reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Agnieszka - ja Nk już nie robiłam, bo stwierdziłam, że to już nie ma sensu. Encorton jest już ostatnią rzeczą, której nie brałam.. Więc kolejne badania sobie odpuściłam - bo bez względu na ich wynik bym go przyjmowała...
Karol.a - 50 kg to ważyłam chyba w podstawówce ;) Jestem wielką babą. Oby mi Viola dała 10mg.. nieco się boję, że mi nie da 10 ;/

reklama
Pietrucha to widzę że wyjazd owocny:-), gratuluję!!!! i trzymam kciuki żeby się udało!!!!!
ja tak jak Dziewczyny piszą, chyba jednak brałabym to 10 mg, mi malina tez mówił że taka dawka jest minimalna żeby działało a jednocześnie tak mała że fasolce nie szkodzi.
Kurcze mi po braniu zostały tylko 4 tabletki 10 mg, ale jutro bede na poczcie , to mogę Ci podesłac jak chcesz, zawsze to 4 dni do przodu :))

a i jeszcze jak któras jest zainteresowana ,może Ty Pietrucha, mam recepte do oddania na refundowany claxane ( 3 op.) , ja mam zapas na miesiac, wiec może któras z Was skorzysta jak nie ma żniżki, zawsze to 23 zł za opakowanie, a nie 80 :)

Enya ciesze sie ze u Babci lepiej, widze że nie mozesz zaznac ni chwili spokoju, jeszcze ta przeprowadzka, powodzenia Kochana i odpoczywaj jak najwięcej. :)

Dziewczyny, jesteście takie cudowne, że aż brakuje mi słów....

Jak to możliwe, że osoby, które poznaje się online, są tak wspaniałe. Tak pomocne i jednocześnie tak bezinteresowne...

Pietrucha- bardzo się cieszę. Normalnie dmucham w piąstki oby się udało. Odezwij się czy uda Ci się załatwić encorton bo ja mam dla Gosi ale Gosieńko powiedz czy Ty masz go wkońcu używać.

Dziewczyny dzięki, dzięki, dzięki:) kaira i Karola Wam szczególnie. Po prostu Wasza chęć niesienia pomocy jest niewiarygodna. Ze mną i z tym szpitalem jest tak, że jak bardzo mnie boli to rozsądek podpowiada mi żeby natychmiast jechać a jak mniej mnie boli to nie chcę do szpitala:( wczoraj była u mnie położna ( wiecie, że jest wogóle taka możliwość żeby położna przychodziła do domu i uczy nas tak jak w szkole rodzenia- wczoraj była np kąpiel dziecka na tapecie) i umówiłam się z nią, że jak mi tak stwardnieje brzuch w któryś czwartek lub piątek to mam zadzwonić i przyjechać do ich biura i zrobią mi ktg żeby sprawdzić czy mam skurcze...

Enya- współczuję kolejnych trudności. U mnie też kociokwik bo po 20 latach przyjeżdża ze Stanów mój chrzestny jutro i muszę mu odstąpić mieszkanie bo nie ma gdzie się zatrzymać a w syfie moich rodziców wstyd mi go ugościć. Niestety nie mam siły jeszcze u nich sprzątać. No i trzeba go będzie jeszcze niańczyć:(

Agnieszka- czekam nadal na koszty:)

Misiejku- ja przerzucają się na Clexanne a mój lekarz nie chce mi wypisać bo trzyma się Fragminu z kliniki. Mam od Agnieszki 2 opakowania. Jeśli nie będzie nikogo bardziej potrzebującego to ja jestem chętna.

Zula żaden problem, sama też na pewno byłabyś gotowa pomóc każdej z nas:) Ja już nie muszę się oszczędzać także tym bardziej:) A powiedz skąd wzięła się u Ciebie położna? Ze szkoły rodzenia? Zgłaszałaś gdzieś coś? Opłacałaś ją dodatkowo czy NFZ zrobił prezent?:)

Pietrucha tralala to chyba przeznaczenie bo ja grzebiąc w lekach (robię od razu czystkę bo niektóre leki są nieźle przeterminowane:-)) znalazłam jeszcze jedno opakowanie Enortonu 10mg:-D Jeśli reflektujesz to wysyłaj na priv adres i Ci wyślę;-) Bardzo się cieszę że kolejna w tym roku zafasolkowana:)

Ja jestem happy bo przez 2 dni załatwiliśmy masę rzeczy - zamówiliśmy podłogę do salonu, sypialni i pokoju Ali, płytki na podłogę już nam przywieźli a jutro dobieramy płytki na ścianę w łazience. Dużo rzeczy przewieźliśmy, oczywiście nie obyło się bez strat - wytłuczone kieliszki, talerze a najgorsze że też pamiątkowe kryształy....A w czwartek kupujemy komodę dla małej:-)

A moja córa poszła do 2 klasy i już dostała pierwszą 5 za dyktando i miała już zadane do domu - odrobiła w tempie błyskawicznym. Druga córa, ta w brzuchu tak się ruszała że aż mnie flaki bolały, czkawkę miała ze 3 razy i dopiero teraz chyba usnęła;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Zulka rozdysponuj encorton, bo może mu minąć termin ważności aż będzie mi potrzebny...
Nut4nut z jakiej wielkości do jakiej spadła D3 i czy brałaś witaminy? U mnie od lutego do sierpnia skoczyła z 10 do 30 przy dawce 4000 dziennie plus słońce. Teraz mam brać 2000 dziennie.
Pozdrawiam Was wszystkie, w wczesne ciąże szczególnie!!!!!

Do góry