reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Na samym początku tuż po pozytywnej becie P. kazał mi sprawdzić tsh, ft4, progesteron, d-dimery, fibrynogen, aptt, inr, wskaźnik protrombinowy, potas i magnez. Sprawdzałam też przyrost bety. Koło ósmego tygodnia robiłam cały "pakiet ciążowy" kiła, HIV itd. Często sprawdzałam też morfologię, ale to ze względu na accofil, przy którym pilnowałam też prób wątrobowych.

@agatush [emoji8] Ale muszą ci się dłużyć te ostatnie chwile bez maleńkiej.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj Dluzy mi się dluzy żebyś wiedziała :-p
Ehh marzycielka przykre.

@agatush milczysz więc coś na rzeczy czy dali Ci coś na sen i niemarudzenie o_O

@pixi.nova mówisz że pytanie do mądrych heh to nie do mnie [emoji14] i nie doradze heh ale mowiem co mi w ciąży od razu kazali zbadać WR,HBs odc\yn coombsa, toxoplazmoza, i hcv
Nic się nie dzieje ;-) i raczej na szybką akcję się nie zapowiada. Czytam Was na bieżąco :-D nie marudze bo trochę uspokoiło mnie to, że jest wszystko ok z Małą no i ze mnie przyjęli. Jutro będę wiedziała coś więcej bo zrobią usg i konsultacja z profesorkiem :-p

Dziewczyny nie wiem. Wyslalam do ginekologa wyniki i czekam. Nie wiem czy stac nas na invitro. Nie wiem co dalej. W kazdym razie chyba Poznan odpada tylko zostaje Warszawa.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@marzycielka81 mam nadzieje,ze jakies tabletki pomoga[emoji5]bo to chodzi o ruch pelmnikow z tego co czytam.
@roxie123 Stefan hehe jak slodko[emoji4]

@agatush haha agentka ta z 5 ciaza ale ubranka i tak na pewno ma we wszystkich kolorach [emoji4]

@7Martynka88 zeby nie bylo ,ze daje zludne nadzieje,ale moja psiapsi zaczynala z beta 2,5 ,podobniez beta u kobiet nie w ciazy jest zawsze ok 0,
Poki nie ma @ to ja jeszcze nie jestem taka pewna co z tym weselichem[emoji6]

@dżoł i zeby nie bylo ,ze ja cos wyspiewalam,trzymalalam jezyk za zebami[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tu nie chodzi o ruch plemnikow. Sa 3 problemy. Morfologia prawidlowa 2%. Za malo ejajkujatu. Problemy z ruchem plemnikow. Ogolnie masakra na calej linii:-( naprawde nie mam juz sil. Chyba 2 dziecko nie jest nam dane:-(

Przepraszam jak sie ogarne to przestane pisac tylko o sobie

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Hello dziewcznki,
sorki że nie odniosę się do postów bo nie jestem w stanie nadrobić
@marzycielka81 bardzo mi przykro kochana, ale przynajmniej wiecie o co kaman, i jak działać aby na teście wkońcu pokazały się 2 kreseczki, wiecie z czym walczyć!
@dżoł wkońcu któraś się postarała:ppo cichu gratulacje i trzmymamy kciuki
@Porzeczka1234 porzeczuś ostatnio dumałyśmy nad czynnikiem martwicy nowotworu i napisałaś w kontekście bercioszka naszego wyniku ponad 5000, że to wartość bardzo wysoka i że gdyby w ciązy był taki wynik to Malina by cięcie robił, bo ciązy się nie donosi ?dobrze pamiętam? możesz mi coś wytłumaczyć, do tej pory myślałam że jeśli mamy coś nie halo w immunologii to to najbardziej zagraża WCZESNEJ ciązy np. kom nk atakują zarodek , albo jest problem w implantacji, w każdym razie wszędzie gdzie czytałam, pisało, że jak dzidziol jest duży to on jest już w stanie się bronić i nic nie jest w stanie mu zagrozić, więc jak się to ma do tego co Malina powiedział ? i jeszcze jedno a jakie badania kazał Ci powtarzać?
@agatush 3 mam kciuki oby Michalina się zorientowała jak najszybciej, że czas nagli i pasuje się już wyjść z brzuszka

reklama
Do góry