reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Marthi wie tylko moja mama bo wiadomo no i teściowa bo ciągle się za nas modli no i ciocia tez którą załatwia mi recepty i pomaga ogólnie . Nie chwalę sie bo sama jeszcze nie uświadomiłam sobie ze ta ciąża jest ... gdyby była ta beta wyższa na tyle , to trochę dostałabym skrzydeł

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Kitki 23t 3d. Mnie tez ulzylo. Lzy same leca. A Hubercik... wciaz o nim myslimy. Teraz jednak wiemy, ze dobra decyzje podjelismy, bo nie bylibysmy w stanie zajac sie nim tak, jak tego potrzebuje. M nawet naszyk synkiem nie bedzie mogl sie w pelni zajac, bo nie moze sie pochylac do przodu.

@pixi.nova [emoji8]

@dzol ja kiry robilam w krakowie w prokocimiu

@Porzeczka1234 dokladnie tak, papierek do dziurki dosc gleboko, tylko uwaga bo ostre kanciki. I byle nie byl niebieski

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Destino dobrze, ze to nie wody. Jednak wody mozna dolac. Moja kolezanka miala taki zabieg bo w 12 tyg jej odeszly. I dotrwala do 29 tc. Chociaz dawali jej tylko miesiąc gora. Ale synek dzielny wojownik i dal rade. Teraz jest prawie zdrowym 4 latkiem. Prawie bo ma idiopatyczne mlodziencze zapalenie stawów.
Ja wczoraj też spanikowalam i pojechalam na ip. Bo wieczorem sluz byl taki jasno pomaranczowy. Nie spala bym cala noc, wiec wolalam sprawdzić. Dr stwierdzil, ze panikuje i zebym juz z plamieniami na ip nie jeździła. Tylko jak sie tu nie martwic.

Roxi ja Ci chyba jeszcze nie gratulowalam! Gratulacje! Spokojnych 8 mc
A od czego taki sluz?

@Destino, super wiesci. Dobrze, ze pojechalas, to juz nie bedziesz sie tym tak stresowac

@Kitki 23t 3d. Mnie tez ulzylo. Lzy same leca. A Hubercik... wciaz o nim myslimy. Teraz jednak wiemy, ze dobra decyzje podjelismy, bo nie bylibysmy w stanie zajac sie nim tak, jak tego potrzebuje. M nawet naszyk synkiem nie bedzie mogl sie w pelni zajac, bo nie moze sie pochylac do przodu.

@pixi.nova [emoji8]

@dzol ja kiry robilam w krakowie w prokocimiu

@Porzeczka1234 dokladnie tak, papierek do dziurki dosc gleboko, tylko uwaga bo ostre kanciki. I byle nie byl niebieski

Dokładne cieszę się , że i moja takie zalecenia dała ja za namową @Funia90 pociełam je na pół bo dostałam ich możemy 8-10 i mam robić raz w tygodniu ale robię 2 razy i do 4 października musi mi starczyć

Siedzę czekam na pobranie krwi . Jakaś zrezygnowana jestem od rana chce mi się wyć .
Może ciocia mi załatwi receptę na ta nystatyne :/
@marshia &&& za bete , na pewno ładnie urosła jak ostatnio
@pixi.nova Ty dzisiaj masz wizytę?

Roxie myślą i sercem każdym z Tobą. Wierz w swoje Szczęście !!! I daj nam znać od razu!!!!
Dziewczyny bylam, sprawdzilismy i na szczescie nie wody. Pani zestresowana jak my. Pokazala jak sprawdzac. Wiec kupimy papierki. Teraz ide pospac bo noc byla dluga. Nataniel tez nie spal. Zestresowalam go niepotrzebnie, ale tak ciezko jest sie nie bac. Gdyby to byly wody to nic nie moglibysmy zrobic...

@bea25ta krew niestety poleciala przed wizyta u milewicza. Ona po prostu sobie leci i przestaje. Na tym etapie, to endomendy juz sie tak nie czuje, bo progesteron wysoki ja wycisza. No chyba ze synus po niej spaceruje [emoji16] wtedy czuje

Powodzenia na betach. Niech rosna i przynosza radosc [emoji1]

Destino bardzo się cieszę!!! Widziałam że będzie dobrze. Musi być!!!

@Kwiatuszekk23 nie przejmuj sie tym co mysla. My musimy reagowac. Wracaj do nich tak czesto jak trzeba. Ja unikam szpitala, bo w nim bardziej sie stresuje jak w domu. A kto nie przezyl naprawde nie rozumie.

@kas90 dziekuje. Na szczescie moj gin przyjmuje klatke obok, wiec nigdzie nie jezdze.

@Roxi123 daj znac jak beta

Napiszę...tak bardzo bym chciała żeby tym razem wszystko było dobrze
Dzięki dziewczyny za wsparcie[emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Do góry