reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@iveo dzięki za badania przyda sie chociaz większość mam zrobione

Na razie stwierdziłam , że próbuje dalej przeciez nic nie jest przesadzone ... cholera 25lat mam , nie bede na razie zachodzić w głowę i mi zaraz będzie ktoś in vitro proponował .
Mam leki nikt mi nic nie wymyśli nowego zachodzić jakby nie bylo zachodze ... tutaj dziewczyny też miały biochemiczne i się udało . Moja kuzynka 4 poronienia wysokie i 2 chłopców bez żadnych badań :/
Muszę wyjść z dobrym nastawieniem a nie ciągle siedzieć po lekarzach :/ jak mi nie daj Bóg poleci następna wysoka ciąża ok wtedy niech robią ze mną co chca badają na co chca ...
Mam dosyć...
Zrobię kariotypy chyba ze jeszcze lekarz coś zleci... chciałabym znać przyczynę a i tak nikt mi jej nie powie konkretnie , w efekcie ile bym badan nie zrobila i tak będzie trzeba probowac na lekach tych co mam ...
Ot to takie przemyślenia mnie wzięły teraz

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@iveo racja,kazda z nas podchodzi po swojemu do tematu[emoji4]
Ja wolalam sie upewnic ,ze pecherzyk jest tam gdzie ma byc[emoji4]

@roxie123 narazie jesli nie zddcydowalabys sie na szczepienia ,ktore sa kosztowne i czasochlonne to i tak bez sensu badac moim zdaniem immunologie.
Albo w to wchodzisz z decyzja ,ze w razie co podejmujesz leczenie albo nie ma sensu robic pojedynczego badania.
Tez mialam raz biochemiczna ciaze ,czuje sie zdrowsza jak o tym nie mysle i nie biore jej pod uwage.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Marthi kamień z serca

@kas90 kochana acard do 10.10.2017 fraxi 0,8 do końca 12 godzin przed rozwiązaniem także muszę zaplanować poród tzn musi być wywołany tydzień , dwa wcześniej. Nie żegnałam się z prof. bo zaprosił po drugie :)

@pixi.nova teraz odczytałam dodzwoniłas się bo tam dziś gdzieś do 21 conajmniej będą siedzieć.

@dżoł prof mówi że po biochemii mozna robić po misiączce. Ale może słuchaj Pasnika bo oni trochu inaczej leczą

@nafoczka ja niczego co @agatush napisała nie traktuje w jakiś zły sposób doceniam każda radę.

@agatush kochana czy coś źle napisałam obraziłam Cię???jeśli tak nie było to moją intencją. :( przyznam , że do końca nie wiem gdzie i co napisałam przykrego.

@iveo prawda imponująca lista szacun dla Ciebie. Jak dzidzia od siostry? Ile jeszcze szczepień Ci zostało?

Dziewczyny mała obrócona głowa w dół ma wszystko na miejscu, przepływy wszystkie dobre , wody ilościowo ok i mała waży 1957 gram dziś om 32+5 z usg 32+6 wracamy do domku w miarę spokojni.

Ostatnia edycja:
reklama
@Porzeczka1234 super że z małą wszystko OK!
Mały mojej siostry waży już 1,7 kg co w porównaniu z początkową waga 1 kg ogromny sukces. Ma się coraz lepiej i mam nadzieję że tak już będzie.
U mnie 3 szczepienie na początku października a w połowie test MLR i jakieś inne badania.

Lista na pewno się przyda żeby zobaczyć jak tam wygląda diagnostyka natomiast żadnej immunologii nie robilabym na własną rękę bo co lekarz to inne badania.

Do góry