reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 myślę , że miesiączka przyjdzie za kilka dni jeśli mogę coś poradzić zrób kariotypy. Masz jeszcze wyjście inne leczenie musicie się zastanowić. Kochana przytulam Cię.

@matulkaa no to super obsluga masakra. Ja dziś poszłam do labo. ale Pani spojrzała na mój brzuch i powiedziała, że mam wejść bez kolejki i tak bylo nie czekałam nawet 30 sekund. Ps tylko tam puszczają mnie bez kolejki

reklama
@roxie123 Za darmo naleza sie wam. Moze warto zrobic poglebione badania immunologiczne. Jest tu sporo dziewczyn z Krakowa moze poleca jakiegos dobrego lekarza. Ja stwierdzilam, ze jak teraz sie nie uda to bede sie badac dalej.
Moze ten lek accofil by Ci pomogl, tak zrozumialam jak dziewczyny pisaly @dżoł ze on jest na takie przypadki
Co do encortonu to chyba ktos to opisywal w watku o ciazach zakonczonych sukcesem. Kilka dni chyba 5 mg pozniej 2,5 mg i pozniej juz koniec.

@pixi.nova tylko mi lekarz kazał do 25dc brać i odstawiać ;/

Nie wiem co mam robić , co badać ... w zasadzie czy to przypadek czy nie ? pewnie jakbym nie zrobiła bety to bym nie wiedziała bo @ mam na jutro . Nie wiem czy się nastawiać , że jest az tak do dupy...
Kuzynka poroniła wysokie ciąże 4 razy i badań nie robiła żadnych... i ma 2 chłopców . Może to reakcja na leki albo nie wiem :<
Kariotypy pójdę prywatnie jak się długo czeka ;/
Co jeszcze moge zrobić allo mrl , jakies kiry czy co tam ? zielona jestem

Napiszcie mi proszę jakie badania powinnam zrobić i na co one są :*

Ostatnia edycja:
@roxie123 ja mialam kariotypy na nfz ,w sumie od wizyty do wyniku minelo 3 miesiace.
Dzwon juz dzis.
A jak prywatnie to ok1100 zl u nas i 3 tyg sie czeka

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@pixi.nova tylko mi lekarz kazał do 25dc brać i odstawiać ;/

Nie wiem co mam robić , co badać ... w zasadzie czy to przypadek czy nie ? pewnie jakbym nie zrobiła bety to bym nie wiedziała bo @ mam na jutro . Nie wiem czy się nastawiać , że jest az tak do dupy...
Kuzynka poroniła wysokie ciąże 4 razy i badań nie robiła żadnych... i ma 2 chłopców . Może to reakcja na leki albo nie wiem :<
Kariotypy pójdę prywatnie jak się długo czeka ;/
Co jeszcze moge zrobić allo mrl , jakies kiry czy co tam ? zielona jestem

Napiszcie mi proszę jakie badania powinnam zrobić i na co one są :*
Kochana @roxie123 przytulam Cię mocno...i wiem,ze żadne słowa nie ukoją bólu. Jednak Proszę Cię o jedno...daj sobie chwilę odetchnięcia. Nie myśl już teraz w tym momencie, co dalej badać. Nie zbawi Cię parę dni odpoczynku:/ Daj sobie czas na krótki reset. Steryd odstawia się stopniowo. Kurcze nie pamiętam która to piała,ale schodzisz z tydzień czasu z dawki. Nie tak od razu.

@burczuś szlak mnie trafia....nie umiem stać w miejscu :< jak mam coś badać to bede badać ;/ Myślę nad zmianą lekarza ?
@Funia90 zadzwonię do diagnostyki zapytać ile to kosztuje ... o co dokładnie pytać badanie kariotypu ?
@nafoczka ratuj... do kogo się kierować ? znasz kogoś z Rzeszowa ?

reklama
Do góry