reklama
burczuś
Fanka BB :)
A ja kochana @roxie123 myślę i odbieram Twoje troski też jako burzę hormonów Więc chce Ci się ryczeć, to rycz I niech będą to łzy szczęścia Tego Tobie życzę;*Siedzę czekam na pobranie krwi . Jakaś zrezygnowana jestem od rana chce mi się wyć .
Może ciocia mi załatwi receptę na ta nystatyne :/
@marshia &&& za bete , na pewno ładnie urosła jak ostatnio
@pixi.nova Ty dzisiaj masz wizytę?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
@marshia kciukasy zaciśnięte za betę!
@Destino daj znać co tam,jak tam? Ja wierzę, że jest wszystko ok! buziak kochana:*
Za wizytujące dziś też ściskam kciuki
Miłego dzionka!
Witam sie o poranku :*
Teraz to @roxie123 jest na topie :* @marshia kciuki!
Jako "doswiadczona" mama (która wróciła po wczorajszym dniu do zywych) chcialam tylko coś dodać dla przyszłych mam rodzących nie bierzcie do porodu najpiekniejszej a może najfajniejszej koszuli do karmienia. Ta po porodzie zazwyczaj nie nadaje się do niczego ;/ Ja za pierwszym razem tak musiałam taką śliczną nówke wyrzucić, a za drugim byłam mądrzejsza bo wzięłam do porodu taka tylko żeby była, cóż poród to nie rewia mody choć "fryzyra" zawsze może być bo "ogladajacych wiele
@Destino jeśli byś chciała paski do wód (lub któraś z was) to ja mam wolne i tak jak @Porzeczka1234 pisze one kosztuja ok 30 zł. Faze z mokrymi majtami to chyba wszystkie przechodzimy. tam na dole to u nas sie już tyle dzieje, ze majty same pocą się ze strachu ale tak na poważnie, oczywiście, ze nie mozna nic bagatelizować i lekarz na badaniu gin. powinien widzieć wody sączące się. Może być równie dobrze mokro od infekcji i wtedy też są mokre wkładki i paski się zabarwiają więc jeśli czujesz niepokój to tylko lekarz może na 100% stwierdzić co jest bo paski to tylko profilaktyka. Będzie dobrze :*
a i jeszcze obiecałam napisac co mi dok. P kazał brac na siuśki- femisept uro, tam jest żórawina, liść pietruszki i wit. C. zaś w ciąży na psioche i jej flore i faune - abiofem
Teraz to @roxie123 jest na topie :* @marshia kciuki!
Jako "doswiadczona" mama (która wróciła po wczorajszym dniu do zywych) chcialam tylko coś dodać dla przyszłych mam rodzących nie bierzcie do porodu najpiekniejszej a może najfajniejszej koszuli do karmienia. Ta po porodzie zazwyczaj nie nadaje się do niczego ;/ Ja za pierwszym razem tak musiałam taką śliczną nówke wyrzucić, a za drugim byłam mądrzejsza bo wzięłam do porodu taka tylko żeby była, cóż poród to nie rewia mody choć "fryzyra" zawsze może być bo "ogladajacych wiele
@Destino jeśli byś chciała paski do wód (lub któraś z was) to ja mam wolne i tak jak @Porzeczka1234 pisze one kosztuja ok 30 zł. Faze z mokrymi majtami to chyba wszystkie przechodzimy. tam na dole to u nas sie już tyle dzieje, ze majty same pocą się ze strachu ale tak na poważnie, oczywiście, ze nie mozna nic bagatelizować i lekarz na badaniu gin. powinien widzieć wody sączące się. Może być równie dobrze mokro od infekcji i wtedy też są mokre wkładki i paski się zabarwiają więc jeśli czujesz niepokój to tylko lekarz może na 100% stwierdzić co jest bo paski to tylko profilaktyka. Będzie dobrze :*
a i jeszcze obiecałam napisac co mi dok. P kazał brac na siuśki- femisept uro, tam jest żórawina, liść pietruszki i wit. C. zaś w ciąży na psioche i jej flore i faune - abiofem
roxie123
Mnie tak raz przyjeli na ip. NIe bylam w ciazy, ale powiedzialam, ze 2 miesiace temu poronilam i nie wiem co sie tam dzieje (i serio nie wiedzialam do konca, bo to byla moja 1 infekcja)Idę rano na te badania myślicie że jak podejdę na izbę to jakiś lekarz by mi wpisał? Czy mnie wysmieje . Weszlabym tylko zapytać czy mi wypisze recepte :/
Przyznam szczerze że nie chce żeby mój gin na NFZ wiedział o ciąży a moja doktorka rodzinna na urlopie u mnie taki problem z tymi receptami
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Powiedz, ze jestes po poronieniach, beta ci wyszla i nie wiesz co to za dziwny sluz i się boisz itp. Wiec bedzie cie musial ktos obejrzec. Spróbuj, przeciez nam sie tez cos od nfz nalezy...
@Destino, przykro mi, ze u was ciagle stresy:*
@nafoczka, mnie juz siostra uswiadomila i do porodu kupilam granatową koszulę radziła też zabrać puste reklamówki
marzycielka81
Roxie123 kciuki za bete.
Destino trzymam mocno kciuki.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Destino trzymam mocno kciuki.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
widzisz Kasiu bo ja swoją koszulke miałam nawet czytą po samym porodzie ale niestety anestezjolog tak mi podawał znieczulenie ZO, że wygładałam jakby poród odbywał się kregosłupemMnie tak raz przyjeli na ip. NIe bylam w ciazy, ale powiedzialam, ze 2 miesiace temu poronilam i nie wiem co sie tam dzieje (i serio nie wiedzialam do konca, bo to byla moja 1 infekcja)
Powiedz, ze jestes po poronieniach, beta ci wyszla i nie wiesz co to za dziwny sluz i się boisz itp. Wiec bedzie cie musial ktos obejrzec. Spróbuj, przeciez nam sie tez cos od nfz nalezy...
@Destino, przykro mi, ze u was ciagle stresy:*
@nafoczka, mnie juz siostra uswiadomila i do porodu kupilam granatową koszulę radziła też zabrać puste reklamówki
reklama
dżoł
Hej :*
zapytałam apc o ceny badań (tych, które moge miec zlecone) i oto odpowiedz, moze komus sie przyda:
"Przeciwciała blokujące Allo mlr - 480,00
Genotyp KIR - nie wykonujemy
Test limfocytotoksyczny (LCT) - 140,00
Test CBA â ocenacytokinprofilu Th1/Th2 - 350,00
Oznaczenie przeciwciał przeciwplemnikowych (ASA) - 150,00
Oznaczenie przeciwciał przeciwjądrowych (ANA) â miano - 80,00
Aktywność komórek NK (linia K526) - 360,00
Wszystkie badania (oprócz MLR) można wykonać codziennie do godz. 18:30.
Na badanie MLR należy się umówić - to może być tylko środa, godz. 9:30, krew
jest pobierana od Pani i partnera."
kuzwa my jedziemy w poniedzialek ;-( i co teraz? mam sie przerejestrowac?
zapytałam apc o ceny badań (tych, które moge miec zlecone) i oto odpowiedz, moze komus sie przyda:
"Przeciwciała blokujące Allo mlr - 480,00
Genotyp KIR - nie wykonujemy
Test limfocytotoksyczny (LCT) - 140,00
Test CBA â ocenacytokinprofilu Th1/Th2 - 350,00
Oznaczenie przeciwciał przeciwplemnikowych (ASA) - 150,00
Oznaczenie przeciwciał przeciwjądrowych (ANA) â miano - 80,00
Aktywność komórek NK (linia K526) - 360,00
Wszystkie badania (oprócz MLR) można wykonać codziennie do godz. 18:30.
Na badanie MLR należy się umówić - to może być tylko środa, godz. 9:30, krew
jest pobierana od Pani i partnera."
kuzwa my jedziemy w poniedzialek ;-( i co teraz? mam sie przerejestrowac?
Podziel się: