reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@iveo tego się 3 mam , że tak faktycznie jest
@pixi.nova no schodzi się , bo mój M sam praktycznie wszystko po kolei robi więc nie podgonimy ;/
@Destino na początku dzidzi i tak jest przy rodzicach :) na razie zajęłam myśli meblowaniem ... i kibicowaniem tutaj na forum :D ze mną jak będzie tak będzie...jak to mówią ...co komu pisane

reklama
@Destino ciuszki w tesco przecena jest tego masa ale muszę męża kartę zabrać :)

@pixi.nova uda się musi trzeba wierzyć to samo @roxie123 zero smutków na każdą przyjdzie kolej wierzymy i modlimy się :*

@kas90 fajne łóżeczko ja też mam wybrane ale muszę zamówić pewnie za tydzień pojedziemy

@iveo wiem , ze leczenie u maliny i cała ta oprawa czasem przytłacza to jeżdżenie itd ale ja też wierzę , że jego wiedza daje szanse na macierzyństwo rozmawia z człowiekiem w taki sposób, że myślisz uda się nie wiem jak to opisać to jest chyba to co tracimy po kilku stratach nadzieja. Kochana jak sie czujesz dojechałaś?

@agatush powiedz lekarzowi zeby ci dał oxy na wywołanie jutro , my po takich doświadczeniach to zawsze patrzą innym milszym okiem.

Wiecie jak teraz miałam iść do szpitala 200 km od domu to bunt a późno pomyślałam, że przecież ona jest najważniejsza i tak trzeba myśleć w pierwszą noc uświadomiłam sobie, że mogę leżeć do porodu byle rosła zdrowa więc my mamy tak mamy i ty @agatush jak już będziesz w szpitalu pomyślisz a niech to huśt będę siedzieć ile trzeba weź ładowarkę :D

@Destino ciuszki w tesco przecena jest tego masa ale muszę męża kartę zabrać :)

@pixi.nova uda się musi trzeba wierzyć to samo @roxie123 zero smutków na każdą przyjdzie kolej wierzymy i modlimy się :*

@kas90 fajne łóżeczko ja też mam wybrane ale muszę zamówić pewnie za tydzień pojedziemy

@iveo wiem , ze leczenie u maliny i cała ta oprawa czasem przytłacza to jeżdżenie itd ale ja też wierzę , że jego wiedza daje szanse na macierzyństwo rozmawia z człowiekiem w taki sposób, że myślisz uda się nie wiem jak to opisać to jest chyba to co tracimy po kilku stratach nadzieja. Kochana jak sie czujesz dojechałaś?

@agatush powiedz lekarzowi zeby ci dał oxy na wywołanie jutro , my po takich doświadczeniach to zawsze patrzą innym milszym okiem.

Wiecie jak teraz miałam iść do szpitala 200 km od domu to bunt a późno pomyślałam, że przecież ona jest najważniejsza i tak trzeba myśleć w pierwszą noc uświadomiłam sobie, że mogę leżeć do porodu byle rosła zdrowa więc my mamy tak mamy i ty @agatush jak już będziesz w szpitalu pomyślisz a niech to huśt będę siedzieć ile trzeba weź ładowarkę :D

Oczywiście, że wezmę ładowarkę :p a co ja mam tam innego robić niż Was czytać :p
Niestety nie wiem czy tak chętnie podadzą mi tą oxy.... mam jeden procent nadziei, że może jeszcze zacznie się dziać coś dzisiaj w nocy i rzeczywiście pojade ale prosto na porodówkę :p takie marzenie ściętej głowy ;)

Tyle stron , ze ciężko to wszystko ogarnąć .
@Funia90 Dziękuję kochana , że pytasz w tym miesiącu odpuściłam starania . nie odstawiłam całkowicie metyli tylko ograniczyłam ich ilość .Potrzebowałam chwili wytchnienia i odpoczynku .
W poniedziałek mam wizytę u mojej ginekolog .
Dzisiaj połączyłam przyjemne z pożytecznym poszłam na grzybobranie.
Niech w końcu komuś się uda bo jakaś mała stagnacja wśród staraczek.
Chciała bym bardzo tak jak większość z nas doświadczyć tego uczucia na razie tylko ukradkiem spoglądam na witrynki z dziecięcymi ubrankami .
Cieszę się , że tylu z was już się udało , pomimo lęku który nam towarzyszy dostrzegam, że wiele z was odczuwa radość a my razem z wami.

Ostatnia edycja:
@magda1208 dziekuje za wywolanie [emoji8]
W zwiazku z tym ze dzis powinnam zrobic ostatni zastrzyk wczoraj o 17 zrobilam bete : 3,7, dzis powtorzylam o 10: 6,5. Poszlam do gina po recepty ( encortonu nigdy dość [emoji23]). Dzis 24dc/28. Narazie sie nie podniecam. Mam przyjsc za tydzien.
Pixi ja z 4 razy, nigdy nie poszlam na grupe. Moze kiedys jak doczekam [emoji173]️albo i pozniej.
Co do sauny to moj byl w sierpniu...
Agatush trzymam kciuki [emoji8]
Funia ciiiiiii [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@agatush ladowarka obowiazkowa[emoji4]

@magda1208 dobrze ,ze dalas sobie czas na wytchnienie skoro go potrzebowalas[emoji5]a teraz bedzie nowy cykl i oby sie udalo,licze na kilka goli u staraczek[emoji5]

@dżoł fiu ,fiu moje ciche gratulacje juz masz,a teraz zamykam buzke na klodke i bede ciuchutko jak myszka[emoji8][emoji7]

reklama
@magda1208 dziekuje za wywolanie [emoji8]
W zwiazku z tym ze dzis powinnam zrobic ostatni zastrzyk wczoraj o 17 zrobilam bete : 3,7, dzis powtorzylam o 10: 6,5. Poszlam do gina po recepty ( encortonu nigdy dość [emoji23]). Dzis 24dc/28. Narazie sie nie podniecam. Mam przyjsc za tydzien.
Pixi ja z 4 razy, nigdy nie poszlam na grupe. Moze kiedys jak doczekam [emoji173]️albo i pozniej.
Co do sauny to moj byl w sierpniu...
Agatush trzymam kciuki [emoji8]
Funia ciiiiiii [emoji6]

Wow Wow Wow!!!! A który to dpo???
A robiłaś może sikanca żeby sprawdzić czy taka betę już wykryje?

No to brzuszek Susany - piękna piłeczka - chyba przejęty :)

Do góry