reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@dżoł ja teraz biorę letrox 75 a ciąży mam brać 100 , bo mi winduje od razu do góry ;/

Moją pierwszą ciążę straciłam , przez tarczycę jestem tego pewna :< nie miałam pojęcia , ze coś jest nie halo bo robiłam raz do roku ze względu , że mama ma guzka no ale była ok .
Okazało się , że kiedy serduszko nie biło i przyleciałam do Polski na zabieg to , tsh miałam prawie 10 ! teraz pilnuje jak nie wiem co...być może miałabym to pierwsze dzieciątko , ale wiecie człowiek nie wie przy pierwszej ciąży , że coś od razu może być nie tak... tym bardziej w obcym kraju z beznadziejnym dostępem do lekarzy :<

Ehhh smuteczek, u mnie dziś powinna być @ ale jej nie ma... a beta 1.20, także dupaaa w tym cyklu [emoji27]ale za to popiję na weselu w weekend

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny co warto zbadać na początku ciąży? Jakie miałyście zalecenia od waszych lekarzy? Idę dzisiaj do lux medu i chce zabrać skierowania na badania od nich. Proszę o poradę mądre koleżanki:D:D
@7Martynka88 Przytulam.. :( Ale odreagujesz na weselu, to pewnie ostatnia taka okazja więc korzystaj! ;)

@agatush kciukasy za szybkie powitanie ksiezniczki[emoji5]

@roxie123 oj siersci po zwierzaku jest mnostwo:/ trzeba by codziennie sprzatac podloge zeby bylo czysto.

@Mysza 2013 witaj[emoji4]moim zdaniem powinnas brac tez clexane ze wzgledu na mthfr[emoji4]
No i obowiazkowo metyle

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@dżoł ostatnio 1, 94 i biorę letrox 75 także spoko norma jest :) oczywiście jak się uda zajść będę badac na bieżąco
@7Martynka88 ojej :< ale za to wybawisz się napijesz i kolejny cykl przed Tobą :)
@Funia90 ja będę mieć tylko jedną małą rybkę w okrągłym akwarium :D Stefana :D

Dziewczyny co warto zbadać na początku ciąży? Jakie miałyście zalecenia od waszych lekarzy? Idę dzisiaj do lux medu i chce zabrać skierowania na badania od nich.

Na samym początku tuż po pozytywnej becie P. kazał mi sprawdzić tsh, ft4, progesteron, d-dimery, fibrynogen, aptt, inr, wskaźnik protrombinowy, potas i magnez. Sprawdzałam też przyrost bety. Koło ósmego tygodnia robiłam cały "pakiet ciążowy" kiła, HIV itd. Często sprawdzałam też morfologię, ale to ze względu na accofil, przy którym pilnowałam też prób wątrobowych.

@agatush [emoji8] Ale muszą ci się dłużyć te ostatnie chwile bez maleńkiej.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj tylko o mnie. Ja p...bede wyc do ksiezyca. Wyniki nasienia tragedia. Asthenoteratozoospermia. 2% prawidlowych plemnikow. Wysylam wyniki do ginekolog i juz wiem dlaczego nam sie nie udalo:-(

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry