reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Mam pytanko do dziewczyn leczących się u Maliny zastanawiam się nad szczepieniem od dawcy dzwonilam do gynemedy juz i prof powiedzial ze jesli jest sytuacja w ktorej M nie moze przyjechac rano oddac krwi to spokojnie moge doszczepic sie tylko z krwi dawcy zawsze mialam mąż plus pullowane nie wiem czy to moze mi zaszkodzic moze lepiej poczekac ten miesiac na męza ale juz powinnam się doszczepic poradzcie cos

@bobasek1990 ja miałam 4 pullowane i po nich mi się podniósł mrl a od męża stało w miejscu więc myślę , że śmiało możesz się doszczepiać

@kas90 ja też do wszystkiego nabiał zaczynam dzień od szklanki mleka serów nakupiliśmy w sobotę a jeśli chodzi o batoniki tzn slodycze kupiłam takie batoniki twarogowe bardzo dobre polecam. Kasiu myślę, że siebie chyba upasiemy ale dobrze by było jak by małe też skorzystały ❤

@Destino gratulacje

@marshia trzymam kciuki za jaja

@agatush jak u Ciebie sytuacja?

@pixi.nova @bea25ta @matulkaa jak u was???

@Funia90 where are you?

Staraczki @magda1208 @roxie123 trzymam kciuki

@bertha przyznaj się jak miska?? Uwielbiam twój pozytywny charakter. W tym cyklu stymulacja ??? Trzymam kciuki

Mało piszę bo praktycznie cały czas śpimy z mężem musimy odespać stres juz jest lepiej nie chodzę jak lunatyk koło tygodnia i dojdę do siebie ogarnę dom, pranie itd a muszę się za wyprawkę wziąść

Ostatnia edycja:
Porzeczka, miska pierwsza klasa!! Luksus [emoji23] dupencja miała miejsce godne królowej

Jak tylko przyjdzie @ to zaczynam antykoncepcję i w 20dc wizyta startowa gdzie dostanę gonapeptyl i rozpiskę stymulacji :)

Nafoczka, podbij tam stolyce!! ;)

@Porzeczka1234 dziękuję za odp mam nadzieje ze i u mnie podniesie. Moze wrescie cos zaskoczy :)za tydzien wizyta w poznaniu gdzie chce zrobic hsg i nie wiem czy powiedziec lekarzowi ze dluzej się staramy bo po 5 cyklach moze mi powiedziec ze za wczesnie i zeby probowac dalej

@bobasek1990 ja miałam 4 pullowane i po nich mi się podniósł mrl a od męża stało w miejscu więc myślę , że śmiało możesz się doszczepiać

@kas90 ja też do wszystkiego nabiał zaczynam dzień od szklanki mleka serów nakupiliśmy w sobotę a jeśli chodzi o batoniki tzn slodycze kupiłam takie batoniki twarogowe bardzo dobre polecam. Kasiu myślę, że siebie chyba upasiemy ale dobrze by było jak by małe też skorzystały [emoji173]

@Destino gratulacje

@marshia trzymam kciuki za jaja

@agatush jak u Ciebie sytuacja?

@pixi.nova @bea25ta @matulkaa jak u was???

@Funia90 where are you?

Staraczki @magda1208 @roxie123 trzymam kciuki

@bertha przyznaj się jak miska?? Uwielbiam twój pozytywny charakter. W tym cyklu stymulacja ??? Trzymam kciuki

Mało piszę bo praktycznie cały czas śpimy z mężem musimy odespać stres juz jest lepiej nie chodzę jak lunatyk koło tygodnia i dojdę do siebie ogarnę dom, pranie itd a muszę się za wyprawkę wziąść
Porzeczka1234 u mnie cisza :-( i nie będę kłamać ale mnie to dobija :-( wiem że najważniejsze żeby z Michaska było ok... Ale wizja leżenia w szpitalu po terminie.... Jeszcze boję się ze mnie nie przyjmą tam gdzie chce rodzić.... Generalnie źle mi ostatnio więc czytam Was regularnie ale siedzę w krzakach :-*

reklama
@agatush kotek ty nie siedź w krzakach tylko spaceruj a męża to najlepiej w krzaki zaciągnij na bara bara wtedy może ruszy bo trzeba szyjkę rozmasować aaa i niech kończy w Tobie. Działa mówię Ci.

@Liluli podjęłam decyzję. Łazienki na korytarzu nie wytrzymam. Mam obawy że po wielkich trudach zwlokę się z łóżka a łazienka będzie zajęta :no: Wybieram ProF chyba że jeszcze mój łeb mnie zaskoczy i zmienię zdanie,

Wczoraj zostałam wykorzystana przez męża mego (a może ja go wykorzystałam?? - nieważne ) było miło ale już nie wiem czy się zdecyduję chyba że na takie szybkie numerki przed samym porodem. Brzuch mi się napinał ,nie mogłam się obrócić tak bolało.

@bertha mam nadzieję że zaskoczysz wszystkich i stymulacji nie bedziesz musiała mieć.

P.S W poranki takie jak dzisiaj próbuję poczytać mamę ginekolog o wpisie ze stratą dziecka i wiecie co? Nie dam rady . Nie przez łzy , przez to że już tyle razy byłam po stracie swojej i Waszej ,że już mam dość. Chcę patrzeć na historie ze szczęśliwym zakończeniem dlatego zostaję Tu . My wiemy że ciąża to nie tylko szybki numerek i rosnący potem brzuch i płaczące dziecko. Wiemy jak często to są łzy , strach, krew a z zakończeniem różnie bywa. Dlatego kilka razy dziennie zaglądam tutaj i patrzę na Wasze /Nasze szczęśliwe drogi z górkami lub czystą prostą i doceniam to ,że tu trafiłam. dostalam wsparcie , kopa w dupe i parłam do przodu.
Ot taka poranna refleksja. to teraz pytam komu dac kopa??

Pozdrawiam miłego dnia kochane.

Ostatnia edycja:
Do góry