reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
@kas90 ja jadę do maliny za 2 ,tygodnie nie całe to go wypytam dokładnie co i jak myślę, że on sam podejmie temat jakie leki brać bo to ostatnia wizyta chyba, że tam zostanę bo tą ewentualność już z mężem bierzemy pod uwagę. Tak może ze względów na cc chce szybciej ja szczerze wolałabym w 36 tygodniu chyba, że ma to małej zaszkodzić to wcześniej odstawię juz sama nie będę decydować.
@Destino kochana nie martw się niestety to jest najgorszy moment z tymi ruchami bo one nie są, aż takie regularne nie raz nie dwa też ryczałam bądź się nakrecałam weź dedektor i sprawdź albo napij się zimnej wody dużą szklankę i na lewy bok się połóż mały na pewno podkopie mamuśkę. Nosek do góry jest dobrze.
@Funia90 przykro mi uściskaj koleżankę i wspieraj potrzebne jest jej to teraz
@Destino kochana nie martw się niestety to jest najgorszy moment z tymi ruchami bo one nie są, aż takie regularne nie raz nie dwa też ryczałam bądź się nakrecałam weź dedektor i sprawdź albo napij się zimnej wody dużą szklankę i na lewy bok się połóż mały na pewno podkopie mamuśkę. Nosek do góry jest dobrze.
@Funia90 przykro mi uściskaj koleżankę i wspieraj potrzebne jest jej to teraz
Porzeczka1234
marshia
Nie, bo nue mam testów. Buuuuuu. Ale kupię na jutro No i przede wszystkim i tak wierzę, ze rośnie betka - muszę wierzyć!@marshia zrobiłaś test dla przyjemności?
Za to cycki macam non stop na tak wczesnym etspue (10dpo) to jeszcze mnie nigdy nue bolały Dzisas - co to za przyjemność znowu to czuć
Funia90
Wyprzytulam dziewczyny[emoji5]
@marshia macaj ,macaj ,tylko nie schizuj jak przestana bolec[emoji4]
Kurka i juz zjadalam jednego schokobonsa ,@Porzeczka1234 zjedz tez bedzie mi razniej[emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@marshia macaj ,macaj ,tylko nie schizuj jak przestana bolec[emoji4]
Kurka i juz zjadalam jednego schokobonsa ,@Porzeczka1234 zjedz tez bedzie mi razniej[emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@pixi.nova fajnie od kogos slyszec dobra opinie o Pani doktor. Ide do niej we wtorek. Zawsze odpisze na sms. Niestety nie mam materialu z poronienia. Wiesz co u mnoe dieta? Ja waze 50 kg. Zawsze bylam chuda. Jem to na co mam ochote
@bertha ja nigdy nie slyszalam o takich badaniach[emoji58]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
@bertha ja nigdy nie slyszalam o takich badaniach[emoji58]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
marshia
@mfifi04 tu w ciągu kilku dni tak się doedukujesz, ze będziesz zdziwiona.
Któraś tu ładnie ostatnio napisała. Tu się studiuje ginekologię i położnictwo
Poczytaj jak masz czas forum od dużo wcześniejszych stron - ja w czerwcu się zapisałam i przeleciałem ok 3 miesięcy do tylu, żeby mieć jakaś wiedzę od razu
Pomimo tego, ze byłam wtedy jeszcE przed szpitalem i zabiegiem to już zobaczyłam światełko w tunelu
Któraś tu ładnie ostatnio napisała. Tu się studiuje ginekologię i położnictwo
Poczytaj jak masz czas forum od dużo wcześniejszych stron - ja w czerwcu się zapisałam i przeleciałem ok 3 miesięcy do tylu, żeby mieć jakaś wiedzę od razu
Pomimo tego, ze byłam wtedy jeszcE przed szpitalem i zabiegiem to już zobaczyłam światełko w tunelu
reklama
Nie odniose sie jeszcze indywidualnie. Bardzo wam wszystkim dziekuje za wsparcie. Uwielbiam was czytac. Nawet jak rycze to umiem sie usmiechnac. Mam ostatnio troche na glowie, choc najbardziej doskwiera mi samotnosc i pewnie progesteron. Matka smurna to nie dziwie sie ze dzidz sie nie rusza. A brzuch zaczal bolec od kiedy odstawilam encorton. Mnie boli macica. Moglabym ja narysowac. Bede we srode u gin to sprawdzi w jakiej grupie lozysko.
Mfifi04 witaj. To dobre forum. U mnie kariotypy ok, ale ze wzgledu na wiek i pozostale dziady, zwlaszcza endomende i pcos mowili ze mama nie bede a in vitro tylko z pgd by mialo sens. Zaszlam naturalnie wbrew opiniom lekarzy, a synek zdrowy. Bierz metylowany kwas foliowy, bo jego brak lub niedobor tez wywoluje wady genetyczne plodu. Z regoly lekarze daja wiecej kwasu foliowego zwyklego na recepte, ale to przy mutacjach mhtfr zatrowa organizm, a wcale nie pomaga. Poczekaj na decyzje genetyka. Tu tez sa osoby z nieprawidlowym kariotypem o ile pamietam. Odezwa sie.
Dziewczyny, kocham was czytac. Wczoraj na koronce kazda po kolei przychodzila. Az bylam zdziwiona, ze pamietam tyle nickow. Mam nadzieje ze tam u gory juz czas na milosierdzie dla kazdej z nas i dla dzieciatych i brzuchatych i tych co na poczatku nerwy zajadaja i dla tych co testuja i dla tych co sie staraja i dla tych co dopiero zaczna [emoji179][emoji178][emoji179]
Ide jeszcze poryczec bedzie mi lzej [emoji13]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mfifi04 witaj. To dobre forum. U mnie kariotypy ok, ale ze wzgledu na wiek i pozostale dziady, zwlaszcza endomende i pcos mowili ze mama nie bede a in vitro tylko z pgd by mialo sens. Zaszlam naturalnie wbrew opiniom lekarzy, a synek zdrowy. Bierz metylowany kwas foliowy, bo jego brak lub niedobor tez wywoluje wady genetyczne plodu. Z regoly lekarze daja wiecej kwasu foliowego zwyklego na recepte, ale to przy mutacjach mhtfr zatrowa organizm, a wcale nie pomaga. Poczekaj na decyzje genetyka. Tu tez sa osoby z nieprawidlowym kariotypem o ile pamietam. Odezwa sie.
Dziewczyny, kocham was czytac. Wczoraj na koronce kazda po kolei przychodzila. Az bylam zdziwiona, ze pamietam tyle nickow. Mam nadzieje ze tam u gory juz czas na milosierdzie dla kazdej z nas i dla dzieciatych i brzuchatych i tych co na poczatku nerwy zajadaja i dla tych co testuja i dla tych co sie staraja i dla tych co dopiero zaczna [emoji179][emoji178][emoji179]
Ide jeszcze poryczec bedzie mi lzej [emoji13]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: