Funia90
Fanka BB :)
@iveo rzeczywiscie to bardzo przyjemny czas[emoji5]ja co prawda zaczynam dosc wczesnie ale zamierzam sie cieszyc teraz poki mam sily[emoji5]zima mi sie nie bedzie chcialo
@marshia ja sobie teraz przypominam ,ze ja przy staraniach bralam acard na noc potem jak zaszlam i bralam clexane to acard rano bo byla mowa o tym zeby nie brac tego na raz[emoji5]ja bralam najpierw codziennie ale ,ze mialam krwiaka to na miesiac byl calkiem odstawiony a potem stopniowo wracalam.
@pixi.nova dobrze ,ze jest cialko zlote,zarodeczek powinien sie pojawic na dniach[emoji5]moj lekarz jak widzial cialko to mowil ,ze zarodek tez na pewno bedzie[emoji4]
Uszy do gory bo pewnie wlansie sobie rosnie a pojutrze bedzie serduszko[emoji8]
Postaraj sie zlapac oddech i uspokoic zeby nie zaszkodzic dzidzi,robisz wszystko co w twojej mocy,na reszte nie masz wplywu,pamietaj[emoji5]
A zakladamy ,ze bedzie dobrze.
Kontrola za tydzien?
@kas90 mam nadzieje,ze bedzie Wam smakowalo[emoji5] milego spiewania.
@agatush to moze malutka nam sie powoli szykuje[emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@marshia ja sobie teraz przypominam ,ze ja przy staraniach bralam acard na noc potem jak zaszlam i bralam clexane to acard rano bo byla mowa o tym zeby nie brac tego na raz[emoji5]ja bralam najpierw codziennie ale ,ze mialam krwiaka to na miesiac byl calkiem odstawiony a potem stopniowo wracalam.
@pixi.nova dobrze ,ze jest cialko zlote,zarodeczek powinien sie pojawic na dniach[emoji5]moj lekarz jak widzial cialko to mowil ,ze zarodek tez na pewno bedzie[emoji4]
Uszy do gory bo pewnie wlansie sobie rosnie a pojutrze bedzie serduszko[emoji8]
Postaraj sie zlapac oddech i uspokoic zeby nie zaszkodzic dzidzi,robisz wszystko co w twojej mocy,na reszte nie masz wplywu,pamietaj[emoji5]
A zakladamy ,ze bedzie dobrze.
Kontrola za tydzien?
@kas90 mam nadzieje,ze bedzie Wam smakowalo[emoji5] milego spiewania.
@agatush to moze malutka nam sie powoli szykuje[emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom