reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Kwiatuszekk23 wazne, ze serduszko bije :), a z infekcją sobie poradzisz. I plamienie brązowe, a nie żywoczerwone, wiec nie stresuj za mocno siebie i bąbelka.
@Porzeczka1234 myślami jesteśmy z Tobą i przytulamy. A jak napisała @matulkaa wazne, ze masz lekarza, który natychmiast reaguje. Bo np. Ten mój ostatnio powiedxiał, ze po 3 poronienyach wdrażamy acard i heparynę już od pozytywnego testu, a wczoraj, ze od serduszka..... jakbyście zobaczyły moją minę - ja w każdym z 3 przypadków nue doczekałam nawet serduszka. Po miich naciskach powiedział, ze ok, po zarodku. A po dalszych naciskach, ze ok - po teście pogadamy. Wrrrrrr. Na szczęście mam triche zastrzyków neoparinu od @Liluli ♥️ I na szczęście bez oporów zgodził się na steryd (ale pewnie tez od zarodka dopiero). Wiec super, ze Twój lekarz dmucha na zimne
@bea25ta kciuki zaciśnięte :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny jesteście kochane leżę i płaczę

Czekam na obchód i decyzję kiedy bedzie usg o której trochę jestem zdenerwowana ale wierzę, że moja malutka urodzi się gruba i donoszona i chodźby siedzieć tu do 38 tygodnia to wytrzymam @Avita młody malina robił mi usg

Wiecie tyle dobrze że mam tu to ktg co 3 godziny jestem spokojniejsza i od wczoraj wysokiwe ciśnienie 130/75 i nie wiem czy to już od jakiegoś czasu czy od wczoraj.

Kupiłam dziś cały zestwa serów nabiału kładę się na lewym boku i modlę do św rity
Kochana, mocne kciuki za was!! wierze ze bedzie wszystko dobrze! :*
A slaczego sery, nabial? to na cos jest konkretnie?

Kwiatuszek, super ze serduszko bije :)

bea25ta, kciuki za wizyte!!

@Porzeczka1234 - trzymam kciuki zeby to byl tylko blad pomiaru. Wiem ze szpital przytlacza, sama w ciazy z corka od 23tc bylam czestym gosciem na patologii ciazy. Z synem lezalam tylko raz w 30tc. Ale tak jak mowisz, wszystko dla dobra corci, dasz rade. Mam kolezanke ktora ma 2 coreczki, obie byly hipotrofikami, 2 ciaze, 2 razy ten sam problem. Obie urodzily sie ok 2500 w 42tc poniewaz lekarze tlumaczyli ze w brzuszku im najlepiej, ze jeszcze rosna i stad rozwiazanie dopiero w 42tc. Obie sa zdrowe, piekne panny. Szybko nadgonily braki z brzuszka. Nie martw sie tak, bedzie dobrze, najwazniejsze ze jestes pod dobra opieka

@kwiaruszekk23 a wymaz robilas? To wazne. Kciukamy [emoji110][emoji110][emoji110] od infekcji zawsze plamilam. Po tym poznawalam unfekcje

@bea25ta napisz jak po wizycie.

@Porzeczka1234 [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję dziewczyny za kciuki wróciłam do domu i padłam. Szyjka zamknięta i długa powiedział ,że to kłucie i ciągnięcia i uciski pod żebrami to taki urok ciąży. Dziewczynkę nadal potwierdza i termin porodu ten sam.
Dziękuję raz jeszcze :)
Pierwsze dobre info w dniu dzisiejszym :)
Ta cisza tutaj dzisiaj była zasmucająca. Oby jeszcze u @Porzeczka1234 było tez dobrze, albo przynajmniej prawie dobrze.

reklama
Do góry