roxie123
Fanka BB :)
@marzycielka81 kurczę...przykro mi kochana :< a np. chociaż in vitro wchodzi w grę ? przynajmniej wiesz żeby siebie nie faszerować lekami itd . ;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj Dluzy mi się dluzy żebyś wiedziałaNa samym początku tuż po pozytywnej becie P. kazał mi sprawdzić tsh, ft4, progesteron, d-dimery, fibrynogen, aptt, inr, wskaźnik protrombinowy, potas i magnez. Sprawdzałam też przyrost bety. Koło ósmego tygodnia robiłam cały "pakiet ciążowy" kiła, HIV itd. Często sprawdzałam też morfologię, ale to ze względu na accofil, przy którym pilnowałam też prób wątrobowych.
@agatush [emoji8] Ale muszą ci się dłużyć te ostatnie chwile bez maleńkiej.
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Nic się nie dzieje ;-) i raczej na szybką akcję się nie zapowiada. Czytam Was na bieżąco nie marudze bo trochę uspokoiło mnie to, że jest wszystko ok z Małą no i ze mnie przyjęli. Jutro będę wiedziała coś więcej bo zrobią usg i konsultacja z profesorkiemEhh marzycielka przykre.
@agatush milczysz więc coś na rzeczy czy dali Ci coś na sen i niemarudzenie
@pixi.nova mówisz że pytanie do mądrych heh to nie do mnie [emoji14] i nie doradze heh ale mowiem co mi w ciąży od razu kazali zbadać WR,HBs odc\yn coombsa, toxoplazmoza, i hcv
Mam dwie kobitki na sali. Jana w ciąży numer 2- drugi synuś, a druga uwaga uwaga - ciąża 5 i 5 poród i nie zna płci - przy każdym dziecku decydowała się na niespodziankę@agatush a masz jakieś kobitki na sali ? czy masz prywatną i sama sobie leżysz