reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny dzięki za info, ale zastanawiam się czy to w ogóle przejdzie. Ja miałam szczepienia z męża i one mi pomogły, więc jakbym dzwoniła teraz się zapisać na szczepionki to musiałabym najpierw przesłać im ponowne wyniki badań męża, a wtedy mogłyby coś zjarzyć te babeczki. Sama nie wiem co zrobić, dlatego upatruje w razie czego szansy u alusi lekarza - Wilczyńskiego. Bez szczepień nie podejdę - to pewne.

Alusiu no ja nie pomogę, nie znam tego leku :/

Pietrucha trzymam kciuki.

Witam nowe koleżanki na forum :)

Enya co u Ciebie słonko?

Madzia gratulacje :)

reklama
Alusia - pęcherzy jest ok, jak na ten dzień cyklu. A teraz chuchaj na niego, żeby urósł. :-D
Cyklodynonu nie znam. Ja na podwyższoną prolaktynę po obciążeniu dostałam Bromergon, on nie jest ziołowy. Choć Jerzak nie kazała na to zwracać uwagi, ewentualnie zaleciła właśnie Castangus ziołowy. Jeśli chcesz podaj priva to wyślę Ci ten Bromergon, bo ja przeszłam na Parlodel ze względu na złe samopoczucie. Bromergon miałam brać po pół tabletki. Jeśli się zdecydujesz chętnie służę pomocą.
Barbinko no to masz zagadkę do rozwiązania. Trudna sprawa a jeszcze gorzej zaczynać od nowa. Może skonsultuj z Maliną na wizycie co zrobić. Zapłacisz tylko za wizytę, a przynajmniej będziesz wiedzieć c on się na to zapatruje.
Powiem Ci, moja koleżanka przy pierwszym dziecku trafiła na szczepienia do Maliny, ale z drugim już do Wilczyńskiego. Nie ukrywała, że chodziło o koszty. Więc może coś w tym jest.
Pietrucha - modlę się o Was. Nie zamartwiaj się tylko kochana. Ściskam.

Madzik dzięki za chęci... jak coś będę się odzywać :tak:póki co spróbuję w tym cyklu tego castagnusu :tak:
Cisza, stagnacja na forum jest dobijająca... enya, pietrucha odezwijcie się kochane...

Magda - kciuki za twoja wzrastajaca bete!!!
Aditka - swietne wiesci;-)same 6!!! Buziaki dla Piotrusia.

A ja leze w domku,wstaje siku albo po cos do jedzenia. Niech ten krwiak sie wchlania,a dzidzius niech rosnie. W pon mam wizyte...oby same dobre wiesci... strach jaki mi towarzyszy w tej ciazy jest nie do opisania...

Dzieki za cieple slowa, za modlitwy kciuki i podnoszenie na duchu. Bez Was ...oj nawet nie chce myslec... trzymajcie dalej kciuki,sa bardzo potrzebne!

Moje drogie
Przekazuje Wam cudowne wieści od jednej z najbardziej
Walecznych kobiet jakie znam. Dla takich chywil warto żyć ii
walczyc info od Anitki enya
Urodziłam Basię Wiktorię SN o 19:55. Waży 2700 i mierzy 52 cm. Jest dobrze:) Mała jest wcześniaczkiem ale podobno wszystko w porządku.

GRATULACJE KOCHANA!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry