reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@magda1208 pewnie ,ze zleci[emoji4]a dwa ,ze my dosc duzy mamy ten dom bo jak robimy to juz taki jak nam sie marzyl,jakby byl mniejszy i mniej skomplikowany to bylibysmy duzo dalej,ale ja wole poczekac[emoji4]my lacznie 265m,ale uzytkowej 185.
Plus taras tez z dwoch stron ,ogromny[emoji23]

@Destino nastepny piekny kotelek[emoji7]

@7Martynka88 co za pieska bedziesz miala[emoji4]?aaa juz doczytalam.
One sa swietne,maja duzo energii i lubia dzieci[emoji5]wlasnie mysle nad ta rasa jak sie wyprowadzimy do domku[emoji4]teraz mam buldozka francuskiego i jest przeslodka i przekochana ale bidula tak szybko sie meczy,ze szkoda gadac.
Powyzej 20 stopni to nawet spacer odpada:/ do tego wiecznie alergie i inne

@roxie123 ojej i Ty tez masz kotka[emoji7]piekny

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@bertha kocica rewelacja!
A ja ponawiam pytanko -czy któraś z Was brała encorton bez przerwy? Bo tak mi zalecił, żeby nie przerywać nawrt po negatywnym teście.... a chyba nie kojarzę, żeby któraś w ten sposób robiła?
Ja brałam bez przerwy pare miesięcy. Mi waga poszła w górę,ale nie koniecznie zrzucałabym to na Encorton:D
@iveo ja miałam po szczepieniach mocne odczyny.mocno swędzące,kiepsko wyglądające.Jak se przypomnę to aż mi zaś słabo się robi:) Przeszłam je kiepsko:) Czyli niby dobrze,a pomimo to nie pykło u nas. Także nie martw się jeśli nie masz odczynów. wydaje mi się,że to jednak nie jest wyznacznik.

@bertha kociak super i wszystkie inne też :) aż mi sie zachciało, no ale tych ślimaków to akurat niecierpie, zżerają wszystko, nawet to co nie jadalne no i uwaga: uwielbiają piwo :D

@miromirka każda pozytywna historia jest dla nas drogowskazem i choc twojej nie pamietam ale ciesze się, że pojawiłas sie z taką wiadomością

PS ponawiam prośbę o aktualizację listy @matulkaa @nevergiveup oraz @Kwiatuszekk23, chyba że ktos jeszcze? :)

U mnie po szczepieniach prawie żadnego odczynu i reakcji nie wiadomo czy się cieszyć że nie boli czy martwić że nie działają

U mnie po szczepieniach prawie żadnego odczynu i reakcji nie wiadomo czy się cieszyć że nie boli czy martwić że nie działają
Iveo reakcja po szczepieniach nie determinuje ich skuteczności. Doktor kilkakrotnie powtarzał, że nie ważne czy pojawia się odczyn, czy ręce bolą, bo każdy organizm reaguje inaczej i nie ma to najmniejszego związku ze wzrostem hamowania.

@nafoczka możesz uzupełnić listę o datę porodu, termin mam na 26 lutego. Co do całej historii przygotuję w najbliższym czasie [emoji4]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@7Martynka88 moja buldozka by chciala pobiegac bo ma duzo energii ale bidula nie daje rady:/
Takze nie wiem czy drugi piesio by jej nie wonczyl bo ona ma juz 6 lat a na buldunia to duzo.
Zobaczymy jak to bedzie[emoji5]

Moj M ma staraszne uczulenie na kota,gdyby nie to na pewno tez bysmy mieli grubego kociaka[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry