reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@dżoł ja teraz biorę letrox 75 a ciąży mam brać 100 , bo mi winduje od razu do góry ;/

Moją pierwszą ciążę straciłam , przez tarczycę jestem tego pewna :< nie miałam pojęcia , ze coś jest nie halo bo robiłam raz do roku ze względu , że mama ma guzka no ale była ok .
Okazało się , że kiedy serduszko nie biło i przyleciałam do Polski na zabieg to , tsh miałam prawie 10 ! teraz pilnuje jak nie wiem co...być może miałabym to pierwsze dzieciątko , ale wiecie człowiek nie wie przy pierwszej ciąży , że coś od razu może być nie tak... tym bardziej w obcym kraju z beznadziejnym dostępem do lekarzy :<

Ehhh smuteczek, u mnie dziś powinna być @ ale jej nie ma... a beta 1.20, także dupaaa w tym cyklu [emoji27]ale za to popiję na weselu w weekend

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny co warto zbadać na początku ciąży? Jakie miałyście zalecenia od waszych lekarzy? Idę dzisiaj do lux medu i chce zabrać skierowania na badania od nich. Proszę o poradę mądre koleżanki:D:D
@7Martynka88 Przytulam.. :( Ale odreagujesz na weselu, to pewnie ostatnia taka okazja więc korzystaj! ;)

@agatush kciukasy za szybkie powitanie ksiezniczki[emoji5]

@roxie123 oj siersci po zwierzaku jest mnostwo:/ trzeba by codziennie sprzatac podloge zeby bylo czysto.

@Mysza 2013 witaj[emoji4]moim zdaniem powinnas brac tez clexane ze wzgledu na mthfr[emoji4]
No i obowiazkowo metyle

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@dżoł ostatnio 1, 94 i biorę letrox 75 także spoko norma jest :) oczywiście jak się uda zajść będę badac na bieżąco
@7Martynka88 ojej :< ale za to wybawisz się napijesz i kolejny cykl przed Tobą :)
@Funia90 ja będę mieć tylko jedną małą rybkę w okrągłym akwarium :D Stefana :D

Dziewczyny co warto zbadać na początku ciąży? Jakie miałyście zalecenia od waszych lekarzy? Idę dzisiaj do lux medu i chce zabrać skierowania na badania od nich.

Na samym początku tuż po pozytywnej becie P. kazał mi sprawdzić tsh, ft4, progesteron, d-dimery, fibrynogen, aptt, inr, wskaźnik protrombinowy, potas i magnez. Sprawdzałam też przyrost bety. Koło ósmego tygodnia robiłam cały "pakiet ciążowy" kiła, HIV itd. Często sprawdzałam też morfologię, ale to ze względu na accofil, przy którym pilnowałam też prób wątrobowych.

@agatush [emoji8] Ale muszą ci się dłużyć te ostatnie chwile bez maleńkiej.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj tylko o mnie. Ja p...bede wyc do ksiezyca. Wyniki nasienia tragedia. Asthenoteratozoospermia. 2% prawidlowych plemnikow. Wysylam wyniki do ginekolog i juz wiem dlaczego nam sie nie udalo:-(

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry