reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Kwiatuszekk23 lekami jestes obstawiona wiec niestety pozostalo ci czekac. Oszczedzaj sie jak najwiecej. Przy plamieniu to tez pomaga. Trzymaj sie dzielnie a jak trzeba pisz

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 Troche szkoda urlopu ale skoro juz wypoczeliscie to dobrze Mieliscie jechac samochodem czy samolotem? Troche dluga podroz.. nie obawiasz się? Pamietam poczatek twojej ciazy, to bylo straszne te krawienia i wielki krwiak ale w koncu Asia go pogonila! Zuch dziewczyna :D:D
A serduszko mega szybko!!! A pamietasz jaka wtedy mialas bete?

@marshia ja bralam clexane od owulacji i tez tak ci radze! Nie ryzykuj. Jezeli decydujesz sie na steryd i masz monitoring to po potwierdzonej owu bym brala.

Ja jutro ide do gin i zastanawiam sie czy mi zdobi usg i boje sie, ze nic nie bedzie widac i zalapie mega schizy...

@Kwiatuszekk23 Jezeli moge wiedziec jakie leki bierzesz? Ktora to twoj ciaza?

Jeszcze sie zastanawiam czy moze to tez przez torbiel? Bo wczoraj dr nic nie mowil o torbieli a ja glupis z tego stresu nie zapytalam jak tam ta torbiel.
Tak Destino mam leki i wiem że juz nic wiecej nie moge zrobic. Z odpoczynkiem ciężko bo Adss to malizna wiec musze sie nim zajmoeac. Bo Oliwka już sie soba zajmie.
Pixi to jest moja 6 ciaza 3 dziecko.
Biore dupka 3x1 lutke 2x2 pod jezyk, witaminy, clexan.

@Kwiatuszekk23 a te wcześniejsze nieudane były tez na clexane? Czy teraz dopiero masz wdrożony? I bez sterydu?
@kas90 nie bardzo mam jak steryd zdobyc, bo czasu tez mało, ale będę go jutro na minitoringu oczarowywać, błagać, molestować...... powiem, ze na moje ryzyko, niech testuje na mnie jeśli nie jest przekonany, nie wiem co jeszze wymyślę, ale zrobię wszystko. Powiem, ze nie wyjde z gabinetu bez recepty ;).
W swojej apteczce znalazłam metypred 16 mg, ale ważny do 03.2016 :( :(
Neoparinu 0,4 mam 14 zastrzyków, wiec od owulacji do testu starczy akurat. Ale jak na razie widze, ze oprócz pixie to raczej od testu dopiero bralyscie. Steryd wczesniej właśnie.
Czekam na więcej info od pozostałych i będę myśleć dalej

Dziewczyny a więc jutro usg dziś musiało jechać na porodówkę cieżki poród małych bliźniaków .Czekamy do jutra a jeśli będzie ok pójdę do domu zebrało się kilku lekarzy i stwierdzili , że mała mieści się w centylach bo najmniej winna ważyć 800 gram a przecież waży 1087 gram więc dalej czekam jestem trochę spokojniejsza bo lekarka powiedziała , że jak by tak rosła to bedzie ważyć 3300 do porodu a nie każde dziecko waży 4 kilo, ktg 3 razy dziennie bez zarzutów clecxan 0,8 dostaję, 4 magnez w kroplówce już leci będą jeszcze 2 o 12 w nocy i o 6 rano.

A teraz kilka słów do @magda1208 i muszę wam opowiedzieć wszystkim, że dziś w szpitalu odwiedziła mnie Magda nie miałyśmy dużo czasu na rozmowę ale było mi bardzo a to bardzo miło. Mam nadzieję, że Magdy mąż wie jaką ma wspaniałą żonę. A Magda prywatnie ciepła , dobra osoba teraz mam nadzieję, że kiedyś bedziemy się mogły spotkać z wózkami rodzinami i porozmawiać bardzo mocno Cię przytulam i dziękuję za podtrzymanie na duchu chodź nie znamy się prywatnie zbyt dobrze to odnoszę wrażenie, że jednak się znamy bardziej i bliżej niz samym nam się wydaje.

@burczuś jesteś kochana

@berta czynnik martwiczy nowotworu duzo za duży bardzo duży ja miałam w zeszłym miesiącu 1420 i już malina panikuje powiedział, ze jeśli byłby 5000 jak tym masz nie mam szans na donoszenie do końca i trzeba ciąć cesarskim cięciem. Nie myslałaś o intralipidzie jak nie chcesz się szczepić ja myślę, że to przyczyna braku naturalnej ciąży i w ogóle ciąży. Jedź do Katowicach do tego immunologa.

@kas90 coś czytałam o twoich różnicach możesz mi coś dokładniej opisać?

@bertha moja mała też w 25 tygodniu ważyła 880 gram a bylo to 1 sierpnia i dumam jak to możliwe że teraz niby tak odbiega na tydzień przutyła kolo 100 gram to mało muszę pogadać z lekarzami jutro

@marshia ja mam trochę encortonu zrobimy zrzutę i będzie bobo

Wszystkie jesteście ogromnym wsparciem nie wymienię z niku zeby nikogo nie pominać. Bardzo to doceniam

Ostatnia edycja:
reklama
@Kwiatuszekk23 musisz cierpliwie czekac i wierzyc w to ,ze bedzie dobrze.
Mam nadzieje,ze to plamienie rzeczywiscie jest z infrkcji i jak tylko ja pokonacie to minie[emoji4]

@pixi.nova mamy jechac samochodem.
Ja ostatnio mialam taki tydzien,ze zrobilam 2300 km autem .
Lubie jezdzic i nie meczy mnie to.
Wyloze sie wygodnie i moge jechac.
M podczas podrozy o mnie dba ,patrze na droge ale jade jak mi wygodnie[emoji4]
Do autka mam pas besafe,obniza pas z brzuszka ,zeby nie byl blisko dzidzi w razie czego[emoji4]
Ojj pocztaki u mnie byly bardzo stresujace:/ oby nigdy wiecej takich akcji,lecialo tyle krwi,ze szczerze czasem watpilam.
A bete to nie wiem jaka mialam bo zbadalam ja tylko raz w ciazy zeby ja potwierdzic.
Przyrosty mnie stresowaly.
Postawilam na usg.

Zrob lepiej usg,zawsze lepiej wykluczyc ew Cp.

@marshia mi gin tez clexane nie chcial wypisac zanim zajde ale zmusilam go i powiedzialam ,ze chce dzialac jak najszybciej a jak wiadomo test moze wyjsc w pt wieczrem i co wtedy[emoji4]
@roxie123 bierze od owu wszystkie leki.

@Porzeczka1234 cudowne wiesci[emoji5][emoji5][emoji5]bedzie dobrze i wyjdziecie do domciu[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry