reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@iveo tego się 3 mam , że tak faktycznie jest
@pixi.nova no schodzi się , bo mój M sam praktycznie wszystko po kolei robi więc nie podgonimy ;/
@Destino na początku dzidzi i tak jest przy rodzicach :) na razie zajęłam myśli meblowaniem ... i kibicowaniem tutaj na forum :D ze mną jak będzie tak będzie...jak to mówią ...co komu pisane

reklama
@Destino ciuszki w tesco przecena jest tego masa ale muszę męża kartę zabrać :)

@pixi.nova uda się musi trzeba wierzyć to samo @roxie123 zero smutków na każdą przyjdzie kolej wierzymy i modlimy się :*

@kas90 fajne łóżeczko ja też mam wybrane ale muszę zamówić pewnie za tydzień pojedziemy

@iveo wiem , ze leczenie u maliny i cała ta oprawa czasem przytłacza to jeżdżenie itd ale ja też wierzę , że jego wiedza daje szanse na macierzyństwo rozmawia z człowiekiem w taki sposób, że myślisz uda się nie wiem jak to opisać to jest chyba to co tracimy po kilku stratach nadzieja. Kochana jak sie czujesz dojechałaś?

@agatush powiedz lekarzowi zeby ci dał oxy na wywołanie jutro , my po takich doświadczeniach to zawsze patrzą innym milszym okiem.

Wiecie jak teraz miałam iść do szpitala 200 km od domu to bunt a późno pomyślałam, że przecież ona jest najważniejsza i tak trzeba myśleć w pierwszą noc uświadomiłam sobie, że mogę leżeć do porodu byle rosła zdrowa więc my mamy tak mamy i ty @agatush jak już będziesz w szpitalu pomyślisz a niech to huśt będę siedzieć ile trzeba weź ładowarkę :D

@Destino ciuszki w tesco przecena jest tego masa ale muszę męża kartę zabrać :)

@pixi.nova uda się musi trzeba wierzyć to samo @roxie123 zero smutków na każdą przyjdzie kolej wierzymy i modlimy się :*

@kas90 fajne łóżeczko ja też mam wybrane ale muszę zamówić pewnie za tydzień pojedziemy

@iveo wiem , ze leczenie u maliny i cała ta oprawa czasem przytłacza to jeżdżenie itd ale ja też wierzę , że jego wiedza daje szanse na macierzyństwo rozmawia z człowiekiem w taki sposób, że myślisz uda się nie wiem jak to opisać to jest chyba to co tracimy po kilku stratach nadzieja. Kochana jak sie czujesz dojechałaś?

@agatush powiedz lekarzowi zeby ci dał oxy na wywołanie jutro , my po takich doświadczeniach to zawsze patrzą innym milszym okiem.

Wiecie jak teraz miałam iść do szpitala 200 km od domu to bunt a późno pomyślałam, że przecież ona jest najważniejsza i tak trzeba myśleć w pierwszą noc uświadomiłam sobie, że mogę leżeć do porodu byle rosła zdrowa więc my mamy tak mamy i ty @agatush jak już będziesz w szpitalu pomyślisz a niech to huśt będę siedzieć ile trzeba weź ładowarkę :D

Oczywiście, że wezmę ładowarkę :p a co ja mam tam innego robić niż Was czytać :p
Niestety nie wiem czy tak chętnie podadzą mi tą oxy.... mam jeden procent nadziei, że może jeszcze zacznie się dziać coś dzisiaj w nocy i rzeczywiście pojade ale prosto na porodówkę :p takie marzenie ściętej głowy ;)

Tyle stron , ze ciężko to wszystko ogarnąć .
@Funia90 Dziękuję kochana , że pytasz w tym miesiącu odpuściłam starania . nie odstawiłam całkowicie metyli tylko ograniczyłam ich ilość .Potrzebowałam chwili wytchnienia i odpoczynku .
W poniedziałek mam wizytę u mojej ginekolog .
Dzisiaj połączyłam przyjemne z pożytecznym poszłam na grzybobranie.
Niech w końcu komuś się uda bo jakaś mała stagnacja wśród staraczek.
Chciała bym bardzo tak jak większość z nas doświadczyć tego uczucia na razie tylko ukradkiem spoglądam na witrynki z dziecięcymi ubrankami .
Cieszę się , że tylu z was już się udało , pomimo lęku który nam towarzyszy dostrzegam, że wiele z was odczuwa radość a my razem z wami.

Ostatnia edycja:
@magda1208 dziekuje za wywolanie [emoji8]
W zwiazku z tym ze dzis powinnam zrobic ostatni zastrzyk wczoraj o 17 zrobilam bete : 3,7, dzis powtorzylam o 10: 6,5. Poszlam do gina po recepty ( encortonu nigdy dość [emoji23]). Dzis 24dc/28. Narazie sie nie podniecam. Mam przyjsc za tydzien.
Pixi ja z 4 razy, nigdy nie poszlam na grupe. Moze kiedys jak doczekam [emoji173]️albo i pozniej.
Co do sauny to moj byl w sierpniu...
Agatush trzymam kciuki [emoji8]
Funia ciiiiiii [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@agatush ladowarka obowiazkowa[emoji4]

@magda1208 dobrze ,ze dalas sobie czas na wytchnienie skoro go potrzebowalas[emoji5]a teraz bedzie nowy cykl i oby sie udalo,licze na kilka goli u staraczek[emoji5]

@dżoł fiu ,fiu moje ciche gratulacje juz masz,a teraz zamykam buzke na klodke i bede ciuchutko jak myszka[emoji8][emoji7]

reklama
@magda1208 dziekuje za wywolanie [emoji8]
W zwiazku z tym ze dzis powinnam zrobic ostatni zastrzyk wczoraj o 17 zrobilam bete : 3,7, dzis powtorzylam o 10: 6,5. Poszlam do gina po recepty ( encortonu nigdy dość [emoji23]). Dzis 24dc/28. Narazie sie nie podniecam. Mam przyjsc za tydzien.
Pixi ja z 4 razy, nigdy nie poszlam na grupe. Moze kiedys jak doczekam [emoji173]️albo i pozniej.
Co do sauny to moj byl w sierpniu...
Agatush trzymam kciuki [emoji8]
Funia ciiiiiii [emoji6]

Wow Wow Wow!!!! A który to dpo???
A robiłaś może sikanca żeby sprawdzić czy taka betę już wykryje?

No to brzuszek Susany - piękna piłeczka - chyba przejęty :)

Do góry