reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia tym razem beda zielone. Jak cie to satysfakcjonuje to wpadaj chetnie oddam

@asia669 jak przejac brzuszek to i plec. Powiedz mi tylko ze rodzilas sn, bo tak bym chciala urodzic. Tylko jak mlodzian bedzie rosl prawie 100 g to bedzie cc

@Liluli ciesze sie nieziemsko tylko tak trudno uwierzyc ze wszystko jest w porzadku. Nastepny krok - porod. Taka mam nadzieje

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, rodziłam w końcu SN. Bez znieczulenia i nacinania (zzo nie zdążyli dać a położna postarała się żeby nie było nacinania). Niech rośnie, rośnie. Pod koniec troszkę zwolni :-)

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Maciejka78 Dziękuje za to co napisałaś to bardzo mądre.. wiem, że jak nie wezme encortonu to bede to sobie wyrzucac. Dlatego decyzja zapadla jutro biore encorton, teraz tylko bije sie z myslami czy ruszyc jutro z kopyta dawka 10mg czy tak nak poleca gin dwa dni 5 mg ? Nie chce zaszkodzic dziecku, czy moze byc jakis szok dla organizmu dawka 10 mg odrazu?

@dżoł Trzymaj się kochana! Nie martw sie na pewno bedzie dobrze!

@dżoł ja tak miałam w pierwszej ciąży , że leciała mi krew przez jeden dzień obserwuj tylko w srodku jest czy na bieliźnie też ???? Dużo tego jest???

Chcialam Ci wyslac zdjecie na prv ale wywala mnie z bb jak dodaje zdjecie, bylam juz w pizamie jak czulam ze cos wyplynelo, po nogach nie pocieklo, wsadzilam lutle i na koncu palca mialam skrzepika z 2 mm. Teraz leze i boje sie isc do wc.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Chcialam Ci wyslac zdjecie na prv ale wywala mnie z bb jak dodaje zdjecie, bylam juz w pizamie jak czulam ze cos wyplynelo, po nogach nie pocieklo, wsadzilam lutle i na koncu palca mialam skrzepika z 2 mm. Teraz leze i boje sie isc do wc.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Dzol ja też w okolicach @ miałam plamienie a nawet małe krwawienie. Trzymam kciuki

@agatush wciąż sprawdzam co u ciebie :) wideokonferencja by się przydała ale i tak Ci nie zazdroszczę :)

Dziewczyny czy mozliwa jest implantacja 2 dni przed @ ? Myslalam ze luteina mi wyplywa wzielam wacik a tam jasnoczerwone
emoji20.png
juz mi sie odechcialo na poniedzialkowa bete jechac...

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Ja miałam krwawienie tuż przed terminem@. 10 dpo beta 33, 11 dpo krwawienie jednodniowe. Mysle, ze wtedy zarodek cos mi się w naczynko wwiercił a do tego zaczelam clexane i sie tak zrobilo.

@dzol ja tez w okolicy @ zaczelam plamic potem krwawic. Zawsze nawet drobiazgi warto skonsultowac z ginem

@asia669 ale mi sie buzia ucieszyla [emoji16] moze znieczulenie to bym chciala, ale nie nacinanie. Jak to zrobilas ze bylo bez?

@Ilis91 u nas nt 1,7

@agatush [emoji8] czekamy [emoji179]

Ja na szybko się melduję [emoji4]
Z pozytywnym owulacyjnym [emoji16] w poniedziałek zobaczymy co powie lekarz . Czy jak test jest ok to ta moja ow będzie? Czy nie wiadomo ? ...
1504987446-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzol ja też w okolicach @ miałam plamienie a nawet małe krwawienie. Trzymam kciuki

@agatush wciąż sprawdzam co u ciebie :) wideokonferencja by się przydała ale i tak Ci nie zazdroszczę :)
Szczerze - ja sobie też nie [emoji15] Chyba mam gorszy moment :-(

@dzol ja tez w okolicy @ zaczelam plamic potem krwawic. Zawsze nawet drobiazgi warto skonsultowac z ginem

@asia669 ale mi sie buzia ucieszyla [emoji16] moze znieczulenie to bym chciala, ale nie nacinanie. Jak to zrobilas ze bylo bez?

@Ilis91 u nas nt 1,7

@agatush [emoji8] czekamy [emoji179]

[emoji8] [emoji8] [emoji8]

reklama
Do góry