reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
Muszę zobaczyć jakie miałam amh w 2015 roku, ale chyba na menopauzę nie wskazywało, bo nikt się nie doczepił wyniku, tak samo stosunku LH do FSH [emoji848]@czarna_mala ja wiem tyle- za wydzielanie hormonów odpowiada układ podwgorze-przysadka-jajniki. Podwzgorze jest nadrzędne nad tymi dwoma i jak ono nie wydziela hormonów to się tego nie wyleczy to przedwczesna menopauza przysadka wydziela LH i FSH jak coś z tym nie tak to można leczyć pewnie podając tabl hormonalne
@dżoł śpisz na kartce co już masz zbadane. Zapytaj gina gdzie zbadac allo.
A chyba zgłosić się do Pasnika to najlepszy pomysł jak chodzi o immunologie jak masz dużo innych nie zbdanych to do Maliny
@czarna_mala mała jak brałaś encorton parę dni i odstawiłas nie powinien zablokować przysadki
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Funia90
@dżoł nie mam słów zeby okreslic jak bardzo mi przykro[emoji29][emoji29][emoji29]przutulam Cie mocno....
@Porzeczka1234 dla mnie mleko moze plynac teraz hektolitrami[emoji4]
@bea25ta ciesze sie ,ze jednak twoja szyja jest dobra[emoji5]
@kas90 gratuluje utuczonej Asiuli[emoji5]tsh wyszlo chyba wiarygodne bo wynik zblizony do ostatniego,z reszta ja mam ciagle tsh w normie ,tak tylko sama dla siebie sprawdzam co wizyte bo wiosna mialam te anty tpo podwyzszone ale tsh i ft3,ft4 w normie[emoji4]
@czarna_mala ciesze sie z twojego podejscia i wierze ,ze sie uda[emoji8]
@burczuś ehh faceci...Ty tez jestes zdorwa ,skarbie macie dziecko...musi sie udac...[emoji4]mam nadzieje,ze M sie zrehabilituje i przeprosi porzadnie...
Nie poddawaj sie kochana,walcz...porozmawiaj z M na spokojnie o swoich uczuciach,ze Cie skrzywdzil,mam nadzieje,ze zrozumie...
@nafoczka przeciez jestemy tu razem[emoji5]pisz nam wszystko,oszlalas??? Trzymam kciuki[emoji5]
@magda1208 mam nadzieje,ze teraz dzidzi sie zadomowi[emoji5]wspolczuje bolu ale czego sie nie zrobi dla sukcesu[emoji5]
@marzycielka81 z Synusiem musi byc dobrze[emoji5]a ,ze sa bakterie to moze i lepiej,jest przyczyna,leczcie sie i zachodzcie [emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Porzeczka1234 dla mnie mleko moze plynac teraz hektolitrami[emoji4]
@bea25ta ciesze sie ,ze jednak twoja szyja jest dobra[emoji5]
@kas90 gratuluje utuczonej Asiuli[emoji5]tsh wyszlo chyba wiarygodne bo wynik zblizony do ostatniego,z reszta ja mam ciagle tsh w normie ,tak tylko sama dla siebie sprawdzam co wizyte bo wiosna mialam te anty tpo podwyzszone ale tsh i ft3,ft4 w normie[emoji4]
@czarna_mala ciesze sie z twojego podejscia i wierze ,ze sie uda[emoji8]
@burczuś ehh faceci...Ty tez jestes zdorwa ,skarbie macie dziecko...musi sie udac...[emoji4]mam nadzieje,ze M sie zrehabilituje i przeprosi porzadnie...
Nie poddawaj sie kochana,walcz...porozmawiaj z M na spokojnie o swoich uczuciach,ze Cie skrzywdzil,mam nadzieje,ze zrozumie...
@nafoczka przeciez jestemy tu razem[emoji5]pisz nam wszystko,oszlalas??? Trzymam kciuki[emoji5]
@magda1208 mam nadzieje,ze teraz dzidzi sie zadomowi[emoji5]wspolczuje bolu ale czego sie nie zrobi dla sukcesu[emoji5]
@marzycielka81 z Synusiem musi byc dobrze[emoji5]a ,ze sa bakterie to moze i lepiej,jest przyczyna,leczcie sie i zachodzcie [emoji5]
@czarna_mala jak juz to nadnercza mozesz zablokowac. Ale jak sie to objawia, to niestety nie wiem. Mniemam ze duzym bolem
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
czarna_mala
Link do: Niedobór estrogenów - Wylecz.to Hmmm chyba muszę znadac ten testosteron i andro...Coś tam
czarna_mala
Nie Kochanie, przykładowo ja i ty mamy szczepienie w tym samym dniu, i Ty masz szczepienie dawcy, to pobierają mojemu Małżowi więcej krwi i podają Tobie potem oddzielone z niej limfocyty każdy dawca podpisuje zgodę na oddanie limfocytów przy rejestracjiA jak to jest z dawca limfocytow? Musi z nami jechac do lodzi czy krew moze gdzies wczesniej oddac? Musi robic wszystkie te same badania co maz? I rozumiem ze koszty wszystkich badan razy 2?
reklama
burczuś
Nie. To dawce biora z tych facetów co tego dnia byli oddac krew do szczepień. I te szczepienia pullowane są droższe.A jak to jest z dawca limfocytow? Musi z nami jechac do lodzi czy krew moze gdzies wczesniej oddac? Musi robic wszystkie te same badania co maz? I rozumiem ze koszty wszystkich badan razy 2?
Podziel się: