reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 Kochana ja się buduję już trzeci rok miałam się wprowadzić w tym roku na wigilię jednak termin przesunął się na przyszły rok ze względu na inwestycje i obecną firmę którą mamy. Po za tym wszystko robimy za gotówkę tak aby nie brać kredytu lub wziąć jak najmniejszy. Powiedziałam sobie , że niech trwa to dłużej ale za to chcę mieć tak jak sobie to wymarzyłam. W przyszłym roku czeka mnie urządzanie to co każda kobieta kocha najbardziej.

Super. Uwielbiam ten etap :) chociaż samo projektowanie domu to tez cudowny moment :)

A zdradzisz w jakiej branży firmę macie? Ja coraz częściej myśle i tym żeby coś robić swojego choć jeszcze nie mam odwagi.. ale może na L4 w ciąży coś uda się ruszyć.

reklama
@dżoł życzę Ci z całego serca żeby tym razem było dobrze
@Porzeczka1234 ja dopiero wracam z Lodzi bo dziś pociągiem a on niestety dopiero 18.30
Spałam w tym hotelu PRL o którym mówiłaś i miałam radio Sniezka☺
Powiedz proszę kiedy po tych szczepieniach pojawiają się odczyny. Bo ja się tu przygotowałam na wielkie bable a póki co 0 reakcji
@bea25ta uwielbiam Twoje poczucie humoru!

@ dżoł ♡ i pięknie &&& [emoji4] przynajmniej wiesz ze nie ma problemu z zajściem [emoji4]super !
Też bym chciała tak szybko zajść w kolejna ciążę w sensie od ostatniego razu już 7 miesiecy mija :( eh
@magda1208 też wszystko robię jak marzyłam ale potrzebowaliśmy kredyt nie mamy własnej firmy M tylko pracuje więc na meble trzeba było wziąć 40tys ale przynajmniej zaraz będę u siebie :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@bertha Z tym projektowaniem to u nas ciężko należę do osób które mają ograniczoną wyobraźnię jakkolwiek to brzmi . Więc wspomagałam się projektantką , ale nie żałuję bo fajna dziewczyna a i efekt końcowy bardzo mi się podoba.
@roxie123 Kochan to nie duży kredyt . Uwierz mi , że czasami wolała bym być zatrudniona i mieć wszystko w nosie.
@Kwiatuszekk23 Niech maleństwo rośnie zdrowo.

Ostatnia edycja:
@dżoł oby beta pięknie rosła, na razie przesyłam
buziak6.gif

@kas90 śliczne to łóżeczko wybraliście, mnie też się marzą białe mebelki :)
@Destino oj gonię was ale jakoś dogonić nie mogę :)
@Kwiatuszekk23 bardzo się cieszę, że maleństwo zdrowo rośnie, powodzenia na badaniach prenatalnych :)
@agatush ładowarka obowiązkowa i relacja live ze szpitala :)
@roxie123 a może ta choroba pomoże, organizm będzie zwalczał choróbsko a kropeczka będzie miała się szansę pięknie zagnieździć :)
@iveo u mnie odczyn pojawił się wieczorem w dniu szczepienia i nie chciał zniknąć tak przez trzy tygodnie. Na kolejne jechałam jeszcze ze śladami poprzedniego ;) wrzucałam kiedyś na forum zdjęcie moich wulkanów

@bertha Z tym projektowaniem to u nas ciężko należę do osób które mają ograniczoną wyobraźnię jakkolwiek to brzmi . Więc wspomagałam się projektantką , ale nie żałuję bo fajna dziewczyna a i efekt końcowy bardzo mi się podoba.
@roxie123 Kochan to nie duży kredyt . Uwierz mi , że czasami wolała bym być zatrudniona i mieć wszystko w nosie.

Ja tez będę chciała z projektantka/tem projektować dom :) to będzie cudowne! :) nie mogę się doczekać!

Pozdrawiamy z Sisi :)

1504717559-aaaaaa.jpeg

@bertha Śliczny kociak. Ja chciałam być pewna , że wszytko jest w odpowiednim miejscu po za tym projekt pozwolił na odpowiedni dobór i rozmieszczenie oświetlenia i mebli dobranie form i co najważniejsze ścian a w zasadzie tego jaki kolor materiał czy struktura.
@roxie123 Wiem ponieważ sami zapracowaliśmy na to co w tej chwili osiągnęliśmy.

@magda1208 no nie duży , ale chcieliśmy na już więc wiesz tak ciężko samemu wyciągnąć :) spłaci się :)
@matulkaa oby tak było , ale nie skupiam się na tym :) jak na razie marzę żeby przestało mi urywać nos :D a jak samopoczucie u Ciebie ?
@bertha niezła kicia :D widać po spojrzeniu charakterek ma :p

To totalny leniuch przytulacz :D spojrzenie usypiające [emoji1]

reklama
@dżoł no no.... nic nie mówię tylko zaciskam kciuki bardzo bardzo mocno

@bea25ta też mam już trudności z podskoczeniem haha czuję się ciężka jak kulka tzn mały słonik

@iveo tak miałam to radio a łazienkę miałaś czystą??? Ja te odczyny miałam tak na drugi dzień ale jak nie czujesz górek jak przejedziesz po ręce to może nic nie bedziesz miała.

@bertha nie lubię zbyt kotów ale twoja sisi jest niezła i kota @dżoł

@magda1208 @roxie123 gratki domów też bym chciał może kiedyś

Do góry