mała79
Fanka BB :)
@edloteh a skąd ta wiedza ze Inofem ma wysokie IG? ale tak sobie myślę ze wystarczy zagryź orzechami i będzie mieć średi jeżeli oczywiście to sprawdzone info. Na dniach kończę leki,robię z tydzień przerwy i piszę do docenta o skierowanie na szczczepienie pullowane...nic już nie sprawdzam już ponad rok minął od mojej przygody z immunologią.to moje ostatnie starcie....
@Ilis91 test cytotoksyczny to test LCT sprawdzasz nim czy nie jesteś uczulona na wyilozowane limfocyty partnera, jeżeli wyjdzie dodatni nie ma sensu brać szczepień męzowych bo nic to nie da a moze nawet pogorszyć (i to znaczy ze jesteś uczulona) wyniki jak było w moim przypadku..jego wynik świadczy również o stopniu agresywności organizmu
@magda1208 jaTobie też kibicuję
Witam się i ja w ten pochmurny jesienny dzień, ps. nie cierpię takiej aury (deprecha)
@Ilis91 test cytotoksyczny to test LCT sprawdzasz nim czy nie jesteś uczulona na wyilozowane limfocyty partnera, jeżeli wyjdzie dodatni nie ma sensu brać szczepień męzowych bo nic to nie da a moze nawet pogorszyć (i to znaczy ze jesteś uczulona) wyniki jak było w moim przypadku..jego wynik świadczy również o stopniu agresywności organizmu
@magda1208 jaTobie też kibicuję
Witam się i ja w ten pochmurny jesienny dzień, ps. nie cierpię takiej aury (deprecha)