reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Pietrucha! Trzymaj się dzielnie! Jestem z Wami myślami!

Dziewczyny! Może któraś z Was może mnie poratować kwasem foliowym??? Nikt nie chce mi wypisać recepty ... jejku co za ciemnota!

Ostatnia edycja:
Pietrucha kochana moja myślę że po prostu za wcześnie poszłaś na USG a serduszko dopiero się rozkręca....

Myślę że ja dzisiaj albo jutro dołączę do Ciebie jeśli chodzi o szpital bo w nocy naliczałam tak co godzina, dwie parę skurczy - może mało bolesnych ale jednak. Po wizycie śmigam do szpitala i tam raczej zostanę do porodu. Wydaje mi się że to moja jedyna nadzieja - porozmawiam z ginką czy będą mi wyciszać te skurcze w razie czego. Teraz moim marzeniem jest chociaż jeszcze tydzień w dwupaku. Według niektórych źródeł już wkroczyłam w 9 miesiąc. Szkoda że mam taki badziewny telefon bo pisałabym z Wami. Ale jak coś będę się do Kairy odzywać.

Ostatnia edycja:
Pietrucha będę się za Was modlić &&&&&&

Enya81 no tak pewnie zostaniesz. Może jeszcze uda powstrzymać małą. Trzymam kciuki by wszystko dobrze się ułożyło &&&

Zacznę pewnie tak jak większa część z Was ale może akurat trafi się ktoś kto będzie mógł mi pomóc. Enya, wiem, że Twój wątek już jest za tobą ale co mam do stracenia. Czytam i tak jakbym o sobie czytała. Jestem właśnie po 4poronieniu. Ja przypuszczam, że są one nawykowe gdyż tak jak piszecie jest to obumieranie ciąży tak do końca I trymestru, bez żadnych objawów i dolegliwości. Leki brałam te co i Wy, łącznie z clexane (nawet sińce mam do dzisiaj). Wszystkie badania są dobre ale moja lekarka rozłożyła już bezradnie ręce. Może, któraś z Was zna lekarza z okolic Rzeszowa, który w takich przypadkach się specjalizuje? A jeśli nawet nie to mi podpowiedzcie gdzie jest zdroworozsądkowa granica prób. Mam 3letniego synka i cztery czyszczenia. Czy to się nie odbije kiedyś na moim zdrowiu? Jeszcze zostały mi te badania immunologiczne, bo tak patrze w te kartki i chyba takich nie miałam.. Pozdrawiam serdecznie

reklama
Do góry