reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Destino, to póki co chyba tylko u Ciebie zapowiada się siuraczek :D gratulacje:*

@bertha, padłam z tą miską :D

Dziewczyny, większosci waszych mądrych postów nie rozumiem :D

My dziś wydaliśmy masę kasy w Ikei i Smyku. Ileż dziecko kosztuje :D

reklama
Ja biorę ovarin od grudnia. Nie wiem czy coś pomaga czy nie.W tym cyklu owulki nie było...mam nadzieję,że to jednorazowa sprawa. Akurat skończyło mi się opakowanie,może teraz kupię co innego.. Wiem,że jest też miovarin obok ovarinu,infolicu i inofemu. Który najlepszy?
nie wiem...mam IO,PCOS,hiperprolaktynemię i lekką nt. Poziom allo mrl powinien być wyższy niż 40? A komórek nk niższy niż...? Mam zbadać jeszcze jakiś haplotyp Kir i test cytoksyczny. Wiecie co to za badania? To te cytokiny?
Parę postow wyżej ktoś pisał o tym.to test lct? Czyli badania pod szczepienia.jesli jest ujemny-to szczepienie wchodzi w grę.jesli pozytywny-to albo sie nie szczepić,albo szczepienia pullowane.

Ostatnia edycja:
@marshia, dzisiaj planuje testować miskę :p

Ilis, test cytotoksyczny to chyba ten LCT - krew oddajesz ty i partner. Pokazuje czy partner może być dawca krwi przy szczepieniach.
A kir'y pokazują które Kiry masz a których nie i jaki masz genotyp kir.
Test CBA to ocena cytokin. To jest co innego niż test cytotoksyczny.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@kas90 co tam fajnego pokupowaliscie[emoji4]kosztuje i to minimum do 18 roku zycia[emoji5]
Ja z wyprawka chce sie zamknac w grudniu przed Swietami i zeby nie kupowac wszystkiego na raz to gdzies od pazdziernika musze zaczac[emoji4]

Dziewczyny padalam wczoraj o 21 ale nie dziwie sie skoro pol dnia sprzatalam a lazienka i tak jeszcze zostala [emoji53]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

IMG_2957.jpg

Załączniki

• IMG_2957.jpg
    IMG_2957.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 525
Babki u mnie kosmos (nie pamiętam już kiedy tak miałam) wymódlcie mi @ bo oszaleję.
Brzuszysko mam jak w 4mies taka jestem wzdęta a cycki to mi za chwilę eksplodują (nawet to miłe że są większe ale nie da się ich dotknąć :( ) Oczywiście chodzę po domu jak chmura gradowa i nie radzę sobie sama ze sobą! Grrr.. 41 dc .
Brzuszysko boli rano i wieczorem - juz miałam nadzieję na poranna @ :(

Tak przy badaniu ALLO- MLR i teście cytotoksycznym trzeba oddać krew z mężem.

@Beciiia-87 a kontaktowałaś się ze swoim ginem ile jeszcze masz czekać? Może warto wziąć już duphaston? A potem w nowym cyklu badania hormonow, które uzna za przydatne w Twoim przypadku. Bo taka przerwa to jyz zdecydowanie nieprawidłowość

reklama
Do góry