reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
@roxie123 bardzo mi przykro.
Dziewczyny @Marthi @pixi.nova @magda1208. Dla mnie najlepiej w weekend, ktorys. Zastanowcie sie jak Wam pasuje. Zimno jest wiec moze jakas kawka.
@Destino ciesze sie, ze u Ciebie dobre wiesci
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny @Marthi @pixi.nova @magda1208. Dla mnie najlepiej w weekend, ktorys. Zastanowcie sie jak Wam pasuje. Zimno jest wiec moze jakas kawka.
@Destino ciesze sie, ze u Ciebie dobre wiesci
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
pixi.nova
@roxie123 Czekaj na okres, usg bez sensu. Nic tam nie pokaze. Odstaw dupka odrazu.
@marzycielka81 @magda1208 @Marthi Ja też jestem za weekendem. Moze 14-15 pazdziernika? Jestem otwarta na propozycje Super bedzie Was poznac!
@marzycielka81 @magda1208 @Marthi Ja też jestem za weekendem. Moze 14-15 pazdziernika? Jestem otwarta na propozycje Super bedzie Was poznac!
matulkaa
@roxie123 trzymaj się, tak bardzo mi przykro
@Destino uffff, jak to dobrze, że to fałszywy alarm. Dużo spokoju wam życzę
@Kwiatuszekk23 a niech wszyscy wkoło uważają nas za wariatki lepiej pójść o raz za dużo, niż coś przegapić.
A ja dziś prawie osunęłam się w laboratorium na ziemię. Byłam zrobić jeszcze morfologię przed jutrzejszą wizytą. Niestety nie ma u nas dodatkowej kolejki dla ciężarnych. 40 minut czekania to było ponad moje siły
@Destino uffff, jak to dobrze, że to fałszywy alarm. Dużo spokoju wam życzę
@Kwiatuszekk23 a niech wszyscy wkoło uważają nas za wariatki lepiej pójść o raz za dużo, niż coś przegapić.
A ja dziś prawie osunęłam się w laboratorium na ziemię. Byłam zrobić jeszcze morfologię przed jutrzejszą wizytą. Niestety nie ma u nas dodatkowej kolejki dla ciężarnych. 40 minut czekania to było ponad moje siły
Ostatnia edycja:
bertha
@Porzeczka1234 w zasadzie to tylko trivagin. Przywyklam juz do wydzieliny po nim. Jest innej konsystencji.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Destino, ciesze sie ze wszystko dobrze!
A powiedz mi, ten trivagin ty masz w wersji dopochwowej? ja znalazłam tylko w formie doustnej.
strasznie mi przykroWynik 1.2 ...
reklama
Podziel się: