reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino mąż chrapie mała kopie a ja łażę po domu a to mleko a to jeść się chce itd dalej nie śpię chyba wstanę bo w lidlu dziś kurtki jakieś a ja muszę chyba w L się zaopatrzyć bo nie będę miałam za chwilę w czym wyjść

reklama
@Porzeczka1234 u mnie maz tez chrapie. Kot wariuje a ja rycze. Mam spadek formy. Mlody prawie sie nie rusza, brzuch boli. Wracam w krzaczory. Powodzenia na "polowaniu" w Lidlu

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@marshia ktoś pisał o heparynie i acardzie zapytałam moja gin co ona na to , jej zdanie że acard i heparynę wieczorem mhhh to zapytałam maliny mówiąc , że biore rano acard wieczór fraxi a on mi mówi , że można razem rano lub wieczorem albo jak biorę. Ja już nie zmieniam boję się zresztą acard bierze się do 34 tygodnia tylko. Wnioski co lekarz to opinia. Idę na mleko :D
Moja jak ją dopytywałam, to tez mowila że to bez roznicy. Wiec wolałam brać jak dziewczyny i tez juz tak zostawiam.
Hmm, a ja mam brac acard chyba do 36tc (tak mowila wiosną). Myslisz, ze ta rozbieznosc stąd, ze masz planowane rozwiązanie 2 tyg wczesniej?
Też sie obudzilam po 6, tez mąż chrapie a Asia się przeciąga. wstalam, bo głowa schizuje, że mała już głodna... jestem po euthyroxie i czekam i zaraz robie full jajecznice :D
P.s. kup sobie w lidlu na tygodniu francuskim creme brule. Pyszny, jak z restauracji, dobry skład no i porcja białeczka :D

@Destino, przytulam:*

Dzień dobry dziewczyny [emoji4]

@agatush wierzę, że tato cały w skowronkach [emoji4]powolutku dojdziesz do siebie [emoji8] pozdrawiam Was ciepło

Ja sobie robię paznokcie i zamykamy na weekend. Stwierdziłam że daje sobie na wstrzymanie... bede czasami może zaglądać , ale ten tydzień muszę wyluzować i robię urlop od forum najwyżej bede milion stron nadrabiać . Odpoczniecie trochę ode mnie .
Zdrówka życzę i samych pozytywnych wydarzeń

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Liluli z tego co rozmawialam z kolezankami to praktycznie kazda miala skurcze w lydkach wiec mam nadzieje,ze bedzie dobrze u mnie[emoji5]
Jak tak jak ja kochasz kawe to trzeba sie kiedys na nia umowic[emoji4]
Zrobimy spotkanie forumowe,wszystkie z dzieciaczkami[emoji5]

@mififi04 hej[emoji8]ciesze sie ,ze do nas zjarzalas,dzwonilas juz sie umowic do genetyka?
Ja tez slyszlam o in vitro ,od genetyczki[emoji4]
Tak jak mowi @pixi.nova ale to juz Ci mowilam[emoji4]

@bea25ta jak wpadne do tej cukierni to rzeczywiscie podroz ze mna w aucie bylaby nieekonomiczna,pobiegne za autem do domu[emoji23]wroce i bede fit[emoji28]
Na zgage podobno migdaly i mleko,ale ja za bardzo zgagi nigdy nie mialam wiec to tylko z opowiesci wiem.

@dżoł spokojnie,to sluz,luteina az tak szybko sie nie rozpuszcza,chyba ,ze Ty tam dlugo grzbiesz i czegos szukasz[emoji12]

@roxie123 wiesz co ,ze w sumie na ostatni moment bedziemy ta szkole zaczynac[emoji15]bo ja bede w 28 tygodniu juz
Przybijam piatke z wczirajszym zastrzykiem,tez mam sinca ,ale malego i kuleczke lekka:/
Ty musisz bardziej uwazac,mi sie to ze 3-4 razy zdarzylo,a mam juz ok 130 zastrzykow za soba[emoji4]
Musisz zawsze puknac palcami w ta strzykawke,tak zeby powietrze bylo tak jakby na gorze.

@burczuś to ja pisalam[emoji4]bylam tam rok temu i jadlam beze z masacrpone...przepyszna ale ciast maja ogromny wybor[emoji4]jest to na Krupowkach i nazywa sie na 98% Jagoda[emoji4]

@agatush odpoczywajcie i cieszcie sie swoim skarbem[emoji8]

Dziewczyny ja jednak wrocilam do acardu rano,nie wiem mam dziwne wrazenie ,ze jest ni duszno jak biore go wieczorem...przy staraniach tak bralam i ciagle mialam wlasnie taki ucisk w klatce jakby,takze ja wole rano ,no i ja dalej biore co drugi dzien i nie wiem czy nie zaczac juz brac codziennie:/

@Destino Asiula tez dzis nic,wczoraj tez slabo...czasem ma dni ,ze kopie jak szalona a czasem dzien lenia a jak ma dzien lenia to chodze i jem slodycze zeby ja rozbudzic,nie zawsze pomaga ale przynajmniej ja zadowolona[emoji23]
Na pewno jest dobrze[emoji5]w jaki sposob boli Cie brzuch?moze to sa te wiezadla?

@kas90 ja wszedzie czytalam ,ze do 34 tyg,tak mi tez lekarz mowil,ale moze i mozna dluzej[emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@bertha super że wizyta taka ogarnieta zawsze to dodatkowa wiedza. A wspominał coś o accofil czy on tym nie leczy :)?
@magda1208 ja i tak Cię podziwiam dziewczyno strasznie dużo siły w sobie masz i wiary :)
@roxie123 udanego weekendu :*

Ja go zapytałam cyz u mnie accofil i wtedy wrócił do kirów ze u mnie są dobre i nie ma sensu accofil

Do góry