reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Misiejek no ja usg mam co tydzien :-)
Inaczej nie dała bym rady- moja gin jest boska, nie wiem jak się jej odwdzięcze za wszystko.
Z imieniem jest problem. Gdy byliśmy pewni że będzie chłopak miała być Gabrysia a gdy się okazalo że będzie dziewczynka mężowi przestało się podobać i lipa :-(
Wymyśla niesamowicie- na tą chwile Hania :-)
Co do szyjki to ja tylko raz miałam 4 a tak powyżej 3 się utrzymuje .

reklama
Misiejku ciesze się, że u Ciebie (u Was:) wszystko ok:) U nas też dobrze:) Od ostatniego poniedziałku mam pozwolenie na normalne funkcjonowanie i czuję się super (poza nocami bo strasznie bolą mnie żebra i biodra:/).. Wczoraj byłam na spotkaniu z dziekanem i załatwiłam wszystko na studiach, dzisiaj z szefową też domknęłam studencko-pracownicze formalności i teraz spokojnie mogę skupić się na rodzeniu:) Nasz młody nie będzie gigantem- zapowiada się na 3-3,4kg, ale u nas w rodzinie to norma i później nadrabiamy (ja 178cm, brat 196cm i 115kg a rodziliśmy się 2,9-3,1kg:) W poniedziałek ściągamy pessar a na 26.09 mamy termin cięcia... Zaczynam się bać..:)

Alokin- nasz młody też nie jest urwisem.. Wierci się co jakiś czas ale taki naprawdę aktywny jest głównie wieczorami. Czas tak szybko leci , że nawet się nie obejrzycie i też będziecie na ostatniej prostej:) U nas to już 36tyg3d:)

Kruszka..fajne, ze sie odezawalas;) Troche wyników masz, ja połowy nie robiłam, i pierwszy raz widzę je na oczy;/ Daj konieczne znac po wizycie, co powiedzial gin :)

Pietrucha, a jakie suplementy dajesz swojemu Mezowi? Jakie specjalne na recepte?

Ja zrobiłam sobie wymazy na chlamydie, ureoplaze i mycoplasme - wszystko ok, i tez robilam ASA i APA - tez ujemne. W sumie powinnam sie cieszyc, ale z drugiej strony wolalabym zeby cos wyszlo, miałabym punkt przyczepienia...
W czwartek znow odwiedzam W-wę, najpierw wizyta u Jerzak, a póżniej Dubrawski - zobaczymy co mi powie!

A póki co ściaskam wszystkie! :)

Karola juz 26 wielki dzień, jezu jak to zlecialo , ale fajnie masz:-)
czyli cesarki robią tak z tydzień wcześniej,tak ? t a claxane jak masz odstawiony ?
moj gin chce 2 dni przed cesarką..
no wzrost słuszny;-), a maż wyższy od Ciebie ?
ja to taki przeciętniak jestem -168.. za to ma 202, i wygląda na to że młody poszedł w niego:-)

Apolinka to niezły dzień Cię czeka, takie dwa indywidua;-), u Dubrawskiego przygotuj sie na mega wykład i lepiej mu nie przerywac bo sie wkurza, ale sensownie gada i nie konczy wizyty po 10 m jak jerzakowa.
Lepiej przygotuj sobie pytania np. na kartce, bo ciezko mu wejsc w słowo i człowiek zapomina co chciał powiedziec.. ;-)

Alokin Hania ślicznie, tak chcieliśmy gdyby była córeczka:)

Ostatnia edycja:
Miesiejek, a Ty bylas u Dubrawskiego?

U nas jest podobnie - ja mam 165cm, a moj M 198;) ale fajnie,ze masz juz cala wypawke;) Taka ciocia to Skarb ;)

Apolinko he he to praktycznia co do cm ta sama różnica wzrostu ;-)
u dubrawskiego byłam raz na konsultacji jakies dwa miesiace temu.
nadgorliwie zrobiłam juz w ciazy badanie na komórki NK i wystraszyłam sie ze tak urosły, do jerzakowej nie chciałam isc, bo pewnie dostałabym ochrzan ze cos na własna ręke wymyślam, a tak mnie to gryzło że musiałam sie upewnić.

Dubrawski mnie uspokoił że immunologia, w tym komórki NK zagraża gównie do około 14 tyg, dlatego np do tego czasu on stosuje encorton.
Zeby usłyszec to jedno zdanie, przez pol godziny wygłosił monolog jaki to z niego znawca, ze współpracuje z naukowcami ze stanów itd..
ale na prawde wygladało że zna sie na tym co mówi i w sumie był całkiem sympatyczny, chociaz opinie w necie o nim różne.
moje badania od maliny za bagatela 6000 tys praktycznie wyśmiał, ze z immunologii to ja prawie nic nie mam zrobione..
z tego co czytałam, to on zleca jakies bardzo specajlistyczne, ale na pewno nie tak dużo jak malina.

Tak czy siak znam Dziewczyne której bardzo pomógł , stosuje też cały żelazny zestaw plus w niektórych przypadkach szczepienia i wlewy, wiec myśle że warto sie do niego wybrać.

Misiejeku dziekuje za odpowiedz! :* Troche podniosl mnie na duchu Twoj wpis, bo w necie faktycznie rozne opienie o nim sa.
A ja umowilam sie do niego, bo i tak jade do Jerzakowej, wiec mam nadzieje,ze chociaz on powie mi cos na moje MLR 0%...

Misiejku mąż ma 190cm. Dla mnie mężczyzna musi być inteligentny i wysoki:) No i najlepiej szczupły blondyn , taki skandynawski typ;) Umięśnieni południowcy odpadają;) Clexan odstawia się 12h przed operacją w zwykłej chirurgii a przed cesarka to zobaczymy. W pon pewnie wszystkiego się dowiem. Ciesze się , że koniec już tak niedługo:) W sumie to dopiero teraz odetchnęłam z ulgą bo w nawet jakby Kubuś/Antoś urodził się dzisiaj to też byłoby ok:) W 20tyg zrobiłam sobie kartkę, na której rozpisałam tydz po tygodniu do 40 i skreślałąm każdy dzień- jestem już przy samym końcu, fajny widok:)

reklama
a mówią, że wysokich chłopaków jest mało ;) W sumie widać to po rozmiarach spodni w sklepach - nasz odwieczny problem:]

Karol.a już 37 tydzień Ci leci....! Łaaaaaaaaaaał - ale Ci zazdroszczę! :)

Do góry