reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

To my ten sam rocznik :) Gdansk piekne miasto, czesto tam jestem. Ehh daj znac kiedy bedziesz jechac do Pasnika. Ja nie mam zadnych badan immunologicznych wiec mysle czy najpierw nie pojechac do tego APC gdzie on przyjmuje i zrobic badania z waszej listy? I z tym na wizyte bo z Poznania do Łodzi tez troszke drogi jest.

reklama
Rejestracja jest tylko pod tym nr
42 640 95 52 ? Dzwonilam 3 razy i nikt nie odbiera a przed sygnalem jest dlugi pisk. Zobacze co dam rade zrobic w gdansku, mam nadzieje ze wyniki beda szybciej niz wizyta. I tak szybciej ich nie zrobie jak w przyszlym tyg. bo moj maz nie pojdzie w ciemno zanim moj gin Wojcik czegos nie zleci.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

42 640 95 52 ? Dzwonilam 3 razy i nikt nie odbiera a przed sygnalem jest dlugi pisk. Zobacze co dam rade zrobic w gdansku, mam nadzieje ze wyniki beda szybciej niz wizyta. I tak szybciej ich nie zrobie jak w przyszlym tyg. bo moj maz nie pojdzie w ciemno zanim moj gin Wojcik czegos nie zleci.

Spróbuj za jakiś czas, może nikogo nie ma w rejestracji [emoji6]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

To fax może:) a dzwońcie od 11 :)
Dziewczyny @dżoł i @pixi.nova dzwońcie i się umawiajcie gdzieś na za 3 tygodnie. Zrobicie w tym czasie badania. Na pewno gdzieś u was choć część zrobicie. Paśnik patrzy mocno na interleukiny więc to postaracje sie zrobić. Może są u Was poradnie wczesnej ciąży? wygooglujcie, tam na pewno ogarniają te badania. Dobrze @bertha pisze,że szkoda jechac na wizytę bez żadnych wyników, bo to przedłuży Wam okres konkretnej wizyty. Dlaczego polecam Paśnika? Bo nie zapłacicie za pierwszą wizytę 6 tysi:) z badaniami oczywiście;) Paśnik jest jednak tańszy.

Ostatnia edycja:
znalazlam takie badanie:
(PRA ) Alloprzeciwciała limfotoksyczne (PRA), metoda- serologiczna, cena- 83,- wynik -30 dni
to jest to allo mlr?
generalnie jest duzo badan immunologicznych ale te nazwy mi nic nie mowia oprocz przeciwcial ;-(
1505984730-aaaaaa.jpeg

1505984737-aaaaaa.jpeg

1505984744-aaaaaa.jpeg

1505984749-aaaaaa.jpeg

@burczuś Mozesz wrzucic liste badań jakie kaze zrobic Pasnik? Niestety Poznan immunologicznie lezy.. ja pewnie pojade do lodzi na same badania krwi wg twojej listy np. a pozniej na wizyte

@burczuś Mozesz wrzucic liste badań jakie kaze zrobic Pasnik? Niestety Poznan immunologicznie lezy.. ja pewnie pojade do lodzi na same badania krwi wg twojej listy np. a pozniej na wizyte
Wiesz co @bertha napisała wszystko ładnie:) Do @dżoł wtedy pisałam,żeby sobie to wszystko spisała na karteczce:) Wyszukaj wczorajszy list @bertha , bo ja zanim wrócę do domu to i tak tu dziewczynki się uaktywnią i Ci napiszą wszystko :)

Dżoł kiedy będzie wynik bety ?

Dziewczyny w tym gronie jest taka pomoc odnośnie badań że na pewno wspólnymi siłami będziecie wiedziały co badać
Ja trzymam &&& za Was [emoji8]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry