Truskawka bardzo mocno trzymam kciuki. My jeszcze nie zdecydowaliśmy co dalej. Tak jak Ty- raz myśle tak, raz tak, choć jak siebie znam to jest stan przejściowy i za chwil parę będę działać
A lekarze co mówili o tylu próbach? bo ja z różną postawą się spotykam od "czekamy 3 cykle i do dzieła" po "ciąża to już nie dla Pani"...
reklama
truskawka1211
Fanka BB :)
Madziu... Zacisniete kciuki.. super super....
Pietrucha cały czas myśle co u Was, mam nadzieje ze trzymasz sie jakoś..
Kruszka sam femibion to za mało, zobacz w naszych stopkach,oprócz femibionu wiekszosć z nas bierze, 3xB6, 1xB12 i kwas foliowy na receptę.
Madziu trzymam mega kciuki, wiem ze sie boisz, trzeba wierzyć że bedzie dobrze.
Ja tak samo po odbiorze bety, nie wiedziałam czy cieszyć sie czy płakac.![Sorry2 :sorry2: :sorry2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
Enya jak tam po wizycie????
Kruszka sam femibion to za mało, zobacz w naszych stopkach,oprócz femibionu wiekszosć z nas bierze, 3xB6, 1xB12 i kwas foliowy na receptę.
Madziu trzymam mega kciuki, wiem ze sie boisz, trzeba wierzyć że bedzie dobrze.
Ja tak samo po odbiorze bety, nie wiedziałam czy cieszyć sie czy płakac.
![Sorry2 :sorry2: :sorry2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
Enya jak tam po wizycie????
neli78
Fanka BB :)
Magda gratulacje! Będzie dobrze, musi być!!
Enya???
A ja dostałam schiza po obejrzeniu wczoraj programu w tv. Kobieta zmarła po 5 cc.. powodem był zator.. zaraz przełączyłam na inny kanał, ale już się zalęgło w mojej głowie..ja chyba zwariuję z nerwów i strachu
za tydzień wizyta i skierowanie na cc..
Karola a ty dostaniesz fraxi (czy clexane, nie pamiętam co bierzesz) po cc? Mi gin powiedział że tylko do zabiegu a potem już nie, bo w badaniach wszystko ok, no chyba że dadzą mi w szpitalu..
Enya???
A ja dostałam schiza po obejrzeniu wczoraj programu w tv. Kobieta zmarła po 5 cc.. powodem był zator.. zaraz przełączyłam na inny kanał, ale już się zalęgło w mojej głowie..ja chyba zwariuję z nerwów i strachu
Karola a ty dostaniesz fraxi (czy clexane, nie pamiętam co bierzesz) po cc? Mi gin powiedział że tylko do zabiegu a potem już nie, bo w badaniach wszystko ok, no chyba że dadzą mi w szpitalu..
K
kaira24
Gość
MAgda AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa zaciskam kciuki szczęściaro :*
Truskaweczko moja ukochana Uda sie uda. na wieści czekam
NAfoczka. mi zespół wychodziło tylko w caizy w ostatniej 8 szczeliwie zakończonej zespół mi nie wyszedł Ana również.
Neli ja dziabałam sie jeszszcze 14 dni po... znam przypadki śmierci po 7 dniach od cc włąsnie zatory
Truskaweczko moja ukochana Uda sie uda. na wieści czekam
NAfoczka. mi zespół wychodziło tylko w caizy w ostatniej 8 szczeliwie zakończonej zespół mi nie wyszedł Ana również.
Neli ja dziabałam sie jeszszcze 14 dni po... znam przypadki śmierci po 7 dniach od cc włąsnie zatory
Neli ja mam Clexane i pewnie po zabiegu też go wezmę.. Ja kłade się do szpitala w pt albo w pon a cc najpóźniej w przyszły pt. To będzie zależało od kondycji młodego bo okazało się że mam mało wód (AFI trochę ponad 7) , łożysko o st dojrzałości III (2 tyg temu było 2) no i przybrał tylko 200g w 2 tyg..
reklama
Podziel się: