reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@betrtha mi allegrowski test wykryl dopiero bete ok 40,ale sklepowe na pewno szybciej[emoji4]

@pixi.nova moze tak byc bo w sumie jakos na koniec przyszlego roku planuje starania [emoji4]ojej czyli ,ze za nieco ponad rok bede testowac [emoji848][emoji848][emoji848]i znow te stresy[emoji4]
Swoja ciaza zawsze siw dluzy[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@magda1208 dziekuje za wywolanie
emoji8.png

W zwiazku z tym ze dzis powinnam zrobic ostatni zastrzyk wczoraj o 17 zrobilam bete : 3,7, dzis powtorzylam o 10: 6,5. Poszlam do gina po recepty ( encortonu nigdy dość
emoji23.png
). Dzis 24dc/28. Narazie sie nie podniecam. Mam przyjsc za tydzien.
Pixi ja z 4 razy, nigdy nie poszlam na grupe. Moze kiedys jak doczekam
emoji173.png
️albo i pozniej.
Co do sauny to moj byl w sierpniu...
Agatush trzymam kciuki
emoji8.png

Funia ciiiiiii
emoji6.png

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja też od takiej bety zaczynałam wiec trzymam mocno kciuki :*

A uzupełnicie mi listę? Te z was oczywiście, które już chcą :)
Bo dziewczyny aż przebieraja nóżkami na wolne brzuszki i muszą widzieć jaka jest perspektywa
Link do: Ciaza po poronieniu- lista oczekujących mam

reklama
@roxie123 Kochana ja się buduję już trzeci rok miałam się wprowadzić w tym roku na wigilię jednak termin przesunął się na przyszły rok ze względu na inwestycje i obecną firmę którą mamy. Po za tym wszystko robimy za gotówkę tak aby nie brać kredytu lub wziąć jak najmniejszy. Powiedziałam sobie , że niech trwa to dłużej ale za to chcę mieć tak jak sobie to wymarzyłam. W przyszłym roku czeka mnie urządzanie to co każda kobieta kocha najbardziej.
@dżoł W końcu przerwiesz tą stagnację wśród staraczek.

Ostatnia edycja:
Do góry