reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Enya GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-)
Witaj Basiulka na świecie :-D:-D:-D
Pietrucha kciuki ciągle zaciśnięte.... będzie dobrze innej opcji nie ma !!! :tak:

reklama
tak przeczuwałam, ze ta cisza oznacza kolejny cud :-):-)
Anitko wielkie Gratulacje !!!!!!!
az sie popłakałam ze szczecia ;-)
Założyłas ten wątek, nie poddawłas sie nawet na chwile i pokazałas ze można wygrac:)
Basia , Wiktoria ślicznie, nasza mała zwyciężczyni :-):-)
Dużo zdrówka dla Was!!

Pietrucha Skarbie , zobaczysz, my tez sie doczekamy :)
trudno mi sobie wyobrazcic jaki stres teraz przezywasz, ale jestes mega silna , musi byc dobrze.
Wysyłam wszystkie pozytywne myśli !!!!

Karola, no właśnie teraz my;) Enya nas wyprzedziła, czułam że tak będzie przy jej szaleństwach z przeprowadzką:) Fajnie, że ma już poród za sobą, chętnie bym się zamieniła;)
Karola a ty jeszcze w domku czy już szpital? Ja mam w środę ostatnią wizytę i skierowanie na cc.. nie wiem czy pójdę w czwartek czy dopiero w poniedziałek, spróbuję wybadać kiedy by mi zrobili to cięcie, bo nie chciałabym siedzieć w szpitalu od czwartku przez weekend do poniedz i czekać, chyba że jest szansa na cc w piątek.. boję się koszmarnie ale chcę już to mieć za sobą..

NAfoczka bo ta wiara daje nam siłę żeby mieć swoje szczęście. Jest do dosłownie drooga krzyżowa ale z pięknym zakończeniem
Karola Bedzie następna, Neli pozniej nasza trójca alokin, misiejek zula, gogac mimi pietrucha magda i kogos zapomniałam felicia, i pozniej cala reszta , a te początkowe może już o 2 beda sie starać :)

Enya co za cudowne wieści Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)

Alusia 3mam kciuki za pęcherzyk oby ten cykl okazał się szczęśliwy:-) ja też miałam podwyższoną prolaktynę brałam po pół tab. bromergonu i nawet po nim miałam ok 20 ale i tak miałam owulacje:-)

magdach po cichu gratuluję:-)

Pietrucha myślę mocno o tobie 3mam kciuki za was bedzie dobrze :-)

a ja znowu bylam w szpitalu dzisiaj wyszłam we wtorek wieczorem chciałam zaaplikowac sobie lutke a tu normalnie krew mi po nogach pociekla:no: masakra zaraz pojechałam do szpitala myslałam ze to już koniec ale dzidzia na szczęscie ma sie dobrze :-) prawdopodobnie jakis krwiaczek był
ze złych wiadomosci to mam krótką szyjke i czeka mnie pewnie szew i leżenie ale jak trzeba to trzeba:tak:

w poniedziałek mam prenatalne to sie dowiem więcej

barbinko fajnie ze wracasz do starań:-)
ściskam mocno wszystkie z osobna:-)

aha prośba do dziewczyn biorących encorton od którego tyg zaczęłyście schodzić z dawki 10mg i jak to wyglądało od razu na 5mg czy jak bo chciałabym zasugerowac to mojemu ginowi bo nie wiem czy on wie jak do konca schodzic z tej dawki z gory dziekuje

reklama
Do góry