reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia ja mojemu ginowi niby ufalam a i tak robilam wg podpowiedzi stad [emoji16]
Juz jak poszlam do niego to mialam liste lekow jakie potzrebuje a on pisal bez gadania [emoji5]
Mi po wcierce jantar jeszcze bardziej lecialy wlosy.

@magda1208 bo to jest studnia bez dna. Nawet jak jest urzadzony to zawsze jest cos do dokupienia,zrobienia.

@roxie123 duzy domek macie
Na ostatnia ciaze czekalam rok od straty ale teraz wiem ze wartl bylo.
Kochanie doczekasz sie i Ty [emoji8]

Sliczne te Wasze kotki [emoji5]
Ja sie boje nawet tych malutkich [emoji53]

reklama
@bertha to zdjecie ze slimakiem ekstra. Gdyby tam lezala moja kicia to slimak mialby przerabane. Ona na ogrodzie min 3 ofiary dziennie.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

O, chciałabym wytresować koty żeby walczyły ze ślimakami, bo to moja zmora na moich kilku metrach kwadratowych ogródka :)
Ale niestety - Suri, agresywność 0 :) śliniaczek bardzo chciał się przytulić do niej, ona nawet nie zareagowała ;)

@Liluli dziękuję [emoji8]

A ja z sis też mam kotka [emoji4]

1504729212-aaaaaa.jpeg

Gucio [emoji16][emoji7]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@bertha Śliczne kociaki
@Liluli Dokładnie tak jest wiem to z własnego doświadczenia, a jeszcze ogród do zrobienia i taras mamy go z dwóch stron .
@roxie123 Trochę tych metrów macie . Mój domek o wiele mniejszy 135m plus 35m balkon na piętrze wychodzi z sypialni i jest zadaszony.

Witam, dawno mnie tutaj nie było, ale chciałam zostawić wiadomość, może to komuś pomoże.. Nam się udało, mamy nareszcie swoje szczęście, synek:) Pozdrawiam wszystkie dzielne dziewczyny z tego forum.
Gratuluję syna, ja niestety nie kojarzę Twojej historii później dołączyłem, a mogłabyś napisać jak się udało tzn jaki zestaw leków i co było przyczyną strat?
GRATULACJE raz jeszcze.super że napisalas

Już wiem dlaczego mi sie tu tak podoba na grudniówkach jestem od przypadku . Kobiety z kotem w głowie czy może być coś lepszego hehe. Nie lubię kotów może dlatego ,że i ja charakterek mam jak stara kotka - często mam focha i miałczę ogona nie mam ( chyba)

@miromirka super że dotrwałas do szczęśliwego końca. Ucałuj malucha.

reklama
Do góry