reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@7Martynka88 wiem,ale stresik musi byc hehe[emoji4]dzis go zajadam a rano bede na wc siedziec,musze wczesniej wstac[emoji1]
Milego popijania[emoji4]

@roxie123 [emoji8][emoji8][emoji8]na pewno beda wiesci pozytywne i mam nadzieje foto jakies[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Liluli mały mojej siostry jest już na świecie 3 tygodnie stan zdrowia mu się poprawia nie ustajemy w modlitwach wierząc że będzie dobrze
@magda1208 ja ma razie staram się myśleć pozytywnie że po szczepieniach się poprawi bo nie wiem co zrobimy jak to się zacznie przeciągać .Mam od razu pulowane mial tak ktos?
@marshia mam nadzieję że uda się przejąć brzuszek od agatush☺
Przepuszcze Cię w kolejce do brzuszków poczekam na listopad ;)
@roxie123 na logikę to te testy owu powinny pokazywać ciemną kreskę parę dni 1 to przed owu ale potem ten hormon się utrzymuje parę dni
W tych polskich testach tak jest a w tych z allegro dziwacznie wychodzi
@kas90 ma rację że więcej widać po obserwacji śluzu i tempki

Dziewczyny proszę poradźcie. Moja koleżanka po raz kolejny wczoraj dowiedziała się, że serduszko dziecka przestało bić. Była w 8 tygodniu. Jakiś czas temu dostała od P. listę badań do zrobienia. Czy któreś z nich może wykonać teraz, zaraz po poronieniu.

1505202526-aaaaaa.jpeg

czy musi odczekać jakiś czas?

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Od 5-13 powinna a MTHFR nie przeszkadza :)
@Kwiatuszekk23 Dziekuje za to co napisalas. Ja jednak poki co zostane na tym zestawie co mam. Nie wiedzialam, ze @nafoczka plamila i na to dostala prolutex. Dziekuje za uswiadomienie.

Zdecydowalam nie badac progesteronu do kolejnego usg bo i tak nic to nie zmieni.

@anetkruczek Kochana tak sie ciesze, ze sie odezwalas. Ja myslalam, ze ty tylko leczylas sie u Jerzak. Ten tajemniczy doktor P to kto? :)
Wierze, ze kolejny raz sie u Was uda! Historia @susana dodaje wiary, ze kazdej z nas sie moze udac! Nie mozna sie poddawac chociaz wiem jak Ci ciezko..
Ja staram sie bardzo wierzyc Pani Prof. bo komus musze a wiem, ze ona ma ogromne doswiadczenie.
Niby wiem, ze progesteron to nie wszystko no i mam dupka i prolutex ale zawsze to jakis stres. Jednak wiele dziewczyn w ogole nie bada go pozniej w ciazy i w sumie
@burczuś i jak tam towja @??? czy tetujesz???
@Destino a na co ty brałas pregnyl, bo widze że masz w stopce????
@pixi.nova musisz kochana wierzyć ze wszytsko będzie dobrze, głowe czymś zająć .....
@roxie123 rób miksturę starty imbir wyciskasz na sitku i ten sok + wycisnieta cytryna+ lyżeczka miodu+ kurkuma 1/4 łyżeczki pić trzy razy dziennie ...........działa cuda

dziewczyny mam pytanie, czy któras z Was brała może DHEA ? a ktoś może CASTGNUS? opinie, dawkowanie, rezultaty, spostrzeżenia???

nie wiadomo jaki musi byc zeby sie udalo.
Trzymam mocno za Ciebie kciuki! Duzy buziak!
Ja robiłam DHEA-S i miałam podwyższone i zespół PCOS bo to się często wiąże
@pixi.nova miałam bliska kolezanke z forum (w sumie to nadal mam ale poza forum) była razem ze mną w ciąży (niecały miesiac). Ona jeździła do Jerzak i uważa że to dzięki niej ma teraz śliczna córeczkę. Jest może trochę szorstka i ma swoje poglądy ale albo je sznujemy albo od razu zmienmy lekarza i tak chyba jest przy każdym. Wiec jeśli jest ci z nią dobrze to jej zaufaj a będzie dobrze :)
@pixi.nova kiedy masz to usg następne?
@roxie123 kuruj się herbatą z imbirem i cytryną, i prenalenem :)
@anetkruczek fajnie, ze się odezwalas :)
@Marthi oj rozumiem Cię z tymi strachami.
@burczuś to okres czy implantacja?? :)
@magda1208 ja mam w listopadzie 40..... No comments ;)

HELP HELP HELP
Ja wiem, ze to głupie..... ale kiedy byście testowały betą? We wtorek ok 20 była owulacja. W środę potwierdzona. Liczyc, od środy jako 1 dpo i ze jutro jest 8dpo. Wtedy mogę powtórzyć test w piątek. Czy liczyc od czwartku jako 1 dpo i wtedy jutro dopiero 7dpo i chyba za wcześnie na betę? W sobotę labo jest zamknięte, bo to takue wxzpitalu wojskowym. Wiec nie miałabym wiarygodnego porównania. No chyba, ze czwartek i piątek czy w ogóle rośnie. Żadnego plamienia implantacyjnego, jak przy poprzedniej ciąży nie miałam, wiec mam odnośnika. Wtedy zrobiłam test 2 dni po plamieniu
A jeszze w sobotę 40 przyjaciółki. Kubańskie rytmy w knajpie, mohito litrami..... a tu niecwiadomo czy pic czy nie ;)
Jak mam.takie plany imprezowe to zatestuj w 8-9 dpo mi coś juz tam pokazalo a test wykrył betę 6 :) co oczywiście nie jest reguła ale zawsze nic sobie nie zarzucisz a może akurat
@anetkruczek ciesze się ze się odezwałaś :)
@Funia90 powodzenia, a z tymi zdjęciami to jest tak ze im większy "lokator" tym trudniejsze do ogarnięcia fotki wiec potem będzie np brzuch albo ci się udo :D
@bea25ta uważaj na gardło :D
@agatush czekam prawie jak na swoje, a może szybka nocna akcja i po sprawie?

Co do porodu to ja też miałam masaż szyjki a po kilku godzinach po prostu przebiła wody i przyjmuje się ze od tego momentu czad start 2h :)

@dominicela wróć do nas, my pamiętamy :)

Świętującym wszystkiego NAJ... największego najdluzszego i najlepszego :D

@Funia90 powodzenia na badaniach połówkowych. Panna rośnie na pewno pięknie [emoji8]
@agatush czyli to jutro dzielisz się z nami dobrą nowiną. Trzymam kciuki, ucałuj od ciotek maleńką [emoji4]
@marshia czekamy. Mnie też pieką miejsca po wkłuciu. Ale trwa to tylko kilka minut.
@7Martynka88 wypij też za nasze zdrowie [emoji482]
@anetkruczek dobrze, że się odezwałaś
@pixi.nova tajemniczy dr P. to Przybycień [emoji56]
@nafoczka, @marshia, @burczuś, @Destino dziękuję wam za rady.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki za info o clexane - mnie tez po kilku minutach przestało :)
Za to 5 dzień na duphastonie zakończył się takim wzdęciem, ze leżę i zdycham.... @Funia90 mam brzuch 3 razy jak Ty teraz ;) A nie mam espumisanu :( jutro rano puerwsze kroki do apteki
@7Martynka88 wbastepnym cyklu (jakby coś) wbijam do Ciebie na tuningowanie endometrium ;)

@Funia90, tez mam problem z clexane. Ponoc prawie wszystko za granicę wywożą i dlatego w hurtowniach nie ma.
Dziewczyno korzystaj z toalety póki możesz, bo ja marzę o posiadówie w wc :p Asia teraz uwiera jelita i wszystko mi blokuje:p

reklama
@bea25ta też trzymam kciuki za Ciebie i za wszystkie dziewczynki z forum [emoji2][emoji110]️ja biore clexane jak lece samolotem bo ponoc przy MTHFR wskazane i tez mam siniole i piecze. A na chore gardlo polecam cieple mleko z czosnkiem i maslem. Wiem- brzmi strasznie i jest ohydne, ale pomaga. Ja w ciazy 19 lat temu tylko tym się leczyłam i działało [emoji2]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A ja całkiem lubię to mleko z czosnkiem i masłem :)

A ja dziewczyny dziś startuję z:

1505242430-aaaaaa.jpeg

(Mam cały karton także potrzebujące zapraszam [emoji23][emoji4][emoji41])
O ho ho, uważaj, bo z Marshia wbijemy do Ciebie :D

Do góry