reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 Kochana ja się buduję już trzeci rok miałam się wprowadzić w tym roku na wigilię jednak termin przesunął się na przyszły rok ze względu na inwestycje i obecną firmę którą mamy. Po za tym wszystko robimy za gotówkę tak aby nie brać kredytu lub wziąć jak najmniejszy. Powiedziałam sobie , że niech trwa to dłużej ale za to chcę mieć tak jak sobie to wymarzyłam. W przyszłym roku czeka mnie urządzanie to co każda kobieta kocha najbardziej.

Super. Uwielbiam ten etap :) chociaż samo projektowanie domu to tez cudowny moment :)

A zdradzisz w jakiej branży firmę macie? Ja coraz częściej myśle i tym żeby coś robić swojego choć jeszcze nie mam odwagi.. ale może na L4 w ciąży coś uda się ruszyć.

reklama
@dżoł życzę Ci z całego serca żeby tym razem było dobrze
@Porzeczka1234 ja dopiero wracam z Lodzi bo dziś pociągiem a on niestety dopiero 18.30
Spałam w tym hotelu PRL o którym mówiłaś i miałam radio Sniezka☺
Powiedz proszę kiedy po tych szczepieniach pojawiają się odczyny. Bo ja się tu przygotowałam na wielkie bable a póki co 0 reakcji
@bea25ta uwielbiam Twoje poczucie humoru!

@ dżoł ♡ i pięknie &&& [emoji4] przynajmniej wiesz ze nie ma problemu z zajściem [emoji4]super !
Też bym chciała tak szybko zajść w kolejna ciążę w sensie od ostatniego razu już 7 miesiecy mija :( eh
@magda1208 też wszystko robię jak marzyłam ale potrzebowaliśmy kredyt nie mamy własnej firmy M tylko pracuje więc na meble trzeba było wziąć 40tys ale przynajmniej zaraz będę u siebie :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@bertha Z tym projektowaniem to u nas ciężko należę do osób które mają ograniczoną wyobraźnię jakkolwiek to brzmi . Więc wspomagałam się projektantką , ale nie żałuję bo fajna dziewczyna a i efekt końcowy bardzo mi się podoba.
@roxie123 Kochan to nie duży kredyt . Uwierz mi , że czasami wolała bym być zatrudniona i mieć wszystko w nosie.
@Kwiatuszekk23 Niech maleństwo rośnie zdrowo.

Ostatnia edycja:
@dżoł oby beta pięknie rosła, na razie przesyłam
buziak6.gif

@kas90 śliczne to łóżeczko wybraliście, mnie też się marzą białe mebelki :)
@Destino oj gonię was ale jakoś dogonić nie mogę :)
@Kwiatuszekk23 bardzo się cieszę, że maleństwo zdrowo rośnie, powodzenia na badaniach prenatalnych :)
@agatush ładowarka obowiązkowa i relacja live ze szpitala :)
@roxie123 a może ta choroba pomoże, organizm będzie zwalczał choróbsko a kropeczka będzie miała się szansę pięknie zagnieździć :)
@iveo u mnie odczyn pojawił się wieczorem w dniu szczepienia i nie chciał zniknąć tak przez trzy tygodnie. Na kolejne jechałam jeszcze ze śladami poprzedniego ;) wrzucałam kiedyś na forum zdjęcie moich wulkanów

@bertha Z tym projektowaniem to u nas ciężko należę do osób które mają ograniczoną wyobraźnię jakkolwiek to brzmi . Więc wspomagałam się projektantką , ale nie żałuję bo fajna dziewczyna a i efekt końcowy bardzo mi się podoba.
@roxie123 Kochan to nie duży kredyt . Uwierz mi , że czasami wolała bym być zatrudniona i mieć wszystko w nosie.

Ja tez będę chciała z projektantka/tem projektować dom :) to będzie cudowne! :) nie mogę się doczekać!

Pozdrawiamy z Sisi :)

1504717559-aaaaaa.jpeg

@bertha Śliczny kociak. Ja chciałam być pewna , że wszytko jest w odpowiednim miejscu po za tym projekt pozwolił na odpowiedni dobór i rozmieszczenie oświetlenia i mebli dobranie form i co najważniejsze ścian a w zasadzie tego jaki kolor materiał czy struktura.
@roxie123 Wiem ponieważ sami zapracowaliśmy na to co w tej chwili osiągnęliśmy.

@magda1208 no nie duży , ale chcieliśmy na już więc wiesz tak ciężko samemu wyciągnąć :) spłaci się :)
@matulkaa oby tak było , ale nie skupiam się na tym :) jak na razie marzę żeby przestało mi urywać nos :D a jak samopoczucie u Ciebie ?
@bertha niezła kicia :D widać po spojrzeniu charakterek ma :p

To totalny leniuch przytulacz :D spojrzenie usypiające [emoji1]

reklama
@dżoł no no.... nic nie mówię tylko zaciskam kciuki bardzo bardzo mocno

@bea25ta też mam już trudności z podskoczeniem haha czuję się ciężka jak kulka tzn mały słonik

@iveo tak miałam to radio a łazienkę miałaś czystą??? Ja te odczyny miałam tak na drugi dzień ale jak nie czujesz górek jak przejedziesz po ręce to może nic nie bedziesz miała.

@bertha nie lubię zbyt kotów ale twoja sisi jest niezła i kota @dżoł

@magda1208 @roxie123 gratki domów też bym chciał może kiedyś

Do góry