reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@kas90 Super kącik .
@Porzeczka1234 Jeszcze chwilka i mała bydluniowa będzie z wami więc proszę mi się tu nie stresować. Ciuszki piękne .
@burczuś Jak to mówią pozory mylą he he . Zostałam wychowana w tradycyjnych wartościach choć pewnie to również kwestia osobowości .i to jak spostrzegamy życie .
@roxie123 Kochana nieustannie kibicuję .Głowa do góry wierzę , że i do ciebie wkrótce uśmiechnie się szczęście. Czasami musi być ciężko aby później móc w pełni docenić to co się ma. Pan Bóg ćwiczy naszą cierpliwość bo my chcemy wszystko na już.
@dżoł @mała79 @Czarna-mała @marzycielka81 @bobasek1990 i pozostałe staraczki .
Za was również nieustannie trzymam kciuki .
@ovli22 Czekam na pozytywny test.

Staram się podchodzić z zimną głową co chwilę dochodzi jakiś nowy problem więc nie wiem co tam los dla mnie trzyma w zanadrzu. Czekam co czas przyniesie bo jak już wiemy na wiele spraw nie mamy wpływu.
Pytałam panią doktor o estradiol i ma tak prawo być tak jak pisały niektóre z was. Po fazie pęknięcia pęcherzyków estradiol ulega spadkowi i zamienia się w progresteron.
Co do pryszczy to od kiedy biorę encorton mam podskórne grudki na czole czasami policzkach i dekolcie. Strasznie wypadają mi włosy i mam wilczy apetyt.

reklama
@pixi.nova dokaldnie tak samo uwazam ,ze szpitale wola zabieg bo bardziej im sie oplaca.
Ja mialam tez gleboko zaaplikowane i zadzialaly uff...
Ciesze sie ,ze juz w domku,jedz i odpoczywaj[emoji5]

@Marthi i inne dziewczyny dziekuje za komplementy heh ,zawsze mi sie nie podobaly moje usta,od dzis zmieniam podejscie[emoji5]

@roxie123 ciesze sie kochana z Twojego podejscia[emoji8]

My zaraz dopiero wyjezdzamy [emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@kas90 Super kącik .
@Porzeczka1234 Jeszcze chwilka i mała bydluniowa będzie z wami więc proszę mi się tu nie stresować. Ciuszki piękne .
@burczuś Jak to mówią pozory mylą he he . Zostałam wychowana w tradycyjnych wartościach choć pewnie to również kwestia osobowości .i to jak spostrzegamy życie .
@roxie123 Kochana nieustannie kibicuję .Głowa do góry wierzę , że i do ciebie wkrótce uśmiechnie się szczęście. Czasami musi być ciężko aby później móc w pełni docenić to co się ma. Pan Bóg ćwiczy naszą cierpliwość bo my chcemy wszystko na już.
@dżoł @mała79 @Czarna-mała @marzycielka81 @bobasek1990 i pozostałe staraczki .
Za was również nieustannie trzymam kciuki .
@ovli22 Czekam na pozytywny test.

Staram się podchodzić z zimną głową co chwilę dochodzi jakiś nowy problem więc nie wiem co tam los dla mnie trzyma w zanadrzu. Czekam co czas przyniesie bo jak już wiemy na wiele spraw nie mamy wpływu.
Pytałam panią doktor o estradiol i ma tak prawo być tak jak pisały niektóre z was. Po fazie pęknięcia pęcherzyków estradiol ulega spadkowi i zamienia się w progresteron.
Co do pryszczy to od kiedy biorę encorton mam podskórne grudki na czole czasami policzkach i dekolcie. Strasznie wypadają mi włosy i mam wilczy apetyt.

Oj Madzia chyba się nie doczekamy tego pozytywnego testu ;) [emoji85][emoji85][emoji85]

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

A ja Wam powiem, ze po encortonie apetyt dużo mniejszy. Wczeszjuej jadłam co 3 godziny, teraz zmuszam się, żeby jeść co 4 - żeby zachować regularność. Schudłam (yeaaaaah) - dziś aż z ciekawości mierzylam spidnie, w które nie wchodziłam od 2 lat.... i wszystkie zapielam. Rano stanę na wagę :)
Włosy zupełnie przestały wypadać - a leciały strasznie - chyba, ze to efekt ciąży - nie wiem.
Buzia na szczęście tez ok.
Biorę od poczatku września.
@roxie123 sroda :) mam nadzieje, ze to będzie szczęśliwa środa :)

@ovli22 Pewnie, ze zapraszam!!! :) Kiedy bedziesz w Polsce? My planujemy spotkanie w Poznaniu w pazdzierniku. A tak to kiedykolwiek bedziesz odzywaj sie.

@marshia Ja tez mialam mniejszy apetyt ale to raczej efekt ciazy tak jak mdlosci.

Dziewczyny czy ktoras z Was slyszala o lekarzu z Warszawy Marek Litmanowicz? Niby zajmuje sie poronieniami nawykowymi.

Jakos lapie dola...Musze sie ogarnac i zamknac ten etap..

@marshia ciesz się , że schudłaś bo niedługo przytyjesz coś koło 15 kg :cool::p:D i w spodnie żadne nie wejdziesz znam to !!!

@magda1208 ja też tak miałam po encortonie jak już byłam w ciąży to konia bym zjadła dopiero jak przestałam brać było trochę lepiej ale to było w połowie ciąży haha też miałam wypryski na twarzy itd.

Dziewczyny powiem Wam , że Magda jest bardzo skromna taka nieśmiała lekko, bardzo miła to z autoopsji a z wpisów równiez bardzo pobożna nawet nie wiem czy mam tyle wiary w sobie jak Ty i tak @burczuś pozory mylą.

@pixi.nova nie znam ale moja rada wybierz dwóch gora trzech lekarzy i na nich się skup bo zwariujesz. Ja mam dwóch i moja lokalna gin wie o malinie i pyta co on mówi i też wyraża swoje zdanie. Uzupełniają się nawzajem ona pilnuje tsh,szyjki wymazów. On przepływów i immunologi. Teraz będzie trochę dół bo musisz czekać to na badania zarodka to na wizyty wiesz po cichu liczę że jak pojedziesz do Paśnika to pozwoli zrobić badania i coś zacznie się dziać. Ściskam Cię

reklama
Ja tez nie zauważyłam większego apetytu po encortonie. Co prawda dopiero 6 dni biorę. Ale pryszcze wyskakują.

Pixi, Roxie, ten etap smutku chyba zawsze przychodzi i trzeba go przeżyć, niezależnie jak się jest zdeterminowanym i gotowym do działania. Dajcie sobie chwile na przeżycie tego, nawet jeśli to ma być wieczór lub dzień i potem działajcie dalej. :*

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry