reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Na samym początku tuż po pozytywnej becie P. kazał mi sprawdzić tsh, ft4, progesteron, d-dimery, fibrynogen, aptt, inr, wskaźnik protrombinowy, potas i magnez. Sprawdzałam też przyrost bety. Koło ósmego tygodnia robiłam cały "pakiet ciążowy" kiła, HIV itd. Często sprawdzałam też morfologię, ale to ze względu na accofil, przy którym pilnowałam też prób wątrobowych.

@agatush [emoji8] Ale muszą ci się dłużyć te ostatnie chwile bez maleńkiej.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj Dluzy mi się dluzy żebyś wiedziała :-p
Ehh marzycielka przykre.

@agatush milczysz więc coś na rzeczy czy dali Ci coś na sen i niemarudzenie o_O

@pixi.nova mówisz że pytanie do mądrych heh to nie do mnie [emoji14] i nie doradze heh ale mowiem co mi w ciąży od razu kazali zbadać WR,HBs odc\yn coombsa, toxoplazmoza, i hcv
Nic się nie dzieje ;-) i raczej na szybką akcję się nie zapowiada. Czytam Was na bieżąco :-D nie marudze bo trochę uspokoiło mnie to, że jest wszystko ok z Małą no i ze mnie przyjęli. Jutro będę wiedziała coś więcej bo zrobią usg i konsultacja z profesorkiem :-p

Dziewczyny nie wiem. Wyslalam do ginekologa wyniki i czekam. Nie wiem czy stac nas na invitro. Nie wiem co dalej. W kazdym razie chyba Poznan odpada tylko zostaje Warszawa.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@marzycielka81 mam nadzieje,ze jakies tabletki pomoga[emoji5]bo to chodzi o ruch pelmnikow z tego co czytam.
@roxie123 Stefan hehe jak slodko[emoji4]

@agatush haha agentka ta z 5 ciaza ale ubranka i tak na pewno ma we wszystkich kolorach [emoji4]

@7Martynka88 zeby nie bylo ,ze daje zludne nadzieje,ale moja psiapsi zaczynala z beta 2,5 ,podobniez beta u kobiet nie w ciazy jest zawsze ok 0,
Poki nie ma @ to ja jeszcze nie jestem taka pewna co z tym weselichem[emoji6]

@dżoł i zeby nie bylo ,ze ja cos wyspiewalam,trzymalalam jezyk za zebami[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tu nie chodzi o ruch plemnikow. Sa 3 problemy. Morfologia prawidlowa 2%. Za malo ejajkujatu. Problemy z ruchem plemnikow. Ogolnie masakra na calej linii:-( naprawde nie mam juz sil. Chyba 2 dziecko nie jest nam dane:-(

Przepraszam jak sie ogarne to przestane pisac tylko o sobie

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Hello dziewcznki,
sorki że nie odniosę się do postów bo nie jestem w stanie nadrobić
@marzycielka81 bardzo mi przykro kochana, ale przynajmniej wiecie o co kaman, i jak działać aby na teście wkońcu pokazały się 2 kreseczki, wiecie z czym walczyć!
@dżoł wkońcu któraś się postarała:ppo cichu gratulacje i trzmymamy kciuki
@Porzeczka1234 porzeczuś ostatnio dumałyśmy nad czynnikiem martwicy nowotworu i napisałaś w kontekście bercioszka naszego wyniku ponad 5000, że to wartość bardzo wysoka i że gdyby w ciązy był taki wynik to Malina by cięcie robił, bo ciązy się nie donosi ?dobrze pamiętam? możesz mi coś wytłumaczyć, do tej pory myślałam że jeśli mamy coś nie halo w immunologii to to najbardziej zagraża WCZESNEJ ciązy np. kom nk atakują zarodek , albo jest problem w implantacji, w każdym razie wszędzie gdzie czytałam, pisało, że jak dzidziol jest duży to on jest już w stanie się bronić i nic nie jest w stanie mu zagrozić, więc jak się to ma do tego co Malina powiedział ? i jeszcze jedno a jakie badania kazał Ci powtarzać?
@agatush 3 mam kciuki oby Michalina się zorientowała jak najszybciej, że czas nagli i pasuje się już wyjść z brzuszka

reklama
Do góry