Pietrucha dobre ze ciemnobrazowę, taki to i ja miałam, jezu ale sie nastresujesz kobieto (((
a o kórej idziesz w poniedziałek na wizytę ? bede myślami z Wami.
Gogac juz 11 tyg )), wow, super , to juz te najgorsze tygodnie mineły..
trzymam kciukasy za usg pranatalne..
wyobrażam sobie bidaku co przeżyłas widzac ta krew (
teraz tylko pozostaje leżeć i pachniec
ja z encortonu według wskazań jerzakowej schodziłam bardzo powoli..
o ile dobrze zapamietałam to wygladało to tak:
z 10 mg , przez tydzięń 7,5 potem tydzień 5 mg, tydzień 2,5, potem 2,5 co drugi dzień trzy razy, trzy razy 1mg i koniec.
Kruszka w takich witaminach łaczonych zawsze sa mizerne dawki, według jerzak b6 trzeba brac 150 mg dziennie, a np.w takim femibionie chyba jest 1mg, mozesz brac 2xdziennie b6 i raz dziennie sama b12 a reszta bedzie w tych suplementach.
no i obowiązkowa kwas foliowy najlepiej na recepte, dla porównania w zwykłym foliku jest 0,4, a w takim na recepte 5mg albo 15 mg..
jest mega róznica.
Alokin ja usg ma w poniedziałek, niby bedzie 29 i 3 dni , ale moj młody zawsze o tydzień wiekszy , wiec juz powinno być w sam raz na badanie.. boje sie strasznie (
mam nadzieje ze jak miałam juz tyle tych usg i zawsze było ok, to teraz tez bedzie ;-)
a o kórej idziesz w poniedziałek na wizytę ? bede myślami z Wami.
Gogac juz 11 tyg )), wow, super , to juz te najgorsze tygodnie mineły..
trzymam kciukasy za usg pranatalne..
wyobrażam sobie bidaku co przeżyłas widzac ta krew (
teraz tylko pozostaje leżeć i pachniec
ja z encortonu według wskazań jerzakowej schodziłam bardzo powoli..
o ile dobrze zapamietałam to wygladało to tak:
z 10 mg , przez tydzięń 7,5 potem tydzień 5 mg, tydzień 2,5, potem 2,5 co drugi dzień trzy razy, trzy razy 1mg i koniec.
Kruszka w takich witaminach łaczonych zawsze sa mizerne dawki, według jerzak b6 trzeba brac 150 mg dziennie, a np.w takim femibionie chyba jest 1mg, mozesz brac 2xdziennie b6 i raz dziennie sama b12 a reszta bedzie w tych suplementach.
no i obowiązkowa kwas foliowy najlepiej na recepte, dla porównania w zwykłym foliku jest 0,4, a w takim na recepte 5mg albo 15 mg..
jest mega róznica.
Alokin ja usg ma w poniedziałek, niby bedzie 29 i 3 dni , ale moj młody zawsze o tydzień wiekszy , wiec juz powinno być w sam raz na badanie.. boje sie strasznie (
mam nadzieje ze jak miałam juz tyle tych usg i zawsze było ok, to teraz tez bedzie ;-)