reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@pixi.nova kochana moje serce płacze z twoim. Powiedz gdzie ty się leczysz może jedź do Łodzi, może szczepienia, albo jak dziewczyny piszą ten accofil lub intralipid. Dobrze, że masz wsparcie w rodzicach to ważne .
Idź na usg może twoja lekarka się pomyliła sprawdź u kogoś innego?
Nie poddawaj. W Polsce surogatka jest nielegalna nie ma takiej możliwości.

@dżoł ja myślę że stosunek współczynnika cytokin th1/th2 i test IMK ale ja nie wiem czy Paśnik by Ci ten drugie badanie zlecił ale cytokiny są ważne. Przeciwciał/przeciw łożyskowe,jajnikowe, plemnikowe jak coś mi się wspomni będę pisać ty nk i aktywność nk robiłaś ? Może warto powtórzyć

reklama
No ja odpalilam przyjaciółki na ipli [emoji4] pogoda wyśmienita na tv

Dziewczyny czekam na wiadomości od Was [emoji8]

A któraś jeszcze testuje ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 Czekam na wiadomosc czy moge isc do szpitala na oddzial zeby mnie tam zobaczyli.
Jak nie dostane odpowiedzi to niedlugo zaczne dzwonic prywatnie. Wolalabym szpital bo wiecej osob by moglo spojrzec.

Nie wiem juz co robic.. Tak bardzo bym chciala zeby ona sie mylila.. Ale robila to usg tak dlugo.. po iles razy mierzyla i sprawdzala. wstawala i wracala do tych pomiarow..
Jak teraz sie nie uda to pewnie pojade jak @dżoł do Pasnika. Boje sie szczepien i wole poznac inne opcje leczenia.
Nie wiem jeszcze co zrobic to jest tak cholernie trudne

@kas90 @roxie123 planowalam w ciazy obejrzec od 1 sezonu ale chyba w drugim zyciu to hzrobie bo na wszystsko brakuje mi czasu
emoji4.png
myslam tez o serialu druga szansa ,ogladacie?
Kas co dobrego jadlas?
emoji3.png

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
SErek wiejski i białą bulke z maslem i miodem :D teraz bulke z zoltym serem, kiwi i pol papryki! I Asieńka sobie czka 2 raz dzisiaj. @Porzeczka1234, to na pewno czkawki co czujemy, podczas usg mala dostala i dr się z niej śmiala :)
@roxie123, Joanna Beretta Molla, to patronka mojej córeczki:*

@pixi.nova, @dżoł, czekamy na wieści.

@pixi zrob do konca tyg. jeszcze jedno usg i bedzie wiadomo, ja w pon. dostane skierowanie do lodzi i od razu dzwonie sie umawiac. nie wiem czy nie dzwonic, dzies/jutro bo szkoda czasu....

@dżoł Tez zastanawiam sie czy nie umowic sie juz teraz... Boje sie czekania kilka miesiecy ale czytalam ze dziewczyny pisza, ze tam nie ma dlugich kolejek. Skad jestes kochana? Daleko masz do Łodzi?

Dziekuje Wam za wsparcie i dobre slowa.
Pixi moze, idz gdzie indziej, inny sprzet, inne spojrzenie i zobaczysz ze juz pomiar bedzie dobry :*
Zrobilam rano bete, choc wiem ze to bedzie spadek. To by bylo zbyt piekne zebym miala termin porodu w miesiacu swoich urodzin i imienin.
Zastanawiam sie jaki "przywilej" bede miala ze skierowaniem od swojego gina do dr Paśnika?
przeciez prywatnie tez by mnie przyjał. Jesli chodzi o koszty szczepien to na szczescie o kwestie finansowe nie musze sie martwic. to dla meza dzien/dwa pracy.
Czy moge zrobic ktores z badan szybciej , zeby jechac do niego juz z wynikiem ?
czy lepiej poczekac na to co on zleci ?
Miłego dnia Kochane :*

Ja bym zrobila przed wizyta te badania, bo po co jechac tylko po to zeby ci powiedzial ze masz pobrac krew na badania i za 3 tygodnie znowu jechac, jak mozesz juz jechac z wynikami. (jesli oczywiscie znajdziesz miejsce gdzie wykonac te badania w Gdansku)

zrobilabym z tej listy przed wizyta:
- ANA
- Test CBA (cytokiny)
- Test LCT
- KIRy

zakladam ze nk lub cale subpopulacje limfocytow (IMK) masz?
On chyba nic wiecej nie potrzebuje do diagnozy na poczatek.

reklama
Do góry