reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino mąż chrapie mała kopie a ja łażę po domu a to mleko a to jeść się chce itd dalej nie śpię chyba wstanę bo w lidlu dziś kurtki jakieś a ja muszę chyba w L się zaopatrzyć bo nie będę miałam za chwilę w czym wyjść

reklama
@Porzeczka1234 u mnie maz tez chrapie. Kot wariuje a ja rycze. Mam spadek formy. Mlody prawie sie nie rusza, brzuch boli. Wracam w krzaczory. Powodzenia na "polowaniu" w Lidlu

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@marshia ktoś pisał o heparynie i acardzie zapytałam moja gin co ona na to , jej zdanie że acard i heparynę wieczorem mhhh to zapytałam maliny mówiąc , że biore rano acard wieczór fraxi a on mi mówi , że można razem rano lub wieczorem albo jak biorę. Ja już nie zmieniam boję się zresztą acard bierze się do 34 tygodnia tylko. Wnioski co lekarz to opinia. Idę na mleko :D
Moja jak ją dopytywałam, to tez mowila że to bez roznicy. Wiec wolałam brać jak dziewczyny i tez juz tak zostawiam.
Hmm, a ja mam brac acard chyba do 36tc (tak mowila wiosną). Myslisz, ze ta rozbieznosc stąd, ze masz planowane rozwiązanie 2 tyg wczesniej?
Też sie obudzilam po 6, tez mąż chrapie a Asia się przeciąga. wstalam, bo głowa schizuje, że mała już głodna... jestem po euthyroxie i czekam i zaraz robie full jajecznice :D
P.s. kup sobie w lidlu na tygodniu francuskim creme brule. Pyszny, jak z restauracji, dobry skład no i porcja białeczka :D

@Destino, przytulam:*

Dzień dobry dziewczyny [emoji4]

@agatush wierzę, że tato cały w skowronkach [emoji4]powolutku dojdziesz do siebie [emoji8] pozdrawiam Was ciepło

Ja sobie robię paznokcie i zamykamy na weekend. Stwierdziłam że daje sobie na wstrzymanie... bede czasami może zaglądać , ale ten tydzień muszę wyluzować i robię urlop od forum najwyżej bede milion stron nadrabiać . Odpoczniecie trochę ode mnie .
Zdrówka życzę i samych pozytywnych wydarzeń

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Liluli z tego co rozmawialam z kolezankami to praktycznie kazda miala skurcze w lydkach wiec mam nadzieje,ze bedzie dobrze u mnie[emoji5]
Jak tak jak ja kochasz kawe to trzeba sie kiedys na nia umowic[emoji4]
Zrobimy spotkanie forumowe,wszystkie z dzieciaczkami[emoji5]

@mififi04 hej[emoji8]ciesze sie ,ze do nas zjarzalas,dzwonilas juz sie umowic do genetyka?
Ja tez slyszlam o in vitro ,od genetyczki[emoji4]
Tak jak mowi @pixi.nova ale to juz Ci mowilam[emoji4]

@bea25ta jak wpadne do tej cukierni to rzeczywiscie podroz ze mna w aucie bylaby nieekonomiczna,pobiegne za autem do domu[emoji23]wroce i bede fit[emoji28]
Na zgage podobno migdaly i mleko,ale ja za bardzo zgagi nigdy nie mialam wiec to tylko z opowiesci wiem.

@dżoł spokojnie,to sluz,luteina az tak szybko sie nie rozpuszcza,chyba ,ze Ty tam dlugo grzbiesz i czegos szukasz[emoji12]

@roxie123 wiesz co ,ze w sumie na ostatni moment bedziemy ta szkole zaczynac[emoji15]bo ja bede w 28 tygodniu juz
Przybijam piatke z wczirajszym zastrzykiem,tez mam sinca ,ale malego i kuleczke lekka:/
Ty musisz bardziej uwazac,mi sie to ze 3-4 razy zdarzylo,a mam juz ok 130 zastrzykow za soba[emoji4]
Musisz zawsze puknac palcami w ta strzykawke,tak zeby powietrze bylo tak jakby na gorze.

@burczuś to ja pisalam[emoji4]bylam tam rok temu i jadlam beze z masacrpone...przepyszna ale ciast maja ogromny wybor[emoji4]jest to na Krupowkach i nazywa sie na 98% Jagoda[emoji4]

@agatush odpoczywajcie i cieszcie sie swoim skarbem[emoji8]

Dziewczyny ja jednak wrocilam do acardu rano,nie wiem mam dziwne wrazenie ,ze jest ni duszno jak biore go wieczorem...przy staraniach tak bralam i ciagle mialam wlasnie taki ucisk w klatce jakby,takze ja wole rano ,no i ja dalej biore co drugi dzien i nie wiem czy nie zaczac juz brac codziennie:/

@Destino Asiula tez dzis nic,wczoraj tez slabo...czasem ma dni ,ze kopie jak szalona a czasem dzien lenia a jak ma dzien lenia to chodze i jem slodycze zeby ja rozbudzic,nie zawsze pomaga ale przynajmniej ja zadowolona[emoji23]
Na pewno jest dobrze[emoji5]w jaki sposob boli Cie brzuch?moze to sa te wiezadla?

@kas90 ja wszedzie czytalam ,ze do 34 tyg,tak mi tez lekarz mowil,ale moze i mozna dluzej[emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@bertha super że wizyta taka ogarnieta zawsze to dodatkowa wiedza. A wspominał coś o accofil czy on tym nie leczy :)?
@magda1208 ja i tak Cię podziwiam dziewczyno strasznie dużo siły w sobie masz i wiary :)
@roxie123 udanego weekendu :*

Ja go zapytałam cyz u mnie accofil i wtedy wrócił do kirów ze u mnie są dobre i nie ma sensu accofil

Do góry