Porzeczka1234
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja jak ją dopytywałam, to tez mowila że to bez roznicy. Wiec wolałam brać jak dziewczyny i tez juz tak zostawiam.@marshia ktoś pisał o heparynie i acardzie zapytałam moja gin co ona na to , jej zdanie że acard i heparynę wieczorem mhhh to zapytałam maliny mówiąc , że biore rano acard wieczór fraxi a on mi mówi , że można razem rano lub wieczorem albo jak biorę. Ja już nie zmieniam boję się zresztą acard bierze się do 34 tygodnia tylko. Wnioski co lekarz to opinia. Idę na mleko
@bertha super że wizyta taka ogarnieta zawsze to dodatkowa wiedza. A wspominał coś o accofil czy on tym nie leczy ?
@magda1208 ja i tak Cię podziwiam dziewczyno strasznie dużo siły w sobie masz i wiary
@roxie123 udanego weekendu :*