reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Pietrucha dobre ze ciemnobrazowę, taki to i ja miałam, jezu ale sie nastresujesz kobieto :((((
a o kórej idziesz w poniedziałek na wizytę ? bede myślami z Wami.

Gogac juz 11 tyg :))), wow, super , to juz te najgorsze tygodnie mineły..
trzymam kciukasy za usg pranatalne..
wyobrażam sobie bidaku co przeżyłas widzac ta krew :((
teraz tylko pozostaje leżeć i pachniec :)
ja z encortonu według wskazań jerzakowej schodziłam bardzo powoli..
o ile dobrze zapamietałam to wygladało to tak:
z 10 mg , przez tydzięń 7,5 potem tydzień 5 mg, tydzień 2,5, potem 2,5 co drugi dzień trzy razy, trzy razy 1mg i koniec.

Kruszka w takich witaminach łaczonych zawsze sa mizerne dawki, według jerzak b6 trzeba brac 150 mg dziennie, a np.w takim femibionie chyba jest 1mg, mozesz brac 2xdziennie b6 i raz dziennie sama b12 a reszta bedzie w tych suplementach.
no i obowiązkowa kwas foliowy najlepiej na recepte, dla porównania w zwykłym foliku jest 0,4, a w takim na recepte 5mg albo 15 mg..
jest mega róznica.

Alokin ja usg ma w poniedziałek, niby bedzie 29 i 3 dni , ale moj młody zawsze o tydzień wiekszy , wiec juz powinno być w sam raz na badanie.. boje sie strasznie :((
mam nadzieje ze jak miałam juz tyle tych usg i zawsze było ok, to teraz tez bedzie ;-)

reklama
Misiejek dokładnie tak. Jak do tej pory było ok to tak będzie i teraz ale mocno będę trzymała .
Za Was wszystkie, poniedziałek pełen wizyt :-)
Ja mam standardowo we wtorek. Też nie mogę się doczekać- jak co tydzień :-)

Ja dziś ze smutnymi wieściami. Niestety moja bajka już się skończyła, hcg słabo urosło.
Muszę trochę odsapnąć i ochłonąć.

Trzymam mocno kciuki za wszystkie ciężarówki i staraczki.

misiejek - ja w poniedziałek mam na 15:00 ... kurcze, oby były same dobre wieści... A u Ciebie już 30 tydz będzie! Ja pierniczę, ale to zleciało! O której masz wizytę? &&&
alokin - i u ciebie suwaczek już tak daleko! Super, we wtorek pewnie i Ty napiszesz nam jak pięknie wygląda twoje dziecię!
magda -a ile Ci wzrosło? Może jakiś błąd w lab? :*

Pietrucha będzie DOBRZE !!!
Madzik to wcale nie musi oznaczać końca bajki... uwierz w maluszka !!! Jestem z Tobą całymi myślami, kiedy masz wizytę u gina ???

Tadammm mamy kolejny Cud Karola urodziła syneczka. Cc było o 18 narazie tyle wiemy,NApewno sie odezwie.
edit : waży 2750g i ma 53cm apgar 10 I bedzie Kubuś :) Dzioelna mamusia czuje się dobrze
GRATULACJE !!!!

Pietrucha Madzia a ja wieże w wasze maleństwa i w to że napisze tak o Was na tablicy!!
i to samo o całej reszcie które są w trakcie ciązy starająsie lub oczekuja na staranka!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Karola gratulacjeeee!!!! Tak szybko? Pisałaś że idziesz do szpitala w pt lub pn, a tu cc w sobotę :) Strasznie się cieszę!!!! I zazdroszczę że masz już to za sobą;)

reklama
Do góry