reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Pietrucha! Trzymaj się dzielnie! Jestem z Wami myślami!

Dziewczyny! Może któraś z Was może mnie poratować kwasem foliowym??? Nikt nie chce mi wypisać recepty ... jejku co za ciemnota!

Ostatnia edycja:
Pietrucha kochana moja myślę że po prostu za wcześnie poszłaś na USG a serduszko dopiero się rozkręca....

Myślę że ja dzisiaj albo jutro dołączę do Ciebie jeśli chodzi o szpital bo w nocy naliczałam tak co godzina, dwie parę skurczy - może mało bolesnych ale jednak. Po wizycie śmigam do szpitala i tam raczej zostanę do porodu. Wydaje mi się że to moja jedyna nadzieja - porozmawiam z ginką czy będą mi wyciszać te skurcze w razie czego. Teraz moim marzeniem jest chociaż jeszcze tydzień w dwupaku. Według niektórych źródeł już wkroczyłam w 9 miesiąc. Szkoda że mam taki badziewny telefon bo pisałabym z Wami. Ale jak coś będę się do Kairy odzywać.

Ostatnia edycja:
Pietrucha będę się za Was modlić &&&&&&

Enya81 no tak pewnie zostaniesz. Może jeszcze uda powstrzymać małą. Trzymam kciuki by wszystko dobrze się ułożyło &&&

Zacznę pewnie tak jak większa część z Was ale może akurat trafi się ktoś kto będzie mógł mi pomóc. Enya, wiem, że Twój wątek już jest za tobą ale co mam do stracenia. Czytam i tak jakbym o sobie czytała. Jestem właśnie po 4poronieniu. Ja przypuszczam, że są one nawykowe gdyż tak jak piszecie jest to obumieranie ciąży tak do końca I trymestru, bez żadnych objawów i dolegliwości. Leki brałam te co i Wy, łącznie z clexane (nawet sińce mam do dzisiaj). Wszystkie badania są dobre ale moja lekarka rozłożyła już bezradnie ręce. Może, któraś z Was zna lekarza z okolic Rzeszowa, który w takich przypadkach się specjalizuje? A jeśli nawet nie to mi podpowiedzcie gdzie jest zdroworozsądkowa granica prób. Mam 3letniego synka i cztery czyszczenia. Czy to się nie odbije kiedyś na moim zdrowiu? Jeszcze zostały mi te badania immunologiczne, bo tak patrze w te kartki i chyba takich nie miałam.. Pozdrawiam serdecznie

reklama
Do góry