reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny wczoraj wieczorem wrocilismy. Napisalyscie wiele stron. Przepraszam Was nie nadrobie. Korzystamy z pieknej pogody na dzialce u rodzicow. Wlasciwie zarzucilam wszystko poza mierzeniem i witaminami. Dieta bezglutenowa poszla na spacer. Jedna z Was pisalam o piwie dziki sad. Pycha uwielbiam. Nowe odkrycie. Piwo gryczane z miodem.

Bea25ta wspaniale wiesci.

Porzeczka1234 trzymam mocno kciuki.

Kwiatuszek trzymam kciuki.

Napiszcie co u Was sie w tym czasie wydarzylo. Buziaki.

Tak pieknie bylo

1504182885-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 kciuki za Was zacisniete [emoji110][emoji110]
To napewno blad pomiaru i wszystko jest dobrze [emoji8][emoji8]

@bea25ta super ze wszystko dobrze [emoji18]
Imie dla coreczki macie wybrane?

Tak wybrane , Filipek dał się przekonać :p Nasza Gabrysia dziś waży 859g. Chciał Jagode też ślicznie ,ale nie wyobrażałam sobie dorosłej Jagody a @susana kiedyś napisała że je kanapkę z jagodą :szok: więc musiłay zmiany nastąpić hihi

Pixie na szczęście 2 kieliszki są bezkacowe ;) przynajmniej u mnie. Dziś wykańczam butelkę :p. A jutro zobaczymy czy uderzeniowe dawki suplementów + wińsko i orzechy coś dały. Czy będzie w ogole opcja na zadomowienie sie tam w srodku ;)
Myśle, ze do niedzieli/poniedziałku jak bedzue owu to coś się tam to endo stuninguje ;)
No a przede wszydtkim mam nadzieje, ze nie będzie tak, ze pęcherzyk przestał rosnąć, jak któraś z Was pisała. I ze będzie piękna owulka :)

@marshia to tak jak przy testowaniu każda czeka bo tym żyjemy . Porzeczka na pewno napisze jak będzie coś wiedziec chyba ze prędzej jej tel padnie.

@agatush kiedy wreszcie ten Twój poród??
A nawet nie chce nic mówić.... Niby termin na za tydzień, ale siedzę jak na szpilkach... :-/ chciałabym żeby coś zaczęło się dziać a tutaj cisza :-/

@marshia Oj dwa kieliszki to stanowczo za mało :p:p Ja polecam zdecydowanie więcej zwłaszcza przy weekendzie ;)
Uwielbiam czerwone wino, chyba instynkt zadziałał u mnie wcześniej i wiedziałam, że o endo trzeba dbać :D:D Zastanawiam się czy to faktycznie ma jakiś wpływ ale nie zaszkodzi próbować.

Jestem pewna, że owulacja będzie przednia i niedługo będziesz w ciąży. chyba nie zawiedziesz koleżanki??:o Ja tu chętnie bym widziała kogoś na wczesnym etapie.
@agatush Trzymam kciuki za szybki i łatwy poród!!!:)

Dziewczyny zwalnia się kolejny brzuszek, to która testuje na dniach??

@Destino mam pytanko ponieważ wybieram się do mojej lokalnej gin i poproszę ją o clexane 0,6.

Ty brałaś go od 12 tc? Czy robiłaś wcześniej jakieś badania i dlatego się zdecydowałaś czy tak profilaktycznie?

Mam jeszcze pytanko kiedy widziałyście serduszka na usg? Nie wiem na kiedy się umówić, nie chce za szybko ale jakoś nie mogę wytrzymać.. już bym chciała wiedzieć co się dzieje..

reklama
Do góry