reklama
magda1208
Fanka BB :)
@Funia90 Kochana zleci moment i już będziesz na etapie urządzania. My działkę dostaliśmy w zasadzie otrzymałam ją w moje imieniny.Jesteście jeszcze młode wszystko przed wami.
@roxie123 Jaki macie metraż domku. Czasami mam wrażenie , że dom to taka "studnia bez dna"
@mickey* Mamy podobne reakcje organizmu mi również wypadają włosy . Pytałam Malinę o encorton moim przypadku jest na p.c.plemnikowe. NK to chyba mam największe
@dżoł @Destino Śliczne koty. Ja nigdy nie przepadałam za kotami.
@roxie123 Jaki macie metraż domku. Czasami mam wrażenie , że dom to taka "studnia bez dna"
@mickey* Mamy podobne reakcje organizmu mi również wypadają włosy . Pytałam Malinę o encorton moim przypadku jest na p.c.plemnikowe. NK to chyba mam największe
@dżoł @Destino Śliczne koty. Ja nigdy nie przepadałam za kotami.
roxie123
@magda1208 oczywiście ,że to studnia bez dna
w dom się całe życie pakuje pieniądze
u nas ponad 200 m domek
Wysmarowałam się maścią wygrzewającą , piję ostatnią herbatkę dzisiaj , i o 22 zaczynam robić test ow zobaczę co się będzie działo do pon
Wysmarowałam się maścią wygrzewającą , piję ostatnią herbatkę dzisiaj , i o 22 zaczynam robić test ow zobaczę co się będzie działo do pon
7Martynka88
Cudne kotełki [emoji192]
Zawsze chciałam psa albo kota ale sierści chyba bym nie zniosła [emoji848] choć ostatnio powiedziałam mojemu M, że nasz dom z pieskiem byłby pełniejszy i zapisałam się na listę, mój pieseł ma się urodzić w listopadzie haha ciekawe czy mi się nie odwidzi [emoji848][emoji848][emoji848]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Zawsze chciałam psa albo kota ale sierści chyba bym nie zniosła [emoji848] choć ostatnio powiedziałam mojemu M, że nasz dom z pieskiem byłby pełniejszy i zapisałam się na listę, mój pieseł ma się urodzić w listopadzie haha ciekawe czy mi się nie odwidzi [emoji848][emoji848][emoji848]
marshia
@mickey* @magda1208 mi w ogole dość mocno włosy lecą. Brałam biotebal, wcieram jantar i dupa - wciąż lecą. Branie sterydu non stop tym bardziej odpada. Dzisas. Fenk ju ze jesteście
marzycielka81
Destino sliczny kocurek.
Dzol trzymam kciuki. A kotek piekny.
Bertha Twoja kocica tez piekna.
Wiecej nie nadrobie. Maz jutro odbiera wyniki dzisiejszego badania. Ja dzis z synkiem w domu.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Dzol trzymam kciuki. A kotek piekny.
Bertha Twoja kocica tez piekna.
Wiecej nie nadrobie. Maz jutro odbiera wyniki dzisiejszego badania. Ja dzis z synkiem w domu.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
bertha
Śliczny kotek!!@kas nast. wizyte mam miec w srode i wtedy rano zrobic bete, choc przez tydzien nie wydaje mi sie zeby tyle uroslo zeby robic usg.
@bertha 11 dpo. Sikanca robilam wczoraj, cien cienia po godzinie dopiero.... (bobo 25);
@marshia zastrzyk mialam w 12 dc, a od 15 dc biore encorton 10 i neoparin 0,6.
Ja bralam od ok. listopada'16 do ok. marca (20 albo 25 mg).Buzia jak ksiezyc ale nk spadly o 6%. Pozniej nie badalam....
Bertha ale koteł [emoji7][emoji7][emoji7] moj po kastracji niby mial sie uspokoic a taki szatan teraz wychodzi jakich malo [emoji23]
![]()
Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
O, na którym poziomie jesteś w Candy Crush? [emoji1] ja na 1396
A na avatarze była Suri, siostra Sisi

Śliczny![]()
To nasz zbujas - klasyka dachowca
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O, a jaka rasa?Cudne kotełki [emoji192]
Podziel się: