reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@agatush fajnie by było jakby Bozia wszystkich dzieliła dziećmi po równo :p ja bym chyba z ciekawości nie wytrzymała hihi podziwiam takie kobitki :) dobrze to masz towarzystwo :) czekam na Twoją cudną Michalinkę :*
@marzycielka81 in vitro fakt jest kosztowne i gwarancji nie daje...trudne decyzje przed Wami... życzę Wam jak najlepiej :* dobrze ,ze macie jedno dzieciątko ... pomyśl co by było gdybyście nie mieli dzieci , wtedy dopiero można się załamać , tak całą swoją miłość przelejecie na to które już macie :* a może jednak jeszcze doświadczycie cudu :*
@Funia90 moja siostra miała juz Stefana , ale zdechł :p będzie następny :D

reklama
@marzycielka81 kochana ja nie wiem czy to są aż tak tragiczne wyniki jesteś w stanie je wkleić tak aby nie zestresować na maxa męża poczytałabym mój mąż miał mały ruch bardzo mały i to podleczyliśmy teraz plemniory pierwsza klasa. Ale robił usg wymazy i po antybiotyku po miesiącu było juz lepiej miał zapalenie gruczołu prostaty 2% prawidłowych plemników daje możliwość normalnego zapłodnienia a na pewno inseminacji spokjnie kochana.

@mickey* Kochana tak właśnie tłumaczył mi malina bo nie wiem czy pamiętasz ja straciłam ciążę pierwszą w 26 tygodniu mała była zdrowa ciąża bez leków . W badaniu ocena cytokin i współczynnika th1 th2 z 15 marca czynnik martwicy nowotworu to 744 oczywiście po szcsepieniach badanie powtarzałam 5 lipca i już czynnik martwicy nowotworu to 1404 norma do 1380 do tego interelukina 10 z marca 997 lipiec 688 i wskaźnik TNF/IL-10 0,7 marzec ale już lipiec 2 norma z 0,5 Malina tłumaczył to tak że wskaźnik martwicy nowotworu jest poza normą do góry no i rośnie ale ze względu na to , że nie wiemy w jakim tępie powtorzyliśmy badani po 2 miesiącach od ostatniego. Na początku brałam Encorton kazał do 16 tygodnia Ja brałam na własną rękę do 20 tygodnia i w związku z tym czytaj branie sterydów w miarę ujarzmiło mi te wyniki ale jak przestałam brać to wyniki idą do góry i teraz 30 sierpnia powtórzyłam badanie ocena cytokin i jeśli czynnik martwicy nowotworu będzie rósł jakoś znacznie to znaczy skoczy z tego 1404 np na 1800 zwiększa malina dawkę fraxiparyna ale jeśli osiągnęło pułap 5000 tyś to trzeba rozwiązać ciążę ponieważ tak wysoki wynik może spowodować śmierć wewnątrzmaciczna. Jak to powiedział odnosząc się do twojego posta nigdy przez całą ciążę nie można powiedzieć , że jest bezpiecznym moment u nas dziewczyny z problemami większymi niż statystycznie trzeba rękę trzymać na pulsie do końca i badać się. Jeśli napisałam coś w niezrozumiały sposób pytaj

Jeszcze jedno dodam że od 30 sierpnia biorę już fraxiparyna 0,8 Malina wspomnienia, że malutka może wolniej rosnąć właśnie ze względu na czynnik martwicy nowotworu ale nadrobiła jak na razie pasę ja i siebie :p

Ostatnia edycja:
@marzycielka81 kochana ja nie wiem czy to są aż tak tragiczne wyniki jesteś w stanie je wkleić tak aby nie zestresować na maxa męża poczytałabym mój mąż miał mały ruch bardzo mały i to podleczyliśmy teraz plemniory pierwsza klasa. Ale robił usg wymazy i po antybiotyku po miesiącu było juz lepiej miał zapalenie gruczołu prostaty 2% prawidłowych plemników daje możliwość normalnego zapłodnienia a na pewno inseminacji spokjnie kochana.

@mickey* Kochana tak właśnie tłumaczył mi malina bo nie wiem czy pamiętasz ja straciłam ciążę pierwszą w 26 tygodniu mała była zdrowa ciąża bez leków . W badaniu ocena cytokin i współczynnika th1 th2 z 15 marca czynnik martwicy nowotworu to 744 oczywiście po szcsepieniach badanie powtarzałam 5 lipca i już czynnik martwicy nowotworu to 1404 norma do 1380 do tego interelukina 10 z marca 997 lipiec 688 i wskaźnik TNF/IL-10 0,7 marzec ale już lipiec 2 norma z 0,5 Malina tłumaczył to tak że wskaźnik martwicy nowotworu jest poza normą do góry no i rośnie ale ze względu na to , że nie wiemy w jakim tępie powtorzyliśmy badani po 2 miesiącach od ostatniego. Na początku brałam Encorton kazał do 16 tygodnia Ja brałam na własną rękę do 20 tygodnia i w związku z tym czytaj branie sterydów w miarę ujarzmiło mi te wyniki ale jak przestałam brać to wyniki idą do góry i teraz 30 sierpnia powtórzyłam badanie ocena cytokin i jeśli czynnik martwicy nowotworu będzie rósł jakoś znacznie to znaczy skoczy z tego 1404 np na 1800 zwiększa malina dawkę fraxiparyna ale jeśli osiągnęło pułap 5000 tyś to trzeba rozwiązać ciążę ponieważ tak wysoki wynik może spowodować śmierć wewnątrzmaciczna. Jak to powiedział odnosząc się do twojego posta nigdy przez całą ciążę nie można powiedzieć , że jest bezpiecznym moment u nas dziewczyny z problemami większymi niż statystycznie trzeba rękę trzymać na pulsie do końca i badać się. Jeśli napisałam coś w niezrozumiały sposób pytaj

Jeszcze jedno dodam że od 30 sierpnia biorę już fraxiparyna 0,8 Malina wspomnienia, że malutka może wolniej rosnąć właśnie ze względu na czynnik martwicy nowotworu ale nadrobiła jak na razie pasę ja i siebie :p
dziękuje bardzo porzeczuś za wytłumaczenie przepraszam za pytanie ale nie kumałam tego, esz cholera powiem Wam gdyby nie te moje nieszczęsne dodatnie ANA poszła bym na te szczepienia, myślałam, że to trochę inaczej wygląda...kolejny raz utwierdzam się w przekonaniu że Malina jest poprostu wielki, a niewiesz czy on np. zleca wlewy z immunoglobuliny?tu na forum wszyscy mają jednak szczepienia u Niego eszzz

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziękuje bardzo porzeczuś za wytłumaczenie przepraszam za pytanie ale nie kumałam tego, esz cholera powiem Wam gdyby nie te moje nieszczęsne dodatnie ANA poszła bym na te szczepienia, myślałam, że to trochę inaczej wygląda...kolejny raz utwierdzam się w przekonaniu że Malina jest poprostu wielki, a niewiesz czy on np. zleca wlewy z immunoglobuliny?
Kochana nie wiem ale jestem do niego umówiona na 27 września i mogę go zapytać. A jak Ci wyszło to ana .???mogę go popytać czy szczepi przy dodatnich i jak to widzi. Też uważam , że ma on swoje wady ale.... jest na prawdę dobrym lekarzem i jak leżałam w szpitalu to mimo że nie leżałam na jego oddziale wszystko załatwił i opiekowali się mną a w zasadzie nami bardzo dobrze.

Kochana przeczytałam w stopce masz dodatnie Ana 2 i 3 tak?

Kochana nie wiem ale jestem do niego umówiona na 27 września i mogę go zapytać. A jak Ci wyszło to ana .???mogę go popytać czy szczepi przy dodatnich i jak to widzi. Też uważam , że ma on swoje wady ale.... jest na prawdę dobrym lekarzem i jak leżałam w szpitalu to mimo że nie leżałam na jego oddziale wszystko załatwił i opiekowali się mną a w zasadzie nami bardzo dobrze.
dziękuje skarbie, nie pytaj nie ma sensu, ja szczepić się nie będe bo się boje ze wzg na ciężkie choroby w rodzinie, ja myślę jedynie o wlewach...

Porzeczka1234@ Dobra wklejam. Tylko sa to 4 strony. Sorry za jakosc.
1504804343-aaaaaa.jpeg
1504804351-aaaaaa.jpeg
1504804358-aaaaaa.jpeg
1504804369-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry