reklama
7Martynka88
Fanka BB :)
pixi.nova
Funia90
@betrtha mi allegrowski test wykryl dopiero bete ok 40,ale sklepowe na pewno szybciej[emoji4]
@pixi.nova moze tak byc bo w sumie jakos na koniec przyszlego roku planuje starania [emoji4]ojej czyli ,ze za nieco ponad rok bede testowac [emoji848][emoji848][emoji848]i znow te stresy[emoji4]
Swoja ciaza zawsze siw dluzy[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@pixi.nova moze tak byc bo w sumie jakos na koniec przyszlego roku planuje starania [emoji4]ojej czyli ,ze za nieco ponad rok bede testowac [emoji848][emoji848][emoji848]i znow te stresy[emoji4]
Swoja ciaza zawsze siw dluzy[emoji4]
Ja też od takiej bety zaczynałam wiec trzymam mocno kciuki :*@magda1208 dziekuje za wywolanie
W zwiazku z tym ze dzis powinnam zrobic ostatni zastrzyk wczoraj o 17 zrobilam bete : 3,7, dzis powtorzylam o 10: 6,5. Poszlam do gina po recepty ( encortonu nigdy dość). Dzis 24dc/28. Narazie sie nie podniecam. Mam przyjsc za tydzien.
Pixi ja z 4 razy, nigdy nie poszlam na grupe. Moze kiedys jak doczekam️albo i pozniej.
Co do sauny to moj byl w sierpniu...
Agatush trzymam kciuki
Funia ciiiiiii
A uzupełnicie mi listę? Te z was oczywiście, które już chcą ♡
Bo dziewczyny aż przebieraja nóżkami na wolne brzuszki i muszą widzieć jaka jest perspektywa
Link do: Ciaza po poronieniu- lista oczekujących mam
reklama
magda1208
@roxie123 Kochana ja się buduję już trzeci rok miałam się wprowadzić w tym roku na wigilię jednak termin przesunął się na przyszły rok ze względu na inwestycje i obecną firmę którą mamy. Po za tym wszystko robimy za gotówkę tak aby nie brać kredytu lub wziąć jak najmniejszy. Powiedziałam sobie , że niech trwa to dłużej ale za to chcę mieć tak jak sobie to wymarzyłam. W przyszłym roku czeka mnie urządzanie to co każda kobieta kocha najbardziej.
@dżoł W końcu przerwiesz tą stagnację wśród staraczek.
@dżoł W końcu przerwiesz tą stagnację wśród staraczek.
Ostatnia edycja:
Podziel się: