reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dzoł czekam z niecierpliwością na twoje wyniki ;)

Dostałam dzisiaj od koleżeński taki zestaw ;)
Jedne są podjęzykowa ( o co chodzi ? Że się je pod językiem trzyma ?! )

I drugie sà dop ....

Czy ktoś wie jaka dawkę brać ?

1505996559-aaaaaa.jpeg

Acha dzieczyny od was jeszcE paczuszek nie otrzymałam ;(

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

nie ma jeszcze wynikow :-)
no jestem spakowana, bo wczesniej pisalam ze sie zarejestrowalam na 02.10 i zeby pixi dzwonila bo nast. termin na 12.10

Kariotyp prawidłowy. Mam wyniki.
Czy informacja o rodzaju barwienia jest istotna?
"Prążki GTG - 550"

Wymaz z pochwy - dodatni... e.coli nadal. poszłam do innego gina na szybko, na NFZ. Popatrzył w cipke - ładnie, popatrzył w śluz w mikroskopie - nic nie zobaczył niewłaściwego. Nie widział bakterii.. wiec antybiotyku nie przepisał.
Jutro wizyta w klinice, nie pokaże tych wynikow. Najwyżej niech zrobi nowy wymaz... ale może przyjmie tylko ten prawidłowy z szyjki...

reklama
521, cos po malu spada
moge juz jutro nie brac encortonu, czy musze najpierw 10, potem 5 mg?
moze od tego wysokiego progesteronu nie mam krwawienia? jak wszystko odstawie to sie ruszy ?

Ostatnia edycja:
Do góry