam. Rano stanę na wagę :)
Włosy zupełnie przestały wypadać - a leciały strasznie - chyba, ze to efekt ciąży - nie wiem.
Buzia na szczęście tez ok.
Biorę od poczatku września.
@roxie123 sroda :) mam nadzieje, ze to będzie szczęśliwa środa :)

@ovli22 Pewnie, ze zapraszam!!! :) Kiedy bedziesz w Polsce? My planujemy spotkanie w Poznaniu w pazdzierniku. A tak to kiedykolwiek bedziesz odzywaj sie.

@marshia Ja tez mialam mniejszy apetyt ale to raczej efekt ciazy tak jak mdlosci.

Dziewczyny czy ktoras z Was slyszala o lekarzu z Warszawy Marek Litmanowicz? Niby zajmuje sie poronieniami nawykowymi.

Jakos lapie dola...Musze sie ogarnac i zamknac ten etap..

@marshia ciesz się , że schudłaś bo niedługo przytyjesz coś koło 15 kg :cool::p:D i w spodnie żadne nie wejdziesz znam to !!!

@magda1208 ja też tak miałam po encortonie jak już byłam w ciąży to konia bym zjadła dopiero jak przestałam brać było trochę lepiej ale to było w połowie ciąży haha też miałam wypryski na twarzy itd.

Dziewczyny powiem Wam , że Magda jest bardzo skromna taka nieśmiała lekko, bardzo miła to z autoopsji a z wpisów równiez bardzo pobożna nawet nie wiem czy mam tyle wiary w sobie jak Ty i tak @burczuś pozory mylą.

@pixi.nova nie znam ale moja rada wybierz dwóch gora trzech lekarzy i na nich się skup bo zwariujesz. Ja mam dwóch i moja lokalna gin wie o malinie i pyta co on mówi i też wyraża swoje zdanie. Uzupełniają się nawzajem ona pilnuje tsh,szyjki wymazów. On przepływów i immunologi. Teraz będzie trochę dół bo musisz czekać to na badania zarodka to na wizyty wiesz po cichu liczę że jak pojedziesz do Paśnika to pozwoli zrobić badania i coś zacznie się dziać. Ściskam Cię

reklama
Ja tez nie zauważyłam większego apetytu po encortonie. Co prawda dopiero 6 dni biorę. Ale pryszcze wyskakują.

Pixi, Roxie, ten etap smutku chyba zawsze przychodzi i trzeba go przeżyć, niezależnie jak się jest zdeterminowanym i gotowym do działania. Dajcie sobie chwile na przeżycie tego, nawet jeśli to ma być wieczór lub dzień i potem działajcie dalej. :*

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry