reklama
G
gość 94049
Gość
Dziewczyny dziś czynię krok w stronę naszych starań :-) Zaraz podłącza mi kroplowke z intralipid (są apteki,które to zamawiają) a także dziś przyszły witaminy itp, recepta wykupiona. Misiejek uważasz, że vegevit to za mało B12? Jest jeszcze colostrum który ma m.in b12 i b6.
Kruszka - dobrze że udało znaleźć się intralipid. Czekam z niecierpliwością na Twoje starania
ENYA -jedno tylko słowo - I STAŁ SIĘ CUD. WIELKIE GRATULACJE.
Czekam na zdjęcia.
Karola - kciuki za cc.
Gogac - o matkooo już 11 tc.Kiedy to minęło. Super. Zazdroszczę, też chciałabym być na tym etapie.
Pietrucha - ciągle myślę o Tobie. Daj znać jak u ciebie.
U mnie beta chyba ładnie urosła z 17 do 60 w 48 h. Czuję się dobrze. Clexan biorę już od 23 dc, od bety włączyłam metypred w dawce 6 mg, co odpowiada dawce 7,5 mg encortonu. Gin mnie chyba za to zamorduje, bo umawialiśmy się na 5 mg encortonu. Zastanawiam się jeszcze nad 10 mg???? Ale trochę boję się przedobrzyć. Biorę też luteinę od owulacji. Po becie w sumie 400 mg na dzień, mam nadzieję że wystarczy. Biorę tylko podjęzykową, taką tylko mam , zresztą po przejściach z gardnarella trochę boję się infekcji. Ogólnie jestem dziwnie spokojna .... Może dlatego, bo to już ostatnie nasze podejście.
Ściskam mocno.
ENYA -jedno tylko słowo - I STAŁ SIĘ CUD. WIELKIE GRATULACJE.
Czekam na zdjęcia.
Karola - kciuki za cc.
Gogac - o matkooo już 11 tc.Kiedy to minęło. Super. Zazdroszczę, też chciałabym być na tym etapie.
Pietrucha - ciągle myślę o Tobie. Daj znać jak u ciebie.
U mnie beta chyba ładnie urosła z 17 do 60 w 48 h. Czuję się dobrze. Clexan biorę już od 23 dc, od bety włączyłam metypred w dawce 6 mg, co odpowiada dawce 7,5 mg encortonu. Gin mnie chyba za to zamorduje, bo umawialiśmy się na 5 mg encortonu. Zastanawiam się jeszcze nad 10 mg???? Ale trochę boję się przedobrzyć. Biorę też luteinę od owulacji. Po becie w sumie 400 mg na dzień, mam nadzieję że wystarczy. Biorę tylko podjęzykową, taką tylko mam , zresztą po przejściach z gardnarella trochę boję się infekcji. Ogólnie jestem dziwnie spokojna .... Może dlatego, bo to już ostatnie nasze podejście.
Ściskam mocno.
barbinka13
Fanka BB :)
Enya gratulacje!!!!!!
P
_pietrucha_
Gość
enya - jeszcze raz gratuluję! BASIEŃKO rośnij zdrowo!
kruszka - super, krok do przodu! &&&&
magda - beta ładnie rośnie. Bierz leki, co do encortonu, ja w końcu na własną rękę biorę 10... po uzgodnieniu na forum;p
A co u mnie?
Psycha mi siada, do poniedziałku będzie ciężko - a tak będzie od wizyty do wizyty.. Oby tylko były dobre wieści - serduszko bije ładnie, dzidziuś rośnie, krwiaka nie ma... Czy dużo wymagam?
Leżę całymi dniami, wstaję tylko do toalety albo do kuchni po jedzenie. Miałam wczoraj brudzenia, ciemnobrązowe, raz to się wystraszyłam, bo było ich więcej.. no ale dzisiaj już nie ma.. przynajmniej na razie.
Wczoraj wzięłam sobie nospę, GDYBY mnie bolał brzuch... więc odbija mi już całkowicie. Brać leki, gdyby.... ;/
Całuję Was mocno, miłego i spokojnego weekendu!
kruszka - super, krok do przodu! &&&&
magda - beta ładnie rośnie. Bierz leki, co do encortonu, ja w końcu na własną rękę biorę 10... po uzgodnieniu na forum;p
A co u mnie?
Psycha mi siada, do poniedziałku będzie ciężko - a tak będzie od wizyty do wizyty.. Oby tylko były dobre wieści - serduszko bije ładnie, dzidziuś rośnie, krwiaka nie ma... Czy dużo wymagam?
Leżę całymi dniami, wstaję tylko do toalety albo do kuchni po jedzenie. Miałam wczoraj brudzenia, ciemnobrązowe, raz to się wystraszyłam, bo było ich więcej.. no ale dzisiaj już nie ma.. przynajmniej na razie.
Wczoraj wzięłam sobie nospę, GDYBY mnie bolał brzuch... więc odbija mi już całkowicie. Brać leki, gdyby.... ;/
Całuję Was mocno, miłego i spokojnego weekendu!
Załączniki
alternatywa
pietrucha będzie dobrze!! MUSI!!
enya - gratulacje kochana!!!! I duuuużo zdrowia dla Was Wszystkich!!!
enya - gratulacje kochana!!!! I duuuużo zdrowia dla Was Wszystkich!!!
truskawka1211
ENYA!!! Gratulacje kochana! Malutkiej kruszynce życzymy dużo zdrówka, by ładnie przybierała na wadze, rosła silna
Pietrucha! Będzie dobrze... Myślę o Was , bądź spokojna. ;-)
Magda, betka rośnie pięknie, gdybyś potrzebowała LUTEINE daj znać mam jakieś zapasy z poprzedniej ciąży... podeślę...:-)
Pietrucha! Będzie dobrze... Myślę o Was , bądź spokojna. ;-)
Magda, betka rośnie pięknie, gdybyś potrzebowała LUTEINE daj znać mam jakieś zapasy z poprzedniej ciąży... podeślę...:-)
reklama
Podziel się: