reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dżoł u mnie nie ma tragedii ale wole się zabezpieczyć , wiem ,że ph się zmienia też :)
Ciekawi mnie czy któras stosowała dopochwowo te kapsułki i pomogły ?

reklama
@czarna_mala ja wiem tyle- za wydzielanie hormonów odpowiada układ podwgorze-przysadka-jajniki. Podwzgorze jest nadrzędne nad tymi dwoma i jak ono nie wydziela hormonów to się tego nie wyleczy to przedwczesna menopauza przysadka wydziela LH i FSH jak coś z tym nie tak to można leczyć pewnie podając tabl hormonalne
@dżoł śpisz na kartce co już masz zbadane. Zapytaj gina gdzie zbadac allo.
A chyba zgłosić się do Pasnika to najlepszy pomysł jak chodzi o immunologie jak masz dużo innych nie zbdanych to do Maliny
@czarna_mala mała jak brałaś encorton parę dni i odstawiłas nie powinien zablokować przysadki
Muszę zobaczyć jakie miałam amh w 2015 roku, ale chyba na menopauzę nie wskazywało, bo nikt się nie doczepił wyniku, tak samo stosunku LH do FSH [emoji848]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@dżoł nie mam słów zeby okreslic jak bardzo mi przykro[emoji29][emoji29][emoji29]przutulam Cie mocno....

@Porzeczka1234 dla mnie mleko moze plynac teraz hektolitrami[emoji4]

@bea25ta ciesze sie ,ze jednak twoja szyja jest dobra[emoji5]

@kas90 gratuluje utuczonej Asiuli[emoji5]tsh wyszlo chyba wiarygodne bo wynik zblizony do ostatniego,z reszta ja mam ciagle tsh w normie ,tak tylko sama dla siebie sprawdzam co wizyte bo wiosna mialam te anty tpo podwyzszone ale tsh i ft3,ft4 w normie[emoji4]

@czarna_mala ciesze sie z twojego podejscia i wierze ,ze sie uda[emoji8]

@burczuś ehh faceci...Ty tez jestes zdorwa ,skarbie macie dziecko...musi sie udac...[emoji4]mam nadzieje,ze M sie zrehabilituje i przeprosi porzadnie...

Nie poddawaj sie kochana,walcz...porozmawiaj z M na spokojnie o swoich uczuciach,ze Cie skrzywdzil,mam nadzieje,ze zrozumie...

@nafoczka przeciez jestemy tu razem[emoji5]pisz nam wszystko,oszlalas??? Trzymam kciuki[emoji5]

@magda1208 mam nadzieje,ze teraz dzidzi sie zadomowi[emoji5]wspolczuje bolu ale czego sie nie zrobi dla sukcesu[emoji5]

@marzycielka81 z Synusiem musi byc dobrze[emoji5]a ,ze sa bakterie to moze i lepiej,jest przyczyna,leczcie sie i zachodzcie [emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A jak to jest z dawca limfocytow? Musi z nami jechac do lodzi czy krew moze gdzies wczesniej oddac? Musi robic wszystkie te same badania co maz? I rozumiem ze koszty wszystkich badan razy 2?

A jak to jest z dawca limfocytow? Musi z nami jechac do lodzi czy krew moze gdzies wczesniej oddac? Musi robic wszystkie te same badania co maz? I rozumiem ze koszty wszystkich badan razy 2?

Nie Kochanie, przykładowo ja i ty mamy szczepienie w tym samym dniu, i Ty masz szczepienie dawcy, to pobierają mojemu Małżowi więcej krwi i podają Tobie potem oddzielone z niej limfocyty :) każdy dawca podpisuje zgodę na oddanie limfocytów przy rejestracji

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama

Nie. To dawce biora z tych facetów co tego dnia byli oddac krew do szczepień. I te szczepienia pullowane są droższe.

Do góry