reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

1504720171-aaaaaa.jpeg

To nasz zbujas - klasyka dachowca

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 Kochana zleci moment i już będziesz na etapie urządzania. My działkę dostaliśmy w zasadzie otrzymałam ją w moje imieniny.Jesteście jeszcze młode wszystko przed wami.
@roxie123 Jaki macie metraż domku. Czasami mam wrażenie , że dom to taka "studnia bez dna"
@mickey* Mamy podobne reakcje organizmu mi również wypadają włosy . Pytałam Malinę o encorton moim przypadku jest na p.c.plemnikowe. NK to chyba mam największe
@dżoł @Destino Śliczne koty. Ja nigdy nie przepadałam za kotami.

@magda1208 oczywiście ,że to studnia bez dna :) w dom się całe życie pakuje pieniądze :) u nas ponad 200 m domek

Wysmarowałam się maścią wygrzewającą , piję ostatnią herbatkę dzisiaj , i o 22 zaczynam robić test ow zobaczę co się będzie działo do pon :p

@mala79 dzięki. No ja jeszcze pullowanych nie przerabiałam... teraz mi je chyba doktorek zleci..
@dżoł co ja widzę :) ale jazda.. No maleńka, niech szybuje teraz ta beta w górę!!!

Cudne kotełki [emoji192]
Zawsze chciałam psa albo kota ale sierści chyba bym nie zniosła [emoji848] choć ostatnio powiedziałam mojemu M, że nasz dom z pieskiem byłby pełniejszy i zapisałam się na listę, mój pieseł ma się urodzić w listopadzie haha ciekawe czy mi się nie odwidzi [emoji848][emoji848][emoji848]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Destino sliczny kocurek.

Dzol trzymam kciuki. A kotek piekny.

Bertha Twoja kocica tez piekna.

Wiecej nie nadrobie. Maz jutro odbiera wyniki dzisiejszego badania. Ja dzis z synkiem w domu.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@kas nast. wizyte mam miec w srode i wtedy rano zrobic bete, choc przez tydzien nie wydaje mi sie zeby tyle uroslo zeby robic usg.
@bertha 11 dpo. Sikanca robilam wczoraj, cien cienia po godzinie dopiero.... (bobo 25);
@marshia zastrzyk mialam w 12 dc, a od 15 dc biore encorton 10 i neoparin 0,6.
Ja bralam od ok. listopada'16 do ok. marca (20 albo 25 mg).Buzia jak ksiezyc ale nk spadly o 6%. Pozniej nie badalam....
Bertha ale koteł [emoji7][emoji7][emoji7] moj po kastracji niby mial sie uspokoic a taki szatan teraz wychodzi jakich malo [emoji23]
1504718893-aaaaaa.jpeg

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom
Śliczny kotek!!
O, na którym poziomie jesteś w Candy Crush? [emoji1] ja na 1396 :)

@matulkaa niezle ci idzie doganianie [emoji7]

@bertha pieknego masz kota. Tak sie ciagle mu przygladam. Nawet patrzylam jak byl na avatarze

@dzol twoj tez cudny.

Tylko moja kota zwyczajna.

A na avatarze była Suri, siostra Sisi :) Suri to moja największa miłość :) to ta z miski [emoji1]

1504727560-aaaaaa.jpeg

1504727589-aaaaaa.jpeg

1504727623-aaaaaa.jpeg

1504720171-aaaaaa.jpeg

To nasz zbujas - klasyka dachowca

Śliczny :):)

Cudne kotełki [emoji192]
Zawsze chciałam psa albo kota ale sierści chyba bym nie zniosła [emoji848] choć ostatnio powiedziałam mojemu M, że nasz dom z pieskiem byłby pełniejszy i zapisałam się na listę, mój pieseł ma się urodzić w listopadzie haha ciekawe czy mi się nie odwidzi [emoji848][emoji848][emoji848]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
O, a jaka rasa?

Do góry